Şimdi Ara

Call of Duty MW3 Monitör çizgi sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • biz bir şey yapmadıkki sadece forumu okurken sizin konu biz donanım haber forum üyelerinin gözlerimize takıldı ; ALLAH ; izin vermeseydi okuyamazdık ; konuyu göremezdik ; bizlerde yardım edemezdik.
    yardım edebildiysek ne mutlu bize ; ve tabiki forum yöneticileri ; ALLAH , izin vermeseydi konuyu yayınlayamazlardı.ama yayınladıkları için sağa sevap yazılabilir.
    bu forumlar yüzünden direk Cennete gidecek olanlar varsa şaşırmazdım.karşılıksız ve ALLAH rızası için yardım etmek gibisi yok bu dünyada.

    overclock olayına gelince uzak durunuz ; zengin olsanızda habire ekran kartı için cepten para çıkması çok kötü bir şey.
    o ekran kartı yandığında yenisine verecek para ile neler yapılır ; siz benden çok daha iyi bilirsiniz.
    annenize hediye - eşinize bilezik -yada okul masrafları -yeni giyimler - babanıza hediye - sadaka-zekat-hac-akşam yemeği (eşinizle tabiki) vs vs vs seçenekler çoktur.

    bazı insanlar bu işi hastalık derecesine götürüp senede 5-10 tane ekran kartı bilerek yakıyorsa şaşırmazdım.yani ben forumlarda görüyorum.
    testlerde adamlar overclock yapıp limitleri zorlayınca gidiyor gtx 590-hd 6990 vs vs vs parası azda değil yahu.
    ben üretici firmanın yerinde olsam gpuya overclock kilidi koyardım ama tabiki onlarında işine gelebiliyor. (garantili üründe işlerine gelmez desemde overclock yüzünden kart bozulursa garanti kapsamından kart çıkar.benden söylemesi.bugün bir şey olmaz dersiniz ; yarın başınıza gelir.zengin kafaya takmayabilir ; ya orta karar-fakir adam-bayan ne yapsın ? herkesin senede 1-2-3-4 kart değiştirecek gücü var diye bir kaide yok.
    ; adam 5-6 senede bir ekran kartı değiştirir ; bazıları 6-7 senelik eski sistem kulllanır ; ama bazıları almaya gücü olsa bile sisteminden memnundur.iş birde kısacası iradenin güçlü olmasına bakıyor.nefsine-meluna karşı güçsüzsen senede 5 tanede değiştirirsin -20 tanede değiştirirsin ; zengin vs farketmez )

    işlerine gelir, çünkü kart bozulacak yeni kartlar satılacak ; bozulan kartların garantisi yoksa işlerine gelir tabiki.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.