Şimdi Ara

Call Of Duty MW3 PreOrder Avantajı Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Yukarda Açıkladım gayet açık olduğunu düşünüyorum avantajları nedir ? Steam üzerinden pre-order vermeyi düşünüyorum fiyatta yada oyun içinde özel bir avantajı var mıdır ? Lütfen Fps tartışmasına girmeyin :) . Sadece Biliyorsanız cevap verin :) . Birde Steam a ödemeyi hangi yollarla yapabilirim ? Paypal ? Kredi kartı ?
    Tabi avantajı varsa yoksa vermeye gerek yok.

• Bence pre-order almaya gerek yok çünkü ben hiç bir avantajını göremedim. Ne fiyatta indirim ne ekstra dlc lerde indirim hiç bi avantajı yok. İllada kendini tatmin etmek istiyorsan alabilirsin. 2 ay önceden Activision ın kasasına 59,99 $ koymak istemiyorum. Çıkınca alırım. Benim tavsiyemde bu yönde olur.
  • Saolasın
  • evet, bide şöyle bi durum var erken satın alınca. oyunun çıkmaması / geç çıkması gibi bir durum olduğunda ortada kalıyosun.. oyun çıksın bas paranı al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satasbana -- 22 Ağustos 2011; 19:32:19 >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim sağolun :) aydınlattınız :) Birde staem a nasıl ödeme yapabilirim çıkınca oyun ? Paypal ? Kredi kartı ile ? Steam ile hiç oyun almadım.
  • Güvenli bir şekilde kredi kartı ile ödeme yapabilirsin.
  • Bir avantajı var ama. Büyük ihtimal oyunda Pre-Load olacak. Oyun çıkmadan birkaç gün önce oyunu indirmeye başlayacaksın. Oyun resmi çıkınca da direk indirmeden oynayacaksın(Steam).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet o doğru fakat 1-2 gün önce için almak istemiyorum preorder'ı , eğer eklentilerde falan (brink) deki gibi pre order özelliği getirilecekse o zaman olur.Böyle bir bilginiz var mı ? Yada ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaemoNero -- 23 Ağustos 2011; 13:36:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.