Şimdi Ara

Call Of Duty'nin filmi yapılacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merakla bekliyoruz. Umarım çıkması fazla uzun sürmez.
  • İlk bolumde helicoptere atlama sahnesi spr olurdu heralde :) Are you Uav's Online :P:P
  • çıkarsa cok güzel olur..
  • şu an mutlaka filmi yapılması gereken tek oyun kahretsin ama yine GOD OF WAR!!!!!!
  • Pianist Filmindeki Birçok Silah Sesleri(Arka Planada , Taramalı Vs) Cod2'den Alınmış !!!

COD'a Benzer Birçok Film Var Ve Hepsinide İzledim , Cod'unda Filmi Çıkarsa Muhteşem Olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Pianist Filmindeki Birçok Silah Sesleri(Arka Planada , Taramalı Vs) Cod2'den Alınmış !!!

COD'a Benzer Birçok Film Var Ve Hepsinide İzledim , Cod'unda Filmi Çıkarsa Muhteşem Olur

Cod2-4 yapımcıları aynı zaten....
  • Bence biraz zor olur . Cpt. Price veya Gaz kim olcak ? Bence biraz zor olur . Olsa bile senaryo falan değişebilir.
  • yalan olur
  • Alt yapı sağlamsa yapılması gerekiyor yoksa uyduruktan bir film olmasın.Yönetmen, yapımcı belli olsun o zaman daha rahat konuşuruz..
  • Kapıdaki düşmandan çok Er Ryan'ı Kurtarmak daha güzel duygusal aynı zamanda aksiyon öğeleri ile dolu bir filmdi.Çok etkilenmiştim.Ama bence Modern Warfare yi çekseler iyi olur daha heycanlı olurdu.
    Yalnız bişey daha varki daha yönetmeni bile belli olmadıysa bu film en 5-6 yıl var bnce

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 21 Temmuz 2009; 10:52:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.