Şimdi Ara

Call Of Duty Ghost Ekran Kartı Saçma Sorun??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sırf şu gözde oyun COD Ghost u denemek için win 8.1 pro 64 bit sistem yükledim, sistemi gayet başarılı ve güzel buldum o ayrı bi yana da bu sistemin sorunumudur yoksa oyunun sorunumudur bilemiyorum sistemim aşşağıdaki gibi

Zotac Nvidia 9600 GT ekran kartım var oyun bu ekran kartıyla açılmıyor nedense yani şöyle açıklayayım bunuda kendi kendime keşfettim. Oyun ekran kartımı aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktığım zaman sistemin kendi Gpu suna geçince açılıyor ama 256 mb oldugundan dolayı hiç oynanacak seviyede değil ama ekran kartımı aktifleştirdiğim zaman şöyle bir uyarı veriyor ve evet yada hayır seçeneklerinin ikisindede çalışmayı durdurdu hatası alıyorum

Bu nedir niye olur acaba ekran kartından mı kaynaklanır yoksa win 8.1 den dolayımı böyle anlayamadım sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif55 -- 23 Kasım 2013; 16:51:43 >

• Up Up Up

Yok mu kimsenin bilgisi bi önerisi arkadaşlar kimsenin başına gelmemiş mi bu sorun bana mı özel :)
  • bu run in safe mode olayı her cod'da oluyo bende. mw3,mw2,black ops falan. hayır diyorum ben genelde.
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler hocam işin kötüsü ilk mesajımda da belirttiğim gibi evet veya hayır desem bile yinede açılmıyor oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.