Şimdi Ara

Call of Duty: World at War (2008) [ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.628
Cevap
2
Favori
234.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • rider30 kullanıcısına yanıt
    mecbur kotan bittikten sonra ay sonuna doğru indireceksin dostum.
  • Multiplayer oynamak isteyen varsa hala oynayan az bir kitle var yöntem analatabilirim.

  • 4 saattir oynuyorum son üç bölüme gelmişim sabah iş olmasa bitirir yatardım. Taş gibi oyun bence çoğu açıdan ve bu Cod oyunları hiç eskimiyor arkadaş. 15 sene önceki bir oyunu güncel bir oyun gibi açıp aralıksız dört beş saat oynayabiliyorsun. Çoğunlukla uzak doğu cephesinde geçmesi bir nebze soğutuyor beni aslında tam tersi olması gerekirken çünkü uzak doğu cephesi epey ilgi çekicidir WW2 tarihi için, savaş bittikten sonra en son cepheden dönenler oradaki askerlerdir mesela. Ya da o kan ve çamur banyosu en çok o cephelerde hissedilir. Sinekler hastalıklar yabani hayvanlar falan derken tam bir cehennemdir uzak doğu cephesi ve oyunda da fena yansıtmamışlar ama bilemedim nedense pek açmadı beni oynarken. Bir remastered çakılır buna da fena olmazmış.


    Cod oyunlarının en büyük eksiği pıt pıt pıt silah sesleri ve olmayan vuruş hissi bu arada. Onlar da olsa her biri kendi içinde mini başyapıt oyunlar. Bu bitsin Black Ops üçlemesine geçeceğim. Acaba ilk iki oyunu oynasam açar mı şu saatten sonra? Bana keyif verir gibi geliyor en azından bir deneyeceğim.





  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    World at war serinin ww2 oyunlari icinde en sevdiklerimden olmuştu benim. Npc lerin animasyonları ve tepkileri, kopan kol-bacaklar, savaşın vahşetini diger oyunlardan cok daha başarılı gosteriyordu. İlk black ops da hikayesiyle, aksiyonuyla çok akıcı bir oyundu. Kac kez bitirdim hatırlamıyorum ama geçenlerde yükleyip bastan oynayayım dedigimde teknik açıdan biraz geri kaldığını farkettim. Bence şans verin eğer oyunun eskimisligine dayanabilirseniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black ops 3leme olarak değil de world at war black ops 1 2 diye üçleme olarak oynanması en iyisi, bu 3ü bağlantılı çünkü ve bence senaryo oynanış bakımından bo 1 2 oynanmalı black ops2de vuruş hissi geliyor.

  • @Etzel_13 @Elric.


    Ya eksik ifade etmişim. Kastettiğim Bo 1 ve 2 değildi. Onlar zaten eskimemiş oyunlar benim için ve kesinkes oynayacağım zaten. Ben ilk Call of Duty oyunlarını kastetmiştim. Ve dün ilk oyuna başladım. 20 senelik bir oyun olduğu halde keyifle oynuyorum ve bugün öğlene kadar bitirip United Offensive'e geçeceğim. Zamanının çok ötesinde ve zorluk olarak da old school, can paketi bulmanız gereken, iki üç kurşun yiyince öldüğünüz bir oyun. Bir de grafikleri eski falan ama o Fransa bölümleri müthiş tasarlanmış bence. Özellikle bölgeye indirme yaptığımız ve bir süre yalnız dolaştığımız bir kısım var ilk bölümlerde, yaban diyarlardaki yalnızlık hissini öyle keskin vermiş ki gecenin karanlığında düşman bölgesinde dolaşırken tüyleriniz ürperiyor. Bu gazla bütün seriyi bitiririm artık bir ay mı sürer iki ay mı sürer bilmiyorum da. 





  • Tek kelime ile enfesti. CoD 2 de ki tadı alıp ufak sinematik anlatım ve çok daha iyi bir oynanış ile birleştirmeyi başarmışlar. Hikaye olarak bir Amerikan askeri, bir de Sovyet askeri gözünden ikinci dünya savaşını deneyimlediğimiz bu oyun aynı zamanda Black Ops üçlemesinin de ilk oyunu kabul ediliyor. Amerikan askeri olarak oynadığımız bölümlerde Japonlara karşı, Sovyet askeri olarak oynadığımız bölümlerde ise Almanlara karşı savaşıyoruz. Bölümler de baya bir zorlu. Çok old school diyemem ama harala gürele gidemiyorsunuz. Düşman yapay zekası yer yer sizi epey zor duruma sokuyor. Oynanışta silah çeşitliliği bol, bölümlerde de sizi farklı silahlar kullanmaya itiyor. Tank ve Uçak sürdüğümüz bölümlerde baya bir güzeldi. World at War yaşına bakılmaksızın oynanması gereken bir CoD efsanesi bence. Nasıl Infinity Ward, Modern Warfare 2 öncesi CoD 2 ile kendilerini gösterdilerse World at War ile de Treyarch kendini göstermiş.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 23 Kasım 2023; 21:2:24 >




  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.