Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir Battlefield hayranı olarak son oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. Hevesle bekleyip almıştım ama artık oynayasım bile gelmiyor çünkü oyundaki sorunlar beni artık çileden çıkarmaya başladı. Görüntüler ve oynanış iyi hoş da, sorunlar beni oyundan soğuttu. Singleplayer'ı zaten çok kötü, hikaye dandik.
    Ben Ghosts'un en çok singleplayer'ını merak ediyorum. Hikayesi çok güzel diyorlar. Şimdi sadece SP için orijinal alınmaz. Torrent indirmek istiyorum, başlamıyor bir türlü. Multiplayer videolarına bakıyorum, modern warfare ve black ops serisi ile aynı gibi ve hızlı.
    Hem Battlefield hem Ghosts oynayanlara soruyorum; sizce alayım mı Call of Duty'yi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 16 Kasım 2013; 18:29:41 >

• PC içinse alma.Rezalet optimizasyon sorunları,kaplamalar sapıtıyor vs.BF3 Ultra 1080p 50+ FPS veren sistemle bu oyunu Extra ve AA açınca 30-40 arası fps veriyor rezalet.High da anca 50+ kurtarıyor.Lag ve buglar da cabası.Tavsiyem biraz daha bekle oyuna güncellemeler çıkacakmış güya,o zaman alırsın.Şahsen ben 170 lirayı çöpe attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

PC içinse alma.Rezalet optimizasyon sorunları,kaplamalar sapıtıyor vs.BF3 Ultra 1080p 50+ FPS veren sistemle bu oyunu Extra ve AA açınca 30-40 arası fps veriyor rezalet.High da anca 50+ kurtarıyor.Lag ve buglar da cabası.Tavsiyem biraz daha bekle oyuna güncellemeler çıkacakmış güya,o zaman alırsın.Şahsen ben 170 lirayı çöpe attım

Sonunda gece torrenti başlattım 2 saat kaldı bitmesine. Zaten en çok singleplayer'ını merak ediyordum, şimdilik onla idare edicem. Beğenirsem belki ilerde orijinali alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

PC içinse alma.Rezalet optimizasyon sorunları,kaplamalar sapıtıyor vs.BF3 Ultra 1080p 50+ FPS veren sistemle bu oyunu Extra ve AA açınca 30-40 arası fps veriyor rezalet.High da anca 50+ kurtarıyor.Lag ve buglar da cabası.Tavsiyem biraz daha bekle oyuna güncellemeler çıkacakmış güya,o zaman alırsın.Şahsen ben 170 lirayı çöpe attım

kardeşim ''can you run it'' diye bişey var oyunu seçiyosun,sisteminin oynatıp oynatmayacağını gösteriyor doğru mudur

cod ghosts u rahat oynatır gösteriyor
  • Gösteriyor da 100% doğruluk payı yok kardeşim.Ki Ghosts aşırı sorunlu ve optmizasyon özürlü bir oyun.Şuanda akıcı oynuyorum ama gel gör ki texture lar sapıtıyor
  • satılık cod ghosts key var arkadaşlar 90TL steam key.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.