Şimdi Ara

çalmaya çalıştığım parça akustik gitar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi halimde gitar öğrenmeye başladım hosuma gidentabları çalıyorum buda yeni öğrendiğim parça eksiklerimi söylerseniz mutlu olurum

http://youtu.be/rNiirH3j5sY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cosecx kullanıcısına yanıt
    geç bir cevap ama hiç fena değilsiniz tebrik ederim çalışmayı asla bırakmayın ve aceleci olmayın bir de pena sizce daha güzel degil mi
  • Parçanın ismi Romance, bende gitarı ilk öğrendiğim zamanlar bunun baş kısımlarını çalmaya çalışıyordum, ne günlerdi hey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghasty

geç bir cevap ama hiç fena değilsiniz tebrik ederim çalışmayı asla bırakmayın ve aceleci olmayın bir de pena sizce daha güzel degil mi

akustik penayla çalınır genelde ama sanki pena beni kısıtlıyor parmaklarıma daha fazla hakimim :)
  • Güzel olmuş tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

Güzel olmuş tebrikler.

saol beğendiğine sevindim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosecx

quote:

Orijinalden alıntı: Ghasty

akustik penayla çalınır genelde ama sanki pena beni kısıtlıyor parmaklarıma daha fazla hakimim :)

siz nasıl daha rahatsanız onu tercih edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer yeni başladıysanız fena değilsiniz ama belli bir geçmişiniz varsa bundan daha iyi çalmanız gerekirdi mesela o pıt pıt seslerin çıkmaması lazım sağlam basmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sünepe

Eğer yeni başladıysanız fena değilsiniz ama belli bir geçmişiniz varsa bundan daha iyi çalmanız gerekirdi mesela o pıt pıt seslerin çıkmaması lazım sağlam basmanız lazım

yeni sayılır 5 ay olmusdur ki fazla elime almıyodum bu aralar akustik telleri metal oldugu için bare basarken zorlanıyorum kuzenimin klasik gitarını çalarken okadar kolay geldiki ama akustik seside beni akustik çalmaya çekiyo :) alışacağız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosecx

quote:

Orijinalden alıntı: Sünepe

Eğer yeni başladıysanız fena değilsiniz ama belli bir geçmişiniz varsa bundan daha iyi çalmanız gerekirdi mesela o pıt pıt seslerin çıkmaması lazım sağlam basmanız lazım

yeni sayılır 5 ay olmusdur ki fazla elime almıyodum bu aralar akustik telleri metal oldugu için bare basarken zorlanıyorum kuzenimin klasik gitarını çalarken okadar kolay geldiki ama akustik seside beni akustik çalmaya çekiyo :) alışacağız artık

Yeni başlayan biri olarak fena değilsin yani ama çok iyi de değilsin hemen gaza gelme youtube'da bir sürü dersler var kendini geliştirebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.