Dün oynamaya başladım fakat aynı anda iki kişi oynanan modu bir türlü bulamadım .İnternette videosunu falanda seyrettim ama öyle bir seçeneğe rastlamadım.Oynayan biri yardım edebilirse çok sevinirim. Oynamayanlar için oyunu tavsiye edebilirim. Grafikler fena değil ama biraz karanlık olduğu için bazen etrafta adam seçmesi zor olabiliyor.Wii zapper destekliyor oyun daha eğlenceli oluyor.Online desteği var.Bu tarz oyunları sevenler için kaçırılmayacak bir oyun.
Ben online dan oynayamadım rakip bulamıyor bir türlü.Çok mu az oynayan var acaba?
bende bulamadım arkadaşım coop nasıl oynanıyor acaba wiide sen bulabildinmi?
Coop modun Wii de olduğundan şüpheliyim. Ben sadece multiplayer için oynamıştım bundan 2 sene önce. Şu an Modern Warfare 3 var Black Ops var kimse kalkıp da World at War oynamaz.
world at war için coop mod var ama black ops için yok galiba onun için world at war coop nasıl oynıcam onu araştırıyorum ama önce oyuun bitirilmesi gerekiyo galiba.
Co-op modu var ama şöyle var, ekran ikiye bölünmüyor, bir kişi karakteri yönetip normal şekilde ateş edebilirken, diğeri onun ekranından ikinci silahıyla on-rail olarak co-op olarak oynayabiliyor, konsollardaki gibi bir split screen modu veya online zombisi yok, online zombi istiyorsanız black ops veya mw3'te spec ops mode var.
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
Co-op modu var ama şöyle var, ekran ikiye bölünmüyor, bir kişi karakteri yönetip normal şekilde ateş edebilirken, diğeri onun ekranından ikinci silahıyla on-rail olarak co-op olarak oynayabiliyor, konsollardaki gibi bir split screen modu veya online zombisi yok, online zombi istiyorsanız black ops veya mw3'te spec ops mode var.
Hyperkin Uzaklaştırılmış 30.0002758101837 gün cezanın 26 günü kaldı.