Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts Oynanış Videosu Fallon'dan (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Boş beleş oyunlar gittikçe artmaya başladı.Activision son 3 yıldır adam gibi bir oyun yapabildi mi acaba?

• Yakında böyle birşey çıkar karşımıza.

Call of Duty: Ghosts Oynanış Videosu Fallon'dan
  • Oyun kendine öz bir oyun olmaktan çıkıyor farkındaysanız. Crysis gibi harita bir harita tasarımı var videoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Oyun kendine öz bir oyun olmaktan çıkıyor farkındaysanız. Crysis gibi harita bir harita tasarımı var videoda

öz bir oyun değildi ki zaten.

• Ben köpeğin gerçekte olduğunu söylemiştim kimse inanmamıştı :(
  • naklan
    21.06.2013 15:40:27

allah rızası için yeni ip şu firmaya.yoksa cidden torunlarımıza kadar gelecek oyun.
  • bence köpek yenilik olmamış sadece duronların yerini almış.Aman aman bi oyun olacağını düşünmüyorum öte yandan bf4 ün daha sağlam olacakmış gibi de geliyor
  • 720p de izliyodum gameplay başlayınca "neden bu 360p ye döndü" diye baktım meğer hala 720 miymiş!!!!! :D

• quote:

Orijinalden alıntı: punisher98_-

720p de izliyodum gameplay başlayınca "neden bu 360p ye döndü" diye baktım meğer hala 720 miymiş!!!!! :D

ay ne komik öl öl güldüm
  • 3:25 deki yer kaplamaları ...
  • BENİM SİBİRYA KURDUNU ANDIM BİR AN.SAFKAN BEMBEYAZDI.MAVİ GÖZLER.gece 4 te gezdirirdim.hey gidi gençlik.şimdi 2 kedim var.VAN KEDİSİ BİRİ.oyuna gelirsem hiç gelmiyim oyuna çünkü bıktım .

• bu sömürgeci activision sırtlan gibi 3 kmden paranın kokusunu alıyor.(sırtlan çok değerli benim için bunların yanında)hem adam gibi oyun yapmak yok.hemde devamlı vidyo dlc çıkartıyorlar.insan hiç mi akıllanmaz.aynı grafik motorunu millete yediriyorlar.ben bu oyunu alıcam ama kopya.

• btf şahane gerisi hikaye

• Konsollarda BF 4 ' ten fazla satacaktır çünkü BF konsolda COD kadar rahat oynanış sunmuyor bence PC de BF çok daha eğlenceli ama konsolda daha hızlı oynanış yapısı olan COD gibi oyunlar daha fazla satıyor. Yine her oyun gibi bu da hele ki Xbox platformunda BF'den daha fazla satacaktır.

• şu OYUNU SAKIN ALMAYIN GİDİN INDIE OYUN ALIN OYUN CAMİASINA EN BÜYÜK YARDIMI YAPARSINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

bu oyununda olay köpekler. karakter yerine oyunda bolca it koşturucaz anlaşıldı. Artık fps den,oyundan yoksun birşey ortaya koyuyorlar.

Heleki activision ve COD kendini geliştirme safhasına gelemediler,gelmediler. Bu firmadan bir cacık olmaz artık.

Yapacak birşey bulamayınca köpek olma seçeneği çıkmış.Aynı motorla yapılacak şeyleri artık iyice aşdılar.Cod 11de kedi oluruz galba.
  • Crysis 1'in grafikleri call of duty 10'un grafiklerinden daha iyi
    -Cevat Yerli
  • Yani bu Activicion oyunlarına hala para akıtan zihniyete Allah akıl fikir versin, daha ne denebilir ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

bu oyununda olay köpekler. karakter yerine oyunda bolca it koşturucaz anlaşıldı. Artık fps den,oyundan yoksun birşey ortaya koyuyorlar.

Heleki activision ve COD kendini geliştirme safhasına gelemediler,gelmediler. Bu firmadan bir cacık olmaz artık.

Yapacak birşey bulamayınca köpek olma seçeneği çıkmış.Aynı motorla yapılacak şeyleri artık iyice aşdılar.Cod 11de kedi oluruz galba.

aynen öyle kardeşim. Artık oyun diyeceğimiz yapıtlar, oyuncuya gerçek anlamda oyun yapmak yerine bu işi ticarete döküp hangi keriz oyuncudan 3 kuruş para koparırım diyor, bunlar devam etsin bakalım yakında bunlarıda görücez. Sizin yaptığınız oyun orjinal alınmaz deneme amaçlı korsan oynanır birde cod un en iyi oyunu cod 2 ve cod4 bitmiştir. :D

Crysis kendini kanıtlamış bir seri gerçekten her yönü ile, ama biraz daha hikayeyi geliştirseler çok iyi olacak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.