Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.749
Cevap
122
Favori
400.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kart açmaz zaten
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Düşük fps te oynatır diye düşünüyorum.
  • emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Maalesef.
  • chinaski C kullanıcısına yanıt
    1. Evet
    2. Rusya
    3. Bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rusya VPN kullansanız bile direkt RU Store'a sokmayabiliyor. Link olarak gitmeye çalışın, ruble görmeniz lazım, indirimli fiyatı yaklaşık 130-140₺'ye denk geliyor. Yeni üyelik almak en mantıklı opsiyon.

Serverlara gelecek olursak 90 ping normal arkadaşlar her zaman Almanya gibi yakın yerlere atmıyor kaldı ki ben akşam 4'ten sonra geceye kadar girmemeye çalışıyorum dünyanın durumu ortada herkes evde. Evet birçoğu için aktif saatler bunlar ama ne ping'i ne server kalitesi ne de packet loss'u oynanacak gibi olmuyor hem MP hem de Warzone'da. Geceden sabaha kadar o kadar güzel oluyor ki serverlar sol üstte bir kırmızılık veya ping dalgalanması görmüyorsunuz.
  • Oyunu hiç Playstation 4'ten oynayan var mı? Pc oyuncularıyla da eşleşme imkanı var diye duydum.Sizce oynanır mı ps'de bu oyun?
  • Fujitora kullanıcısına yanıt
    Oynuyorum sorun yok. Size kalmış PC ler ile oynamak tercihi.

Hafta sonu Multiplayer geldi silah kasıyorum hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 25 Nisan 2020; 23:33:2 >
  • Ogun.0412 O kullanıcısına yanıt
    PS ile Xbox oynayabiliyor denedim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Pcler ile oynama tercihi onlara kalmamış.
    Crosplay enable şekilde oyuna sokuyor zaten disable yapılmıyor
    Yani pc ve ps4lerle mecbur eşleşiliyor

Yok öyle birşey. Disable yaptığınız da tekrar dan soruyor. No dediğinizde PS oyuncuları ile eşleşiyor.

Xbox da mecbur olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 26 Nisan 2020; 0:0:52 >
  • Yanlış bilmiyorsam sadece PS kullanıcılarına verilmiş bir özellik. Hatta kaç gündür Reddit'te Xbox'a niye gelmiyor bu özellik diye isyan ediyordu millet. Oyuncu bölmemek için mi yoksa PS'e özel olsun diye mi yapıyorlar emin değilim.

Gulag'da kontrolcüyle oynayanlar aşırı avantajlı oluyor, bir PC oyuncusu olarak oyun tarzımı değiştirmek zorunda kaldım biraz. MP'de de benzer tatsızlıkları yaşamam umarım.

Genel olarak çok arada bir durum yani aim assist vermezsen PC'ye karşı çok dezavantajlı oluyor ama verince de alakasız bir yerden kilitlenebiliyor hedefe ve çok çok az bi süre farkıyla bile olsa önce sıkmaya başlıyor adamlar genelde de alıyorlar vsyi sonuçta spray vs yok oyunda. Ama bir yandan da oyun bulmasını hızlandırmak ve genel anlamda ömrünü uzatmak için harika bir yöntem. Arada kaldım.
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Multiplayer hafta sonu bedava oldu diye orada kastım. Akimbo çok fena warzone'da. Oyundan kaldırmaları lazım bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 26 Nisan 2020; 0:23:49 >
  • Arkadaşlar belki daha önceden sorulmuştur ama merak ettiğim bir konu var. Ps4 ile herhangi bir klavye ve mouse takarak oynayabilir miyim oyunu? Kolla fps oyunları oynama özürlüyüm de...Bu oyun için illa belli marka model desteklenen klavye&mouse mu almak gerekiyor? Bir de klavye ve mouse ile oynayabiliyorum diyelim, nasıl iletişim kuracağım? Koldan oynamıyor olmama rağmen kola kulaklık takınca çalışır mı normal?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 26 Nisan 2020; 2:2:14 >
  • Arkadaslar yardimlariniz icin hepinize tesekkurler. Gold m4a1 acmis bulunmaktayim, iyi oyunlar

Maalesef xboxda var.

• Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    1- evet
    2-hayır
    3-gamepadinizde kulaklık takılı ve açık olmalı anca
    Bende xbox var önceden gamepade alışık olmadığım için klavye mause ile oynuyordum. Mic.li kulaklık gamepade bağlı ve açıktı.
    Tabi daha sonra aim assisti açkp gamepade alıştıktan sonra klavye mauseyi çıkarttım ama :)
    Sana tavsiyem günde 2 saat gamepadle oyna.
    Ayarlardan aim assisti en üst seviyeye getir.
    1 ay sonra klavyeyi söker atarsın.
    Ben yaptım. Sende yapabilirsn

PS için sormuş adam yanlış bilgi vermeyin.

Yanlış bilgi derken ?

PS için de cross play için mecbur demişsiniz de o yüzden. Mecburiyet yok yani PS tarafında.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.