Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 Video İnceleme (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
90.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13.10. sn de ıllumınatı sımgesı var.. sende mı COD
  • arkadaslar oyunda dıkkatınızı cektımı tam olarka bölum hatırlayamadım ekran göruntusu almayı denedım sıyah cıktı ama yıkılmıs bınada duvardakı tablolar hep cami reesimleri ...
    istanbul silüteini andırır vazıyette acaba gözune carpan oldumu...
  • Güzel oyun.
  • en sonunda zippoyla yaktığımız puronun zevkine paha biçilemez.
  • oyun mw2 nin farklı haritalarda geçen versiyonu, grafikler artık çok göze batıyor, artık ilerleyişi taktik seçeneklerle çoğaltılmalı aynı crysis2 deki gibi gidilecek yer belli olsada gidilebilecek farklı yollar olmalı artık.
  • neden bu adamlar multi ye önem vermiyor. 130 tl verdim oyuna, çok pişman olmadım ama tam bir hayal kırıklığı. seriyi oynadığımız için senaryo büyüledi ama bir daha oyunu alırken çok düşünücem :)
  • çözünürüğü black ops dan daha kötü ps3 e aldım
    arkasında 1080i yazmasına rağmen 720p de çalıştırıyor
    oysa ki black ops 1080i de çalışıyordu ayarlarını mı degiştirmem gerek acaba ?
  • Oyunu bitirdim sonu süperdi ya cidden valla helal olsun activisiona muhteşem bi senaryo yaratıyor grafik diyip duranlar bu kadar hızlı ve aksiyonu bol oyunda acaba dönüp binalarımı izliyorlar nasıl yapılmış diye,grafiği bence kötü değil hatta iyi bile sadece silah sesleri kötü o kadar hayatın hangi alanı olursa olsun çok fazla ayrıntıya giren insan mutlu olamaz ps4 çıktığındada eminim oyunları için ps4 aldım graifk bumu lafları duyacaz
  • Çok acele ile çıkarılmış, cod serilerine yakışmayacak bir oyun mw3, sesler kötü, grafikler aynı, binalar aynı, senaryo aynı, mw2 favela haritasindaki topu bile koymuşlar, tavuklar bile aynı, aynı olan çok şey var.. Senaryo harika diyenler kapılara breach yapmayı, oyun sonunda sigara tutturmeyi falan senaryo sananlar.. Yani konuda pek farklı değil.

Mw3 sadece elite'i bize kakalamak için çıkarılmış mw2 dlc si gibi birsey

Kısaca cod hatrina çok bile puan vermissiniz.. İnceleme için tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşuma gitmedi
  • Siz Diosunuz ya cod ii die ya anlayınki şu bf3 grafiklerinden değil oyun gercekci savaş duygusuna sahip.Ben şu bf yi bc2 de Gördüm oyun hoştu
  • bf3e değişmem hocam single belki ama onlineda BF3
  • Bence grafik ve oynanabilirlilik olarak gayet başarılı bir yapım....
  • Oyun gayet guzel olmus
  • Sitenin en iyi editöründen güzel bir inceleme. Puanlar bence yerinde kimse alınmasın. Gerçi bence BF 3'de söylendiği kadar iyi bir yapım değil. Al birini, vur ötekine!
  • Call of Duty: Modern Warfare 3 [ 2011 ]

[sizer=red]Call of Duty: Modern Warfare 3 Video İnceleme

Oyun Hakkındaki Yorumlarım - Single Player Modu

Artılar: (+)

1- Oynanılabilirlik: Herzamanki gibi harika. Silaha hakimiyet, nişan alma özellikleri, koşmalar vs diğer FPS oyunlarını yine geride bırakmaya yetiyor. Yapay zekaya gelince: Düşman tam karşınızda ise pek şansınız yok. Bu özellikler MW2'den farklı mı? Değil. Ama BF3'e nazaran çok ileride. Bazı bölümlerde bombardıman uçaklarına geçiş yaparak düşmanı havadan imha etmek çok eğlenceli. Bazı yorumlar yine beni çileden çıkarttı: "Sürekli aksiyon varmış" Aksiyon olmazsa çok durağan yorumunu yaparlar aksiyon olur bu yorumu yaparlar. Daha ne diyeyim kardeşim ben size. "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu." denir sanırım.

2- Grafikler: "Mükemmel" Bazı video incelemeieri izledim. Kötü yorumlar yapmışlar. Yok efendim: "Hala mw2'deki oyun moturu kullanılıyormuş." yok efendim: "Çok sıradan grafiklere sahipmiş falan filan." Tamam belki BF3 kadar güzel grafiklere sahip olamayabilir ama hala çevre dizanyı bence mükemmel. Bir incelemede de şunu söylemişler: "Çevreyle etkileşim sıfır." Arkadaşım 3. Dünya savaşı çıkmış sen çevredeki zamazingoları bızıklamanın peşindesin. Kan gövdeyi götürüyor sen sağa sola bakınıyon. Ha gerçekten bakınmış olsaydın etrafına gerçekten herşeyi en ince ayrıntısına kadar işlediklerini görebilecektin. Binaların birinde duvara baktım bi çerçevede "cami" resimi var. Bu kadar ayrıntılı işlenmiş sen "Basit" yorumunu yapıyorsun. Dumanlar, patlama efektleri, karakter tasarımları, haraketlilik en ince detayına kadar dizayn edilmiş. Şahane bir PC optimasyonuna sahip olan oyun orta düzeyde PC lerde bile güzel sonuçlar veriyor. Ama bakınız COD Black Ops'u hatırlayacak olursak 6. update çıktıktan sonra iyi kötü oynayabilmiştik. Full ayarlarda 40-50 FPS alabilmekteyim.

3- Sesler: "Mükemmel" (Özelliklede silah sesleri, yankı ve patlamalar, dialoglar çok süper) BF3 incelememde de ele almıştım bu konuyu: Tabiki BF3'ün sesleri kadar mükemmel olamaz.

4- Konu: Mükemmel. İngilizce olsa dahi hemen herkesin rahatlıkla anlayabileceği şekilde işlenmiş.

5- Mekanlar: Süper ötesi. Amerikada başlayan sonra Avrupa'ya yayılan savaş bizleri Avrupanın başkentlerine götürecek.

6- Görevler: Süper (Kimi zaman ekip işi, Kimi zaten tekil kişi halinde. Özelliklede uçaklı ve helikopterli görevler beni çok heyecanlandırdı.)

7- Silahlar: Şahane (Çok farklı silahlar kullanılmış. Aşağıda örnekleri mevcut)

8- Kan efektleri: Sağlam (Ayrıca kanın yanısıra su vb efektlerde etkileyici...)

9- Dialoglar: Süper ötesi. Kaptan Price herzmanki gibi muhteşem.

10- Özel haraketler: (Karakterlerimizin koşuşları çok gerçekçi. Yine "Space" tuşuna basıldığında engellerden atlaması, bıçak sallamaları vs gerçekten zevk veriyor insana.)

11- Süre: BF3'e nazaran çok tatmin edici bir süreye sahip. Hard düzeyinde yaklaşık 5-6 saatte bitirdim. Oyunun Türkçesi çıkınca "Veteran" seviyede tekrar bitireceğim. Kaç saatte biteceği önemli değil. Önemli olan oyundan zevk alabiliyor musunuz? Kimse size 1 saatte oyunu bitirdiniz diye üstün hizmet madalyası takmayacak. Kimseyle sidik yarıştırmaya kalkmayın. Oyununuzu tadını çıkara çıkara oynayın.

Eksiler (-)

1- Grafik: Kimi yerlerde ufak tefek buglar olsada görmezden gelinebilir. Eski oyun moturu kullanılmasına rağmen bence hala mükemmel.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Call of Duty - Modern Warfare 3

MULTİ PLAYER HAKKINDA YORUMLARIM:

35 tl ye multiplayer için serial aldım. herhangi bir kasılma, ve bulanıklık yok. Reloded sürümüne uyum sağladı. Bu demek oluyorki reloded oyunu çok sağlam kırmış. Multi hakkında biraz yorumda bulunacak olursak:

1- Haritalar küçük (Çok iyi olmuş) BF3'ün multisinide oynadım. Haritalar baş döndürüyor. Haritanın sonu yok. Bunda çok rahat. dakika başı heyecan var. Takım oyunu, Bayrak kapmaca, Sabotaj vb bölümler var. yine herkesin tek başına çarpıştığı "Free for all" bölümü var ama o biraz zor açıkçası. Gelen vuruyor giden vuruyor. Şamar oğlanına döndüm... :D

2- Silahlar yine levelinize göre açılıyor. Son level 70. Level atlamak başlarda kolay ama sonraları zorlaşıyor. Mesela ben 1 saat oynadım level 7 oldum. İleri levellerde Mw2'de olduğu gibi helikopter, bombardıman uçağı vs bizim emrimize giriyor.

3- Grafikler BF3 kadar iyi olmasada güzel.

4- Sesler yine BF3 kadar iyi olmasada güzel.

5- Oyunu "steam" üzerinden oynuyorsunuz. Arkadaşınız ile birlikte takım oyununa girerseniz ve sürekli birlikte haraket ederseniz hızlı bir şekilde level atlarsınız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Special ops"
    "CO-OP" ve "Survival"
    bölümleri sizleri bekliyor.

1-Co-op'u mw2den hatırlarsınız: arkadaşımız ile birlikte bize verilen zamanda ve ya mekanda görevi tamamlıyoruz.

2- Survival: Black ops'taki Zombi modun aynısı. düşmanlar akın akın geliyor. Ve yine siz arkadaşınızla birlikte düşmanlara karşı savunma içinde oluyorsunuz.,

Yukarıdaki iki bölümde de leveliniz 1'den başlıyor siz ilerledikçe silahlarınız, zırhlarınız, nişan alma kabiliyetiniz vs açılıyor. Ve yenilmez hale geliyorsunuz. Tabi FPS oyunlarından anlamıyorsanız ve mouse hakimiyetiniz yeterli değilse ona bir şey diyemeceğim.
    :)

10 üzerinden 9,5 veriyorum.

Sizlerde Artıları (+) Eksileri (-) yazabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoxo80 -- 22 Kasım 2011; 15:16:12 >

• @xoxo80 bro ben herzaman cod oynarım multiden cıkmam olmadı spec ops oynarım tüm serilerini bitirmişimdir ama sen bayaa taraflık yapmışın :) sesler patlamalar su efectlerı vs. olarak cod baya geride biz bunu kabul ediyoruz ama sen :)

Multi ve gerisinde haklısın ama grafikde haksızzın bro :)
  • geçen 2 bölüm geçip çıktım sarmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

@xoxo80 bro ben herzaman cod oynarım multiden cıkmam olmadı spec ops oynarım tüm serilerini bitirmişimdir ama sen bayaa taraflık yapmışın :) sesler patlamalar su efectlerı vs. olarak cod baya geride biz bunu kabul ediyoruz ama sen :)

Multi ve gerisinde haklısın ama grafikde haksızzın bro :)

Aga zaten BF3 ün gerisinde olduğunu kabul ediyorum ama yine de güzel diyorum :)
  • @xoxo80
    Yaptığın inceleme abartı . Grafikler ve seslere mükemmel yazmışsın . Resmini koyduğun silahlar MW2 silahları . Grafikler ve seslere BF3 kadar iyi olmasada güzel demişsin . Grafikler ve sesler çağın çok gerisinde . Sesler tüm serilerdeki en kötü seslerden . Silah sesleri vs çok yapmacık .
    Tabi bu benim şahsi görüşüm çok abartmışsın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.