abi biri 1.5 cod ou pacht li serverları pm olarak atsın ya
oynucam yabancılara günlerini gösterecem ya
abi bende yunan serveri vardı oda gitti şuan bildiğim cod 1 serveri yok bende çok aradım kimse yardımcı olmuyor burda bende gittim cod 2 aldım onu oynuyorum. ama cod 1 daha başkjaydı o daha güzel
ama cod 2 derseniz harika bir takımsız harra hurra kan gövdeyi götüren bir server arıyosanaız işte server
84.244.131.143.28960
arkadaslar ozur dilerim çok büyük olmuş
cod1 oynayan okadar adam vardı yaw!girdiğiniz server yokmu hiç?
193.173.60.99:28960 194.94.79.51:28960 194.109.162.190:28960 193.202.89.94:28960 84.107.136.121:28960 193.225.82.99:28960 193.225.82.92:28960 195.228.156.146:28966 62.112.194.67:28961 195.228.155.36:28968 195.228.155.36:28962 82.192.77.96:28960 not: ilk sayfadan aldım bvh al serverlar.
arkadaslar bana acil yardım edersenız cok sevinecegim. all seeingle cod 1.5 oynuyorum.fakat ates edince mermilerim gec gidiyor.bu yüzden herkese kolay lokma oluyorum. ping sorunu diyorlar. lütfen üstadlar derdime bir care.kafayı yicem valla
quote:
Orjinalden alıntı: muratusta
arkadaslar bana acil yardım edersenız cok sevinecegim. all seeingle cod 1.5 oynuyorum.fakat ates edince mermilerim gec gidiyor.bu yüzden herkese kolay lokma oluyorum. ping sorunu diyorlar. lütfen üstadlar derdime bir care.kafayı yicem valla
oyuna girereken msn yifilan kapa
abi yardım edin artık ya pls ya.
biri şu eye nin nasıl kullanıldığını açıklayabilirmi?
paylaşımiçn saol biraz abartılı ama baya ei
quote:
Orjinalden alıntı: KraLLL69
Eye nin kullanımı çok basit (UZUN GÖRÜNÜYOR AMA ÇOK BASİT) sana iki üç özelliğini yazayım..Mesela bir arkadaşın sana server vereyim gir diyor ona nasıl gireceksin!!!!!
*Arkadaşının verdiği IP numarasını Eyede boş bir yerde sağ yuş yaptıktan sonra NEW SERVER seçeneğine gireceksin verdiği IP numarasını oraya yapıştıracaksın.Daha sonra eklemek istediğin yeri ADD TO seçeneğini işaretledikten sonra seçeceksin.
*Gavur serverleri arıyorsan Eye deki COD2 yi seçiceksin(sol üstte) modlar çıkacak karşına (TDM,DM,CTF...)Her hangi birini seçtikten sonra REFRESH yapıcaksın o da boş bir yerde sağ tuşa basınca karşına çıkar.Daha sonra iyi hatasız server bulmak için herhangi bir mod seçiliyken sağtuşa bası FİND SERVER (CTRL+F) seçeneğini seçmen gerek.Şeçim yapıldıktan sonra karşına ufak bir pencere çıkacak üstte name-game-map falan yazıyot o name deyken alt tarafina CRACKED yaz.Yazdıktan sonra FİND seçeneğine her bastığında sağ tarafta bir server seçecek Crackedli server.O servere sağtuşla tıklayıp ADD TO FAVORİTES seçeneğinden serveri soldaki favorites klasörlerini içine kaydediceksin.
EN SON YAPACAĞIN İŞ SERVERE ÇİFT TIKLAYIP OYUNA GİRMEK:::::::::::HADI KOLAY GELSIN:::
Öncelikle yardımcı olduğun için sağol.Soracağım birşey daha var.Bu server lerin cracked olması korsan oyunlada bu serverlere girebileceğimiz anlamınamı geliyor?..Bende girmiyoda.Yine key hatası veriyor.
Kral çavuşum olayı çözdüm ve hallettim.Keyi değiştirince oldu.Sağolasın..
ozledim valla call of ta kapısmayı neyse az kaldı geliyorum serverları dagıtacagız
yaw abiler call of duty yi yükledim resimdeki anlatımdaki gibi 1.4 be 1.5 i de yukledim all see yide gerekli yere attım f2 ye bastım call of duty yi tıkladım ismimi yazdım anlatıldığı gibi all see den gerdim refresh ddim serverlar geldi giriyom oyuna giriyo tam bağlanacak cd key hatası veriyo atıyo nolur yardım edin pm atın pls
şimdiden tşk iyi çalışmalar
quote:
Orjinalden alıntı: okg53
yaw abiler call of duty yi yükledim resimdeki anlatımdaki gibi 1.4 be 1.5 i de yukledim all see yide gerekli yere attım f2 ye bastım call of duty yi tıkladım ismimi yazdım anlatıldığı gibi all see den gerdim refresh ddim serverlar geldi giriyom oyuna giriyo tam bağlanacak cd key hatası veriyo atıyo nolur yardım edin pm atın pls
şimdiden tşk iyi çalışmalar
Özel Mesaj attım umarım yardımcı olur
call of duty 1 içinde bu yazılanlar gecerli mi??
quote:
Orjinalden alıntı: negroffil
call of duty 1 içinde bu yazılanlar gecerli mi??
zaten onun için tüm yazılar
Beyler ben cod kurdun direk ustune 1.5 kursam olurmu