Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
55
Favori
118.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde aynı hocam bozuldu gölgeler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemeden sonra arkadaşımı sürekli oyundan atıyor crash veriyor. Bende hiç hata olmamasına rağmen birlikte girdiğimiz her oyunda bi 10 dk sonra donuyor ve crash yiyor. Önceden yoktu dlss kapattık golgelendirmeleri düşüğe çektik yine olmadı. Var mı bunun bi yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

aa ayarını filmic yapınca düzeliyor

• CeSsPoOL kullanıcısına yanıt

kendi yapptığımız blueprinti kaydetme de yok, mevcutta yaptıkları şeyleri niye koymamışlar anlam veremiyorum

• Arkadaşlar oyun arkaplanda sürekli İnternet kullanıyor. Ben warzone oynarken kardeşim fifa da maç yapamıyor pingden

• victus 27lv üstü yine saymıyor. illa parayla scopeyi sattırmak için düzelmiyor sahtekarlar.

• https://www.reddit.com/r/ModernWarfareII/comments/zasahz/in_response_to_the_guys_wondering_where_the_aim/

• designr kullanıcısına yanıt

ben bu konuda sorun yaşamadım. teçhizat içine kaydoluyor ayarladığım silahlar.

• CeSsPoOL kullanıcısına yanıt

loadout'un kaydolması değil dediğim. mesela bir m4 setupı yapıyorsun onu ahmet ismiyle kaydediyorsun. sonra aynısını çekip kullanabiliyorduk üzerinde değişiklik yapıp mehmet olarak kaydedebiliyorduk.

• arkadaşlar günlerdir Ground war, invasion ve 3rd person modlarında maç bulamıyorum 20dk beklesem de sonuç yok sadece Quick play giriyor sizde durum nasıl? PC'de oynuyorum bu arada.

• GeraltOfRivia54 G kullanıcısına yanıt
    Ground war ve invasion modları akşamları yoğun oynanan oyunlar. Saat kaçta girdiniz? Ayrıca millet Dmz modunu çok sevdi muhtemelen yoğunluk öbür modlardan dolayı azalmıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu akşam dahil her akşam deniyorum ama sonuç yok kaç dakika beklersem bekleyim maç bulmuyor quick play'de sorun yok. Bu haftaya kadar sorun yoktu anlamadım gitti.

• bero 20 kullanıcısına yanıt
    Texture Stream’i kapatın grafik ayarlarından.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Warzone'da vakit harcamak enayilik resmen. Hardcore S&D oynayarak 2 haftada bitirdim tüm battle pass'i. (O arada bir de God of War Ragnarök bitti, sadece COD oynamıyorum.)

Yarım saat Warzone oynamak yerine 2-3 el HC SD atıyorum, 2X exp geliyor Warzone'a göre iyi oynadığınızda.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]
  • Akimboyu açmak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor

• Bu Lockwood mk2 ne süper bi silah ya kulanımı aşırı eğlenceli resmen no scope için biçilmiş kaftan

• bero 20 kullanıcısına yanıt

P890 silahında 26 level e getirdiğinde grip kısmıda akimbo açılıyor.

• Nat type kısmında ne yazıyor ? (network kısmından bakabilirsin)

• Hem oyunda küçük bir güncelleme hem de nvdia yeni driver gelmiş. İkisini de kurdum oyunda ortalama %10 fps düştü. Yapacağınız işe.. Kart 3070

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.