Şimdi Ara

Call of Duty'nin Niye Filmi Yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• güzel yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

güzel yapmışlar

evet kadın güzel olmus oyundada bi captn kadın askerimiz olsa gercekten guzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

http://www.youtube.com/watch?v=rzQMGMuD1sU part1
    http://www.youtube.com/watch?v=a08ViuvORRM part2 7 8 dklık videolar ama etkileyici

iyiymiş

• Call Of duty bir kaç filmden esinlenilerek yapılmıştır zaten bir 2 filmde oyunun içinde yer alan sahnelerin aynısını görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaosfare

quote:

güzel yapmışlar

evet kadın güzel olmus oyundada bi captn kadın askerimiz olsa gercekten guzel olur

Baya güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik_
    Call Of duty bir kaç filmden esinlenilerek yapılmıştır zaten bir 2 filmde oyunun içinde yer alan sahnelerin aynısını görmüştüm.

Yukarda da soledigim gibi, BoB - Band of Brothers. Call of duty'nin ilham kaynagi. Bazi bolumlerlede bu acikca bellidir.

Ama en babalari Medal of Honor'dur. Bu oyunda Saving private Ryan'dan alinti yapilmistir. Single ve soundtracklarinda acikca bellidir.

Company of Heroes'te bile Bond of Brothers'tan bazi bolumler vardir.
    Band of Brothers aslinda bir belgeseldir. Gercek, yasanmis olaylari anlatir. Bunlarda oyunlar icin mukemmel senaryolardir.

Teknoloji gelistikce oyunlarda cosmaktadir. Call of Duty 5 (WWII versionlari hakknda anlatiyorum) te grafik ve effectlerde insan oynarken aziyor. Almanlarda rutbe atlarken kopek cikarma super bi dusunceydi bana gore.
    Company of Heroes, strateji oyun olmasina ragmen zoom yaptgnzda, call of duty'de ki gibi grafikleri yakalayabiliyorsunuz.
    Ben bu oyunu 3D oynadim. Inanin sanki film izliuormusum gibi hissettim. Ev icine makinali teami kurup, kamerayi askerin arkasndan (ev icinden) izledigimde "vayyy be" dedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

resident evilin önce filmni çıktı bu 1
    piyasada bi ton 2. dünay savaşı,tetikçi tarzı film var cod diye bi film çekilse bile tutmaz zaten bu da 2

Oyun ılk 1996 da cıkt flimin ılkı ıse 2002 de

Şlappp

• quote:

Orijinalden alıntı: Beni Beni Bihterini

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

resident evilin önce filmni çıktı bu 1
    piyasada bi ton 2. dünay savaşı,tetikçi tarzı film var cod diye bi film çekilse bile tutmaz zaten bu da 2

Oyun ılk 1996 da cıkt flimin ılkı ıse 2002 de

Şlappp

Resident Evil'i ilk play station 1'de oynadm ve ilkokul 2 veya 3e gidiyordum. Yani yil 1999

• quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

quote:

güzel yapmışlar

Baya güzel olmuş.

Yapılmış çoğu filme taş çıkartır.
    Gerçekten güzel

• He ya çıksa süper olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.