süper video olmuş ayrıca videonun başındaki wii reklamıda çok hoşuma gitti
herkes çok kısa diyorda ben bi ürlü bitiremedim ya havaalanı gibi bi yerde kaldım dolu adam var öldür öldür bitmiyor
Hikaye bölümü MW'den daha uzun olsa da kısa geldi. Tabi multiplayer son derece zevkli.
arkadslar bu oyunu 9600gt amp ve e2140 1.60 işlmeciyle ve 3 gb ramle full ayrda oynuyorum ama işlmeci darboğaz yapıyor işlmeci olarak hangi işlemciyi önerebiliorsununuz ben e8400 düşünüyorum
9,5 fazla gibi.
Çok güzel olmuş teşekkürler.
Güzel ama kısa bir oyun.
güzel inceleme
call of duty 4 motorunu kullanmışlar
Güzel bir anlatım olmuş..teşekkürler..
İnceleme süper puanlama süper oynuyabilirliğe'de 9.5 verseniz tam olacak tı.
(Puanlamaya çok diyen arkadaşları mario oynamaya davet ediyorum(battfield fanları.) )
Erdinç ağabey sen harikasın başarılarının devamını dilerim çok güzel anlatıyorsun
Adamlar hakkaten oyun yapıyor ya, Iw' nin yaptığı oyunları oyun yapımcılarına ders diye okutmak lazım...
Başarılı ve güzel bir inceleme olmuş.(Acaba incelemes ps3'te mi yapıldı ? )
İnceleme süper olmuş..
Oyun kısa mısa değil. Beni gayet tatmin etti. Hardened seviyesinde videoları izleye izleye 7 saate yakın bir sürede bitirdim multi hevesiyle..
Bakalım bu konuda da zeki ve atik bir genç çıkıp oyunun sonunu söyleyecek mi?
Mükemmel bir oyun,mükemmel bir inceleme,oyuna yakışan bir inceleme olmuş elinize sağılık,diğer oyun incelemelerine göre çok daha uzun ve doyurucu olmuş
İlk önce köpekleri sonra adamları öldürüyorum
Soğuk savaşın en sinsi ve insan beynini yıkamanın en kolay ve masum görülen yöntemlerinden.Yazık insanımıza hiçbirşey göremiyorlar.Binlerce yıldır beraber yaşadığımız insanları size düşman,terörist doğu diye tarif ettikleri biz ve çevremizdeki topraklar.Hiç mi farkında değilsiniz, hiç mi düşünmüyorsunuz.Dost ülke diye birşey var mı yokmu tartışılır ama bu oyundaki terörist toprakları birgün birgün bizim topraklarımız olacak ve siz oynamaya devam edeceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: project2007
Başarılı ve güzel bir inceleme olmuş.(Acaba incelemes ps3'te mi yapıldı ? )
Oyunu Playstation 3 üzerinde inceledim. Ayrıca güzel yorumlar için herkese teşekkürler.