Şimdi Ara

CALL OF DUTY (GÖREVE ÇAĞRI) 2 - MULTIPLAYER TR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
16.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

yaw bende the all seeing eye call of duty 2 ye girmiyor.call of duty2 serverına girmek istiyorum uo da acmaya calışıo.ekranda sarı renk awaiting cd key authorization yazıyor .nasıl girilir the all seeing eye cod2 ye.
    bir de hamachiyle oynanabilyormu cod2 biz denedik olmadı.

Kardeş Cod 2 all seeing eye oynamak için bu program kendini güncelliyor otomatik olarak.Oyun sende kurulduysa bunu algılar.Bir yanlışlık yapıp da cod uo serverlarından birine girmiş olabilirsin.Tam olarak birşey söyleyemeyeceğim.Serverlarda bi yanlışlık olmalı muhakkak.Başka bir server dene
  • Smoke mod adlı bomba yamasını buraya ekliyorum arkadaşlar.Daha önceki verdiğim üyelik istemekte.Bu yüzden tekrar verdim bu yamayı.Rapidshare ile indirebilirsiniz.Buyrun link burada
    Download cod2-smoke_mod.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 9 Kasım 2005, 19:36:28 >
  • 1-)bu oyunu nasıl yüklicez.Ben oyunu aldım ama yükleyemedim dosyaların hepsi zip li.
    2-)online yapmak için özel bişiler gerekiyormu(patch falan gibi)........
  • quote:

Orjinalden alıntı: BURAKD

1-)bu oyunu nasıl yüklicez.Ben oyunu aldım ama yükleyemedim dosyaların hepsi zip li.
    2-)online yapmak için özel bişiler gerekiyormu(patch falan gibi)........

1-Oyun zipli ise şöyle olmalı.Her cd'nin içinde bir zip veya rar dosyası olacak.Onlara çift tıklayıp yüklemesini beklicen.Daha önce bu şekilde bi oyun yüklemediysen diye yazdım bunuBaşka türlü ise bilemem.Bir yanlışlık vardır o zaman.Ama zipli dosya yükleme dosyası şeklinde olur genelde ki bu sayede oyunu kurabilirsin.

2-Online oynamak için ise ''all seeing eye'' programını yüklemen gerekir.Ama önce oyunu yükle sonra all seeing eye programını kurarsın.Daha sonra bu topic'in ilk sayfasındaki(ya da diğer cod2 topiclerinde bulabilirsin) verdiğim serverlardan birini yaz o programa ve o program aracılığıyla oyuna girebileceksin.

ALL SEEING EYE PROGRAMI İNDİR

• upppp
  • Nicname : ****GENERAL****
    En sevdiği Silah : Trench gun, MP44
    En sevdiği öldürme şekli : head shot
    En sevdiği takım : Alman
  • ............................. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 7 Temmuz 2006; 14:13:27 >
  • EEEEEE,başka mesaj atılmamış yav.Tutmadı demek bu topic,neyse buraya kadarmış,
  • belki xulux ve ekibinden mistikadam burda olsaydı ortalık şenlenirdi ne dersiniz
  • Xulux bu işlerle uğraşmıyor artık galiba,çocuk sahibi adam
  • Allah Allah,bu oyundan güzeli vardır belki
  • @aslan goldber sen ne yapmaya çalışıyon git oyuncaklarınla oyna bakim
  • Tartışmayalım bi oyun için hadi
  • Orjinalden alıntı: aslan_goldberg

yaw siz blade of darkness barbarian ı bilmiormusunuz......

biliyorum hemde hepinizden iyicidden oynamayı aştım kendi haritamı ve karakterimi yapmaya başladım gerçekten superb bi oyun bu aslan_goldberg bağlantı hızın iyiyse multiplayer yapmanı öneririm.Şu an aktif server ı yok ama BOD gönüllüleri kendi kurup kendileri oynuyo tavsiye ederim nerde bulacağını bilmiyosan yardım ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juggernaut -- 7 Mart 2006; 14:16:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juggernaut

Orjinalden alıntı: aslan_goldberg

yaw siz blade of darkness barbarian ı bilmiormusunuz......

biliyorum hemde hepinizden iyicidden oynamayı aştım kendi haritamı ve karakterimi yapmaya başladım gerçekten superb bi oyun bu aslan_goldberg bağlantı hızın iyiyse multiplayer yapmanı öneririm.Şu an aktif server ı yok ama BOD gönüllüleri kendi kurup kendileri oynuyo tavsiye ederim nerde bulacağını bilmiyosan yardım ederim...

nasıl multiplayer oynANILIYOR lütfen söyle....

• arkadaşlar forum a yeni üye oldum Cad1 - Cod2 bitirdimama ama online oynamak daha zevkli ben eye takılıyorum sadece 4-5 türk server var. Dahaçok olması dileğiyle
    1.2 ile oynuyorum yeni pencereler açılıyor mükemmel
  • Evet, bizim serverlarımız da yakında 1.2'ye geçecek...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 4 Mayıs 2006; 14:04:12 >
  • server filan herşey güzelde, bu serverdaki küfürlerşme olayları nedir?ne zaman girsem kedi köpek gibi dalaşıyorlar yok mu bu serverların sahipleri?yoksa sahipleri onlar mı?Nedir bu yaw!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.