Şimdi Ara

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE | PS4 ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.111
Cevap
60
Favori
268.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kakuç

silahları ve reloading animasyonunu çok beğendim
    6:04 namludan çıkan duman çok hoşuma gitti böyle ince ayrıntılar beni benden alıyor geçen sabah izledim çok güzel lan
    Gaz bombası güzel bi ufak sarsıyor :) afallıyorsun cod için uzun bi süre o sarsılma hemen ölürsün süresi iyi ayarlanmış gibi
    Silah animasyonları güzel ama en az onun kadar iyi karakter animasyonlarıda var ...
    Bide oynanış gerçekten yeni motorla düzelmişse bizi tavlar diye düşünüyorum

• Evet ortada böyle küçük detaylar var, ne olacak ne bitecek oyun çıkınca anlayacağız.
    Şimdi oyun k&m kullanmaya imkan sağlayacak pc oyuncusu ile eşleştirecek, ama ben konsolda oyunu yüksek fps ile oynayamayacağım, adam bilgisayarda 144hz monitörde 100 üstü Fps ile süper akıcı şekilde oynayacak.
    Şimdi konsolda zaten böyle bir imkan yok üstüne üstük internet sıkıntısı lag vs. olacak. Bu durumda pc oyuncusuna yem olucaz resmen. Artı birde Pc’de Gamepad kullananda oluyor, Oyun bunu anlamayacak herhalde, Pc ama Gamepad ile oynuyor diyip konsolda oynayanların oyununa atmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa bir cod oyunu için heyecanlandım. bakalım ve görelim bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakuç

ilk defa bir cod oyunu için heyecanlandım. bakalım ve görelim bro
    pc ile eşleşmemek için gamepade geri dönenleri öldürmek için heycanlan devran döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 6 Ağustos 2019; 14:20:22 >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Artik konsolda km ciler olarak siz de sikayet etmeye mi basladiniz? Hic aklima gelmezdi

• oyunun hikayesiyle ilgili kaç saat süreceği ile ilgili bilgi sahibi olan yokmu hep multiplayer okuyoruz
  • Beyler oyun konsolda direk k/m desteği ile mi gelecek ?

• Şikayet ettiğim yokta şimdi düşündüğümüz zaman yapımcı bu desteği veriyor, Klavyeni Fareni konsola bağla oyna diyor ama pc tarafı oyunu yüksek fps’de oynuyor. Benim şikayetim buna olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Beyler oyun konsolda direk k/m desteği ile mi gelecek ?
    Evet aparata ihtiyacınız olmayacak.

• PC'de kontrolcü ile oynayan ile konsolda kontrolcü ile oynayanın eşleştirilmesi mâkul ama hem konsol, hem PC'de K&F kullananların eşleştirilmesi mâkul değil hile sebebiyle.

Kaç yapayım derken, göz çıkartacaklar gibime geliyor.

Şu mâkul. Konsolda K&F kullananlar ile kontrolcü kullananlar eleştirilebilir. Ama işin içine PC girerse, hile de girer. Bu sefer, konsolda kontrolcü ile oynayanların, konsolu K&F ile oynayanların rahatsızlığından bile büyük bir rahatsızlık ortaya çıkabilir.

Zîrâ konsola geçenlerin pek çoğu, PC'deki hile belası yüzünden geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Başta ciddi bi karışıklık olacak gibi gözüküyor. Ama bu işten kârlı çıkacak kesimin kontrolcü kullanan kesim olacağı da kesin gibi.

• Gamepad ile fps oynanmaz diye diye adamlara zorla km desteği getirttiler ya. Gerek var miydi ki? Hadi ps4 ile xbox one crossplatform olması harika bir şey hem bu şekilde online da çok olucak.

Yok aparatmis yok km miş ne uğraşıyorsun bu işle pc de oyna full çözünürlük full detay ile konsolu rahat bırakın bari

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

PC'de kontrolcü ile oynayan ile konsolda kontrolcü ile oynayanın eşleştirilmesi mâkul ama hem konsol, hem PC'de K&F kullananların eşleştirilmesi mâkul değil hile sebebiyle.

Kaç yapayım derken, göz çıkartacaklar gibime geliyor.

Şu mâkul. Konsolda K&F kullananlar ile kontrolcü kullananlar eleştirilebilir. Ama işin içine PC girerse, hile de girer. Bu sefer, konsolda kontrolcü ile oynayanların, konsolu K&F ile oynayanların rahatsızlığından bile büyük bir rahatsızlık ortaya çıkabilir.

Zîrâ konsola geçenlerin pek çoğu, PC'deki hile belası yüzünden geçiyor.
    Pc ile konsol k&m eşleşmesinde hile var
    Konsol gamepad ile pc gamepad eşleşmesinde hile yok ...

hiç adil değilsin dostum , bu iş ancak bu şekilde olurdu veya bi tık altı k&m filitrelemesi konulabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 6 Ağustos 2019; 16:55:50 >

• Kesinlikle tavsiye ederim hocam.
    Kaliteli ve ses seviyesi gayet yüksek .
  • Yapimci aciklamayi yapmis oyun croos platform olacak konsolda K/m kullanalar pc ile eslesecek ayarlardan pc ile eslesmeyi kapatabilecsiniz xbox oyunculariyla esleme olacak black ops 4 den cok sikayet aldilar oyunculardan yapimci oyunculari dinlemesi iyi oldu herkes esit oynayabilecek multiyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Şikayet ettiğim yokta şimdi düşündüğümüz zaman yapımcı bu desteği veriyor, Klavyeni Fareni konsola bağla oyna diyor ama pc tarafı oyunu yüksek fps’de oynuyor. Benim şikayetim buna olur
    iyi de adam 2 konsol parasını sadece ekran kartına gömmüş, bırak da senden daha fazla fps alsın
  • Olayı yanlış anlamışsın hocam.
    Arkadaş pc ile konsolda k&m ile aynı serverda birleştirecek derken pc’de oyunda kullanılan aimbot tarzı wallhack tarzı hilelerden bahsetmiş.

• O zaman getirmesin k&m desteği. Karşındaki akıcı bi oyun oynarken sen konsolda 30fps zorla oynuyorsun, kabul edilir bir şeymi sence.

• Tutarsız gelebilir ama şöyle: Hile yapacak kişi, kendini avantajlı olarak öne çıkartacak K&F varken, kontrolcü kullanmaz PC'de. Kapiş?

bana sorarsan aparatlı aparatsız komple km'yi kaldırsın. çoğunluk kontrolcü ile oynarken aparat takıp üstünlük kurmak sizce kabul edilir mi? adil mi? burada yapımcı zaten seçenek sunmuş, pc ile eşleşmek istemiyorsan kapat gitsin. ben km ile oynamak istiyorum diyorsan dezavantajlarını da kabul etmek zorundasın. bu haber şahane oldu. inşallah konsolda tüm fps oyunlarında bu yöntemi kullanırlar. pc tarafında ayakta duramayan adamlar, konsolda egolarını tatmin etmeye çalışıyordu. benim elim alışmıyor yapamıyorum diyen adam alsın km'yi oynasın pc'cilerle, benim fps takıntım var diyen adam zaten konsol ile işi olmaz. toplasın pc'sini daha yarışmacı bir ortamda oynasın.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.