Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
649
Cevap
4
Favori
166.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pro. Zombiciler eklerse sevinirim oynamayı bilmeyen yabancılarla sarmıyor.. Psn : AssasinoBoy
  • aynen haklısın başkalarıyla adam gibi level kasılmıyo
    quote:

Orijinalden alıntı: Assassins Creed*

Pro. Zombiciler eklerse sevinirim oynamayı bilmeyen yabancılarla sarmıyor.. Psn : AssasinoBoy
  • Yeni Perkler

PhD Flopper

Henüz ne işe yaradığını çözemedim.Araştırıyorum.

http://callofduty.wikia.com/wiki/PhD_Flopper - BU KONU ARASTIR BIRAZ . EGER INGILZCEN IYYSE

Stamin-Up

Muhtemelen hızı ve hareketliliği arttıran perk.

MULTIPLAYERDEKI Lightweight and Marathon PERKLERININ ISINI YAPIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminovkenan

Yeni Perkler

PhD Flopper

http://callofduty.wikia.com/wiki/PhD_Flopper - BU KONU ARASTIR BIRAZ . EGER INGILZCEN IYYSE

Stamin-Up

Flooperın ne işe yaradığını anladım ,sağol ekliyorum.

Koşarken basınca prone geçtiğinizde etrafınızda patlama olur.

• ya hiç cod black ops lan party oynamayı bilen yokmu çok lazım bilen lütfen cevaplasın
  • Elektriği Kolay Yoldan Açma:Spawn odasında başladıktan sonra doğdunuz tarafa bakarak düz ilerleyin.(Merdivenlerin altındaki tarafa doğru)Önünüzdeki kapının açılması için elektriğe ihtiyacınız var.Sağ taraftan zombiler geliyor.Sol taraftaki kapıyı açmanız gerek.Yeterli parayı biriktirdikten sonra bu kapıyı açın.Aynı şekilde diğer kapıları açmaya devam ederek elektrik şalterine ulaşın.Eğer yukardaki kapıyı açarak gitmeye çalışsaydınız 5 kapı açmanız gerekecekti.Ama dediğim taraftan giderseniz 3 kapı açarak hedefe ulaşabilirsiniz.

Bak burda bi yanlisin var . Hangi kapiyi acarsan ac elektrige ulasmak icin 4 kapi acman lazim . Yani bi farki yok .

Bu zombinin pc konusu yokmu . Ben pc oyncusuyum ama bu konun pc icin olani yok .
  • evet her iki taraftanda 4 kapi oluyo yani ayni
    quote:

Elektriği Kolay Yoldan Açma:Spawn odasında başladıktan sonra doğdunuz tarafa bakarak düz ilerleyin.(Merdivenlerin altındaki tarafa doğru)Önünüzdeki kapının açılması için elektriğe ihtiyacınız var.Sağ taraftan zombiler geliyor.Sol taraftaki kapıyı açmanız gerek.Yeterli parayı biriktirdikten sonra bu kapıyı açın.Aynı şekilde diğer kapıları açmaya devam ederek elektrik şalterine ulaşın.Eğer yukardaki kapıyı açarak gitmeye çalışsaydınız 5 kapı açmanız gerekecekti.Ama dediğim taraftan giderseniz 3 kapı açarak hedefe ulaşabilirsiniz.

Bak burda bi yanlisin var . Hangi kapiyi acarsan ac elektrige ulasmak icin 4 kapi acman lazim . Yani bi farki yok .

Bu zombinin pc konusu yokmu . Ben pc oyncusuyum ama bu konun pc icin olani yok .

• Level 40 bir zombie hunter la oynamak isterseniz
    PSN: izmirli1980
    headset olmayanlar eklemesin, anlatamıyorum derdimi :)
  • Paylaşcak var mı yenı harıtaları ? ps3 aldım yenı yarın gelcek blackopsde aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

Paylaşcak var mı yenı harıtaları ? ps3 aldım yenı yarın gelcek blackopsde aldım

+1 bende alıcam şimdiden hazırlık yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

Paylaşcak var mı yenı harıtaları ? ps3 aldım yenı yarın gelcek blackopsde aldım

+1 bende alıcam şimdiden hazırlık yapayım

aynen
  • bnde bi kaç gün önce bi arkadaşımla kino da 39 level yaptık bnde katılabilirmiyim?
  • 2 kişi 39 a geldik yerdeki ayakları olmayan zombiler tam 45 bıçak darbesiyle ölüo ve normal koşanlar RAY GUN la tekte deil 4 , 5 mermiyle ölüo düşün 50 yi
  • quote:

Yeni Perkler

PhD Flopper

Stamin-Up

PhD Flopper ı kullanmak çok eğlenceli onu içtikten sonra merdivenlere koş ve yuvarlağa basılı tut etrafındaki zombileri patlatıosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbom

2 kişi 39 a geldik yerdeki ayakları olmayan zombiler tam 45 bıçak darbesiyle ölüo ve normal koşanlar RAY GUN la tekte deil 4 , 5 mermiyle ölüo düşün 50 yi

ben level 40 ta monkey bomb uma doğru değil, bana doğru koşup saldıran bir zombie tarafından indirildim.
  • maverick666 sen lan party oynamasını biliyomusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

maverick666 sen lan party oynamasını biliyomusun

no
  • Beyler bende zombi oynuyorum hep isteyen ekliyebilir, bence 4 level a kadar bekliyip para kasip sonra elektrigi ve kutuyu bulmak guzel silahlari alinca jugger nut almak sonra landerlari calistirip silah upgrade i acmamiz lazim yoksa cok dayanilmiyor upgradeleri yapinca ver elini 30 40 level
  • neyse onemli degil en azindan cevap yazman da bir seydir
    quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

quote:

Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

maverick666 sen lan party oynamasını biliyomusun

no

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxtotkaxx -- 30 Mart 2011; 16:39:25 >
  • level 42.... izmirli1980
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.