Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare, tam 175 GB depolama alanı istiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanka benim ssd de aynı şekilde 350cügabayt boş yer var M2 sayesinde kapasiteler artacak zati dolarda 9tl oldu mu süperr

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Dolaylı yoldan Amerikan propagandasına karşı değilim diyorsun yani Profil resminde bile beyaz başlı kartal var be .
    Zorlama cümleler ile çamur atmaya çalışma boşuna, profil resminde kartal var çünkü eski bir hudut kartalıyım bilmem anlatabildim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Ben 175gb'ı 1 ayda indiremem. Tişikkirlir türk telekom

edit:

1 gecede iner vs diyen arkadaşlar olmuş. İnternet hızım ektedir...

50 mbit ile 1 gecede iner. indirme bouyutu zaten 175 olmaz 80 felan olur bence
  • Nerede indirebiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Mağarada mı yaşıyorsunuz?

• Hdd den tamamen kurtulmayı hızlandıracak gelişmeler bunlar. Oyun bilgisayarı için standart yavaş yavaş 1TB SSD olacak

• Eh burada gereksiz milliyetçilikte satmaya çalışmamak gerek. Sonuç itibariyle Amerika İsrail ürünlerini kullanıyorsun. Dolaylı olarak desteklemekle doğrudan desteklemek farklı şeyler değil.
  • Bırakın bu ypg sevici amerikan oyununu

• Valla zaten betada da fps iyidi . Bf den daha iyi optimize gelmesi güzel. Bfde 80-90 oluyor bir anda 30lara düşebiliyor bunda öyle bir şeyle karşılaşmayız heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Eh burada gereksiz milliyetçilikte satmaya çalışmamak gerek. Sonuç itibariyle Amerika İsrail ürünlerini kullanıyorsun. Dolaylı olarak desteklemekle doğrudan desteklemek farklı şeyler değil.
    Çok farklı bilerek isteyerek para verip alıyorsun bugün Apple markası aynı propagandayı yapsa Apple almayın derdim chevrolet yapsa arabamı satardım alenen terör propagandası bu oyun çocuk oyuncağı değil bir çok küçük çocuğun zihnini yıkıyorlar.Önceki oyunlara birşey diyemem kurgu bir hikaye vardır gerçeklik payı bulunmaz sunarsın ama bu oyun alenen ypg yı kahraman gibi mağdur gibi göstermiş ve siz hala savunabiliyorsunuz pes doğrusu. Daha fazla tartışmayacagim sizinle zaten tartışmaya açık bir konu değil herşey ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Ben şu an zaten 1 tb ssd kullanıyorum moruk sizin gibi geriden yaşamıyorum. Bence bilgisayar daki en önemli parçalardan birisi Ssd bu işin parayla çok alakası yok,bence gerekirse diğer parçalardan kısıp ssd almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Repack bunu beğendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Burkiling

Hdd den tamamen kurtulmayı hızlandıracak gelişmeler bunlar. Oyun bilgisayarı için standart yavaş yavaş 1TB SSD olacak
    1 tba 1 oyunun sigdigi gunler gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 10 Ekim 2019; 19:2:12 >
  • Aynı tas aynı hamam derim 2020 için çıkacak oyun
    belki yeni konsollar ile bir değişim yaşatır yoksa bu
    seneki oyundan bir cacık olacağını sanmam.

Orası muhakkak daha 10 senesi var. 1 TB SSD 10 sene iş görür .

• quote:

Orijinalden alıntı: 007css

Ben şu an zaten 1 tb ssd kullanıyorum moruk sizin gibi geriden yaşamıyorum. Bence bilgisayar daki en önemli parçalardan birisi Ssd bu işin parayla çok alakası yok,bence gerekirse diğer parçalardan kısıp ssd almak daha mantıklı.
    Aynen hidrojen bombasini kontrol eden bilgisayari kullandigin icin saniyede 3 gb çok isine yariyor
    Gerici olduk la tamam sen 2100 yilindan geliyorsun

• 175 gb hakikaten abartı 100 mbps (40-50tl) ve üstü bağlantı ile kısa sürede iner ama bukadar veriyi işleyecek bilgisayar bukadar veri ssd yerine mekanik disc ile çok uzun sürede açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed13 -- 10 Ekim 2019; 19:46:48 >
    Aynen moruk

• 175GB ve yine leş grafikler.

• Bütün internet siteleri amerika merkezli bir kuruluşa para veriyor. Artık internet kullanmayı bırak. Senin bu kafayla mağarada yaşaman lazım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.