Şimdi Ara

CALL OF DUTY DE EN SEVDİĞİNİZ SİLAH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
28.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle M1 Granad ya da ööle bişidi. hem yakın hemde uzak mesafede çok iyi sonuç verior. 2 kurşun yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

BAR da cok iyidir uzak mesafede tek koyuşta indiriyo taramalı olmasınna rağmen

evet Bar da çok iyiydi ama yanlış hatırlamıyorsam 2.oyunda single player da yoktu
  • Thompson
  • thomson en iyisi ve hizlisi bence, az mermi almasi dezavantaj ama tekrar doldurmasi cok kolay.

dikkatimi ceken baska bir konuda online bircok insanin pompali ile oynuyor olup onu burada dile getirememesi, hayrola utaniyor musunuz ?

Hatta oyle kisiler tanidim ki pompali kullanmanin cok zor oldugunu, asil meselenin pkmpaliyla oynamak oldugunu soyluyorlar:)
  • kesinlikle snypır avlamak güzel oluyo
  • Makaralı Mavzer
  • 1- BAR
    2- Kar98
    3- Amerikalıların 15 mermili bi tüfeği var o
    4- Springfield

Bunlar olmadan call of duty de adam öldürmem imkansız
  • shotgun

tek vuruşta indirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

thomson en iyisi ve hizlisi bence, az mermi almasi dezavantaj ama tekrar doldurmasi cok kolay.

dikkatimi ceken baska bir konuda online bircok insanin pompali ile oynuyor olup onu burada dile getirememesi, hayrola utaniyor musunuz ?

Hatta oyle kisiler tanidim ki pompali kullanmanin cok zor oldugunu, asil meselenin pkmpaliyla oynamak oldugunu soyluyorlar:)

pompalı iyi güzelde haritasına göre değişir mesela açık alanda hiç bişe yapılmıyor etksiz elemana dönüyor insan.birde pompalıda 2. mermiyi yüklemek zaman alıyor biraz yani ilk atışda ıskaladınmı hapı yutuyosun genelde
  • pompalıyla adamların arasına dalıp 5-6 kişiyi 10sn de indirdigim oldu
  • pps kullananlara oyunda bebe derim harbi bebe silahıdır nenemde alır tarar milleti 70 kurşunu var anca oynarken çok sinirlenirsem geçiçi bi süre için yerden kaparım ama genelde mauser KAR98k ve mp-44 favorimdir pompalı kullananlarıda sevmem oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: X360

Thompson

+111111111111111111111

• PPSH ve Thompson

CALL OF DUTY DE EN SEVDİĞİNİZ SİLAH
  • İngilizlerin Kanası var 10 mermili 5 mermilik 2 slot alıyo budur yani

üzerine silah bilmem oyunlarda elimde o silah var ise ve günümde isem 50 ila 60 arası skorum olur.

Geçen gün otomatiğe bağlandım silahı feciiii kullanıyom
  • M1 Garand ve Mosin nagant, özellikle rus silahalrında çok rahat nişan alınıyor
  • Thomson
  • mp44,tommy,mauser,ppsh,m1 garand,tüm sniperlar,trench gun
  • Tabiki de Kar98 thomsonun uzaktan etkisi yok o kötü ayrıca mp44 de çok ii
  • almanlarda mp44 kar98
    ruslarda sniper ve ppsh
    american ve biritsh te tabiki THOMPSON gerek seriliği gerekse hafifliği açısından 1 numara...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

60-70 mermi alan bir silah vardı, en beğendiğim o.

hehe ppsh diye birşey onun adı ben çok uyuz oluyorum sesine onun rusların vazgeçilmezi ama zır zır zır kafa ütülüyorlar map boyunca

en sevdi-ğim silah o ppsh bide ingilzlerde sten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.