Şimdi Ara

Call of Duty: World at War (2008) [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
2
Favori
235.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar burada kaldı oyun ilerlemiyor ne yapmam gerekiyor

Call of Duty: World at War (2008) [ANA KONU]
  • Oyunun cod 4 ün devamı gibi grafikler aynı oynanış aynı. İnsan 3-5 değişik şey ekler hiç olmazsa. Sadece mekanlar değişik. Hiç tatminkar gelmedi açıkcası. CoD 4 oynamaya devam. 1 yil içinde oyun yapılırsa fazla bişey beklememek lazım zaten.
  • Zombie Mod videsu vardı oyun çıkmadan önce. Onunla ilgili birşeyler varmı?
  • arkadaslar biraz önce 1.1 yamasını yükledim fakat ben 1.1 c.r.a.c.k ını bulamadım bulan varsa bana gönderebilirmi? şimdiden sağolun
  • Arkadaşlar oyunu yükledim yarım saat kadar oynadım ve save and quit yaparak çıktım. Şimdi yeniden açıyorum ancak save i bulamıyorum. Abuk sabuk profile isimleri çıkıyor karşıma. Ne ayarlar ne de save dosyası var. Sebebi ne olabilir bunun ??
  • Grafik motoru aynıymış, aynı olsa ne yazar, cod4'de medium'da 800x600 ve birkaç şey açıkken akıcı oynayabiliyordum;
    geldik cod5'e 640x480 herşey en low'da azaltacak şey kalmadı, kasıyor-takılıyor lanet olsun, sildim..
  • Oyun gayet güzel, COD oynadığınızı hissediyorsunuz. Grafiklerde yeterli düzeyde, bundan iyisi şamda kayısı.
  • Grafik motoru aynı. Ama bunda optimizasyon fazla yapılmış. COD serisine hakaret bir oyun bence. Benim kitabımda COD 4 e kadar var. Sonrası yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: drumesh

Grafik motoru aynıymış, aynı olsa ne yazar, cod4'de medium'da 800x600 ve birkaç şey açıkken akıcı oynayabiliyordum;
    geldik cod5'e 640x480 herşey en low'da azaltacak şey kalmadı, kasıyor-takılıyor lanet olsun, sildim..

• Uçaklı bölümden sonraki bölümdeyim.
  • 3. bölüm bittikten sonra 4. bölümü yüklerken hata verip oyundan atıyor ve tekrar girdiğimde 3. bölümü baştan oynamak zorunda kalıyorum. 3 kere baştan oynadım denedim 3 ünde de aynı hatadan attı. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl düzeltebiliriz?
  • Tank bölümünü bitirmiş konumdayım ve müthiş derece sürükleyici bi oyun yapmışlar.Grafikler zaten cod4 le aynı olduğu için hala iyi.Atmosfer ve hiç bitmeyen aksiyon ise cabası gayat başarılı buldum ben oyunu!
  • oyun sadece orman bölümlerinde kasıoo diğer yerlerde sorun yokk oyun daha bitedi ama oyundakiii atmosfer super hatta cod 4 de olduğu gibi cod5 de de sniper bölümü dehşet bişey film gibi yapmışlar resmenn.....cod hayranı olan ve 2.dünya savaşı oyunlarına bayılanlar için kaçırılmaz bir fırsatt.........
  • Arkadaşlar oyuna girdiğimde böyle bir hata alıyorum format attım yine düzelmedi işin kötü kısmı PC ye yüklediğim oyunların yarısında bu hatayı alıyorum hep su kahrolası exe hatasını veriyor baska bilgisayarlara yüklüyorum yapmıyor Acaba bu sorunun çözümü nedir Donanımda olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortingen -- 11 Kasım 2008; 22:13:54 >
  • hadi bakalım yawaştan yawaştan oynayalım oyunu
  • arkadaşlar oyunu co op oynamak için ne yapmalıyız hata veriyor sürekli?varmı co op oynayabilen kişiler?
  • torentten çekiyorum oyunu şuan %15 90kbs ile iniyor 3 güne kadar iner heralde bakalım nasıl olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zortingen

Arkadaşlar oyuna girdiğimde böyle bir hata alıyorum format attım yine düzelmedi işin kötü kısmı PC ye yüklediğim oyunların yarısında bu hatayı alıyorum hep su kahrolası exe hatasını veriyor baska bilgisayarlara yüklüyorum yapmıyor Acaba bu sorunun çözümü nedir Donanımda olabilir mi ?

hocam donanımsal degil aynısını bende yapıyodu kurulum cd ni degiştirdim düzeldi

• oyunun açılışında siyah ekran sorunu yaşayanlar, oyun loadinglerinde çok uzun süre siyah ekranda bekleyip (3-5dk+) youna girebilenler.... .....Call of Duty - World at War/main/video/.. klasörünün içindeki "default.bik" dosyası haricindeki tüm dosyaları silerlerse yada başka b yere kes/yapıştır yaparlarsa(sonradan lazım olur silmeyelim diyenler için :)) loading süper hızlı geçiyor.. ama tabikide loading sırasında çıkan videolar gözükmüyor.. şimdilik en iyi yol bu başka bi önerisi olan yazsın..
  • Hem daha iyi grafik istiyorsunuz hemde kasar mı diyorsunuz grafikler çok çok kötü değil abartmayalım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: dennzi

quote:

Orjinalden alıntı: zortingen

Arkadaşlar oyuna girdiğimde böyle bir hata alıyorum format attım yine düzelmedi işin kötü kısmı PC ye yüklediğim oyunların yarısında bu hatayı alıyorum hep su kahrolası exe hatasını veriyor baska bilgisayarlara yüklüyorum yapmıyor Acaba bu sorunun çözümü nedir Donanımda olabilir mi ?

hocam donanımsal degil aynısını bende yapıyodu kurulum cd ni degiştirdim düzeldi

Windows kurulum cd si mi yoksa oyunun mu ?

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.