Şimdi Ara

Call of duty World at war 1.3 patch yayınlandı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    burda indirebileceginiz siteler var.

Notes:

* /record and /demo enabled in MP.
    * Server Log File improvements, including:
    o Team Names on Kill loglines.
    o Round Win and Loss.
    o Timestamps.
    o Additional action logging (took flag, destroyed headquarters, planted bomb, etc).
    * Improved sound initialization for Vista - fixes loss of sound for audio devices set higher than 16 bit 48000 Hz.
    * Screenshots no longer overwrite each other.
    * Tweaked autobalance on select game modes.

• demo record olayı iyi olmuş.

quote:

fixes loss of sound for audio devices set higher than 16 bit 48000 Hz.

bu rezilliği anca 1.3'le düzeltmeleri komik. bu oyunun ses komedisi yüzünden bir sürü herifin canı sıkıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth tyranus -- 6 Mart 2009; 5:34:02 >
    gigabyte ma790xt-ud4p amd 790x , amd phenom II x4 945 am3 3.0 ghz , ocz reaper hpc 4 gb /2x2gb) ddr3 1600mhz, tul vtx 3d hd 4870 1gb, western digital 1tb caviar green, coolermaster cosmos s , gigabyte odin gt 800w, samsung 2233bw
  • Oyun baştan aşşağıya fiyasko zaten...
    2.Dünya savaşı oyunları ve Nazi Almanyası seven birisi olarak söylüyorum bu oyun kasıtlı çıkartılmış.
    Yani oturup nasıl bir oyun yapsakta gençleri bu 2.dünya savaşından ve almanlardan soğutsak diye düşünsek ancak ortaya böyle kötü modellenmiş karakterler, cod 4 den kopya olan kolpa bir oyun ortaya çıkamazdı.

Pc de yüklü ama hala cod 2 cod 4 ten çıkıp giriyim demiyorum.
    Pc de boşuna yer kaplıyor resmen.Şu patchide indirmesem mi aceba diye düşündüm açıkçası.
  • Çok hatalı bi oyun oldu bu COD 5 başından beri.. Cod'un her serisini 1'den itibaren multi oynayan biri olarak, bunu oynamadım.. COD 5'in zaten en büyük getirisi COOP ZOMBIE oldu.. Başından beri bıkmadan oynuyoruz çok zevkli gerçekten Patch için konuşcak olursak da, hataları bi nebze kapattıkları söylenebilir..

Orjinalden alıntı: SaMoVe

Oyun baştan aşşağıya fiyasko zaten...
    2.Dünya savaşı oyunları ve Nazi Almanyası seven birisi olarak söylüyorum bu oyun kasıtlı çıkartılmış.
    Yani oturup nasıl bir oyun yapsakta gençleri bu 2.dünya savaşından ve almanlardan soğutsak diye düşünsek ancak ortaya böyle kötü modellenmiş karakterler, cod 4 den kopya olan kolpa bir oyun ortaya çıkamazdı.

Pc de yüklü ama hala cod 2 cod 4 ten çıkıp giriyim demiyorum.
    Pc de boşuna yer kaplıyor resmen.Şu patchide indirmesem mi aceba diye düşündüm açıkçası.

Kelimesi kelimesine düşüncelerimle aynı

• hayırlı olsun yamaların boyutu 1 gb oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu 2 gün önce bitirdim ve Call of Duty Serileri içinde gördüğüm en rezalet oyun olduğunu çok rahat söyleyebilirim.

Modellemeler berbat hele silahlar oyuncakmı gerçekmi belli değil.Ben M1 aldımmı sesi en sona alırımki kulağımda o çınlamayı hissedeyim ama nerde...Elimdeki silah mı,boncuklu tabanca mı belli değil.Canım M1,Kar92k,MP44 ne hallere düşmüş.

Trechyard tam bir İnfinty Ward özentiliğine gitmiş,köpeklerdi,hava bombardımanıydı vs.Tek güzel yan bölümlerin başındaki resimli animasyonlardı gerisi beş para etmez.Call of Duty serilerinin hepsini nerdeyse 20 kereden fazla bitirdim ama bunu 2. kere oynayasım bile yok.Call of Duty 4 motoru kullanacaklarına CoD2 motoru ile adam gibi bir oyun yapsalardı.

Hepsini geçtim oyunda heycanlanmama neden olacak tek bir aksiyon sahnesi bile yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 10 Mart 2009; 1:13:38 >
  • Parlamento binasına bayrak dikiş olayını Call of Duty'de yaşadığımdan hiç bir heyacanı veya özel bir duygu hissetmedim ayrıca Trechyard aksiyon olayının düşman bolluğu ile sağlandığını zannetmiş.
    2009 Üyesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09

CALL OF DUTY serisinin her oyunu güzel........................................................
    her oyununu ayrı bir iştahla oynadım.............................................................

Katılıyorum
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.