Şimdi Ara

call of duty ye yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir binada iken 2 katta anti tank silahı olduğunu soylüyo ama tank silahı bir tarafta tank diğer tarafta ve tank hareket etmiyor. anti-tank silahınıda hareket ettiremedim. bu bölmü nasıl geçecegim lütfen bir elatında geçelim şurayı

• duvar yada kendini koruyabileceğin yerlerden gidersen tank bişi yapamıyo(oyun geneli için söylüyorum)
  • 1. katta da bitane var ama kırık balkondan yan odaya geciyorsun yerde sabit ele alınmayan bişi bi orası bi flakla ucaklara atış yapılan yer birde stalingrad taki cıkartma hayli zor
  • Arkadaşlar Merhaba

Biraz acemi olduğumdan call of duty de el bombası eksersizlerini ne yaptımsa geçemedim. Burayı nasıl geçeceğimi bu sayfaya veya buranın geçilmiş halinin yer aldığı savegame dosyasını gdalkiran@yahoo.com a gönderebilirmisiniz. İlginize şimdiden teşekkürler...
  • 2 tane cam ve bir de kapı var,onlardan herbirinden içeri el bombası atacaksın. bu kadar.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Evren</i>
    <br />duvar yada kendini koruyabileceğin yerlerden gidersen tank bişi yapamıyo(oyun geneli için söylüyorum)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Yanlız arkadaşın takıldığı bölümde tanklar duvarın arkasına saklansan bile, saklandığın duvarı aşağı indirir. Benim başıma çok geldi o bölümde. Ayrıca Amerikan görevi olan burnville'in sabah kısmında da ilk gelen tank, saklandığın duvarı indiriyor.Hemen kaçmak zorunda kalıyorsunuz.
  • Arkadaslar call of duty bendede var ve oyunun yuklenisinde hicbir sorun yasamadım fakat oyunun menusune giriorum new game den zorluk seviyesini seciyorum ve hic bir sey olmuyor yine menu ekranı gorunuyor ne kilitlenme oluyor nede oyuna giriyor.Sistemim i65 msi neo2 ls anakart p4 2.8c (3.26 with oc) 1024mb ram (512*2 ddr 400) ge force fx 5900 ekran karti live 5.1 ses karti creative dtt3500 hoparlor ,sony sdm s71 17'' lcd monitor.512k adsl internet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    19 yıl önce açıldı
    Call Of Duty 1 NASIL KURULUR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Arkadaşlar Bu oyunda takılmadan yapamıyorum. Şimdide ilk bölümde radio yanıp sönüyor ona e tuşu ile yanıp sönmesini geçiriyorum. Sonra paraşütle benim birliğimden askerler iniyor. Karşı binadaki askerleri temizlememize rağmen bizim birlikteki askerler duvarın arkasından kalkıp ilerlemiyorlar. Görevde hala set ... radio diye mesaj çıkıyor. Burayı nasıl geçeceğim. Yardımınız lütfen. Birde bu oyunda bilgisayardan ses çıkmıyor. Her ayarı denememe rağmen ses çıkmadı. Ses kartım onboard ac3. Yardımlarınıza Teşekkürler.
  • C.lipton nasıl geçeceğim o bölümü anlatırmısın?
  • beyler benden size bir kıyak save dosyasını internete cıkardım ordan indirebilirsiniz.
    http://members.lycos.co.uk/yaramazs/
    http://members.lycos.co.uk/yaramazs/autosave.rar
  • GENCETAS:

Arkadaslar call of duty bendede var ve oyunun yuklenisinde hicbir sorun yasamadım fakat oyunun menusune giriorum new game den zorluk seviyesini seciyorum ve hic bir sey olmuyor yine menu ekranı gorunuyor ne kilitlenme oluyor nede oyuna giriyor.Sistemim i65 msi neo2 ls anakart p4 2.8c (3.26 with oc) 1024mb ram (512*2 ddr 400) ge force fx 5900 ekran karti live 5.1 ses karti creative dtt3500 hoparlor ,sony sdm s71 17'' lcd monitor.512k adsl internet

arkadaşlar aynı problem bendede var internetten save dosyaları buldum onları ekledim yined load diorum orda kalıyor kitlenme yok oyuna girmiyor öle kalıyor. acil yardım please. mohaa serisinden sonra bu oyun ilaç gibi gelecek bana :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.