Şimdi Ara

Call of Duty Cold War 300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Key/Gift #Diğer Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RTX 3080 aldığım için oyun hediye olarak verildi. Şu anda aktif olarak cod oynamadığım için satıyorum.

Keyi aktivasyon edebilmek adına nvidia sitesinde yazılanlara göre vereceğiniz e-mail'e göre aktivasyon yapılacaktır.

Detaylar için whatsapp tan iletişime geçebilirsiniz.

Nvidia nın sitesinde detaylar aşağıdaki gibidir.

Promosyon kodunuzu Call of Duty: Black Ops Cold War için kullanmak istiyorsanız bir GeForce Experience ve Battle.net hesabınız olmalıdır. Lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

1. Kampanya dahilindeki ekran kartınızı takın.

2. GeForce Experience'ı güncelleyin ya da en son sürümünü (Sürüm 3.18 veya üzeri) yükleyin.

3. GeForce Experience'ı açıp giriş yapın.

4. Sağ üstteki "Hesap" açılır menüsüne gidip "KUPON KULLAN"ı seçin.

5. Satın aldığınız kampanya dahilindeki pakette bulunan paket kodunu girin.

6. Battle.net hesabınızda oturum açmak için ekrandaki kalan talimatları izleyin.

7. Battle.net hesabınızda kodunuzu Call of Duty: Black Ops Cold War için kullanmak istiyorsanız "KUPON KULLAN"ı seçin.

8. Kod kullanma işlemini tamamlamak ve yüklemeye başlamak için "BATTLE.NET'İ BAŞLAT"ı seçin.

• Alıcıyım dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wagg1sch W kullanıcısına yanıt
    Kardeşim merhaba alıcıyım bu saate yazabiliyorum ben twitchde yayıncıyım yayınlar yapıyorum yılbaşı nedeniylee cod oyunlarının izleyenleri arttı bu yüzden bi bütçe ayırdım 200 tl olurmu? Olursa memnun olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.