Şimdi Ara

call of duty yardııım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu bilgisayarıma yükledim. ben oyuna giriyorum ama karşımda ne asker var nede düşman elimde silah dolanıp duruyorum pusulada benden başka kimse görünmüyor.
    bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olurmusunuz.

multi player kısmını falan nasıl kullanıyoruz.

• kimse yardım etmeyecek mi
  • bu formda bu sorunun cevabını bilen yok mu arkadaşlar.
    bu sorunu nasıl hallederim
  • single player de mi asker ve dusman yok?rusyada basamyormu oyun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDodO

single player de mi asker ve dusman yok?rusyada basamyormu oyun?

evet rusyada başlatıyorsun ama oyunda benden başka kimse yok.
    ayrıca ben bu oyunu 2 cd olarak aldım yükledim sitede 6 cd den söz ediliyor.
    girişte ne yapmam lazım. bir zahmet bana söylerseniz sevineceğim. oyun bana ben oyuna bakıyorum.
  • orası egitim olmalı !
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin3458

oyunu bilgisayarıma yükledim. ben oyuna giriyorum ama karşımda ne asker var nede düşman elimde silah dolanıp duruyorum pusulada benden başka kimse görünmüyor.

Singel player oynadığını ve CoD 2 den bahsettiğini varsayarak ilk bölümde eğitim(Sen Rusya demişsin)Kamyondan iniyorsun kısa bir brifing diyebiliriz sonra silahlarını almaya gidiyorsun buraya kadar normal.Eğer dediğin olay single da oynuyorsan bir trainer vardı CPU lar tek vuruşta ölüyordu buna senin adamlarında dahil (Eğer kafalarına yanlışlıkla sis bombası atarsan ya da düşman ateş ederse oyunun genel karakterleri ölüyor.Banada böyle olmuştu bir tek ben kalmıştım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty: United Offensive
    21 yıl önce açıldı
    call of duty 2 demo
    19 yıl önce açıldı
    Call Of Duty Mobile Gamepad
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Richard D.Winters

quote:

Orjinalden alıntı: gezgin3458

oyunu bilgisayarıma yükledim. ben oyuna giriyorum ama karşımda ne asker var nede düşman elimde silah dolanıp duruyorum pusulada benden başka kimse görünmüyor.

Singel player oynadığını ve CoD 2 den bahsettiğini varsayarak ilk bölümde eğitim(Sen Rusya demişsin)Kamyondan iniyorsun kısa bir brifing diyebiliriz sonra silahlarını almaya gidiyorsun buraya kadar normal.Eğer dediğin olay single da oynuyorsan bir trainer vardı CPU lar tek vuruşta ölüyordu buna senin adamlarında dahil (Eğer kafalarına yanlışlıkla sis bombası atarsan ya da düşman ateş ederse oyunun genel karakterleri ölüyor.Banada böyle olmuştu bir tek ben kalmıştım)

ortada adam madam yok ki ölsün ben tek başlıyorum oyuna zaten. oyun alanını seçiyorum silah markasını seçiyorum alman mı amarikan mı falan sonra bunların taltında silahını seçiyorsun oyuna giriyor. hiç kimse yok ateş ve top sesleri geliyor ama oraya gidemiyorum. zaten oyun alanının çevresi mayınlarla çevrili belli bir yerden sonra gidemiyorsun. aynı alanda dönüp duruyorum. bütün top ve silah mevzileri boş.

• Dostum sen multiplayer oynuyorsun ve server boş.Yapman gereken ya servera adam gelmesini beklemek ya da server listesinden yeni bir tane seçmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Richard D.Winters

Dostum sen multiplayer oynuyorsun ve server boş.Yapman gereken ya servera adam gelmesini beklemek ya da server listesinden yeni bir tane seçmek

ayrıca en altta geriye doğru sayan bir 30 dakika var süre sonunda oyun kapanıyor.

ya rica etsem bana yapmam gerekenleri oyunu kurduktan sonra adım adım yazarmısınız sizede zahmet veriyorum. yani serveri nerden nasıl seçebilirim. diğer yapılması gereken ayarlamaları nerden nasıl yapabilirim vs. ayrıca bilgisayarımda internet yok nasıl server seçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin3458 -- 28 Haziran 2006; 16:26:27 >
  • Kardeş sen Multiplayer Server(Çoklu Oyuncu Sunucu) açıp geziyorsun bellikiMultiplayerdan girersen tabiki kimse olmaz.Oyunu kurduktan sonra masaüstünde Call of Duty Singleplayer olması lazım.Ona gir ve New Game yaparak oyuna başlaOyuna başladıktan sonra zaten pusulanda çıkan yıldız'da senin görevin olacak.Klavyendeki TAB tuşuna basarakta görevlerini öğrenebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 28 Haziran 2006; 18:24:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Kardeş sen Multiplayer Server(Çoklu Oyuncu Sunucu) açıp geziyorsun bellikiMultiplayerdan girersen tabiki kimse olmaz.Oyunu kurduktan sonra masaüstünde Call of Duty Singleplayer olması lazım.Ona gir ve New Game yaparak oyuna başlaOyuna başladıktan sonra zaten pusulanda çıkan yıldız'da senin görevin olacak.Klavyendeki TAB tuşuna basarakta görevlerini öğrenebilirsin

• muhtemelen multiplayer dan basit bi lan server i acmıssın.o yuzden cpu lar gozukmuo, yada korsan almıssan seni afedersin ama kazıklamıslar.cok oluo boole.dikkat etmek lasım.ben de bi kere 2cdlik bi oyun almıstım korsandı ikiside 1.cd cıktı bu yuzden korsana aldanma ama korsansız da kalma diorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.