Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Video İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
69.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi yükledim oynayalım bakalım, yalnız Erdinç beyin de dedigi gibi special ops güzel bir eklentiydi ama world at war dan kalma zombies de gerilim doluydu hani, burda olması da iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsux

bu oyuna vereceğim en yüksek puan 7.0

tamam
  • oyun un sürükleyici bi senaryosu var cok hareketlı bı oyun ses ler hariç her şey guzel sesler de bf2 kalitesinde olsa tatından yenmez bu oyun
  • çok güzel bir inceleme olmuş
  • Arkadaşlar hangi oyunu alsam karar veremedim
    Battlefield Bad Company 2 mi? Call Of Duty Black Ops mu?
  • "" Alıntı:

Orijinalden alıntı: porsux

bu oyuna vereceğim en yüksek puan 7.0

Alıntı:

tamam

""

:D Marjinal arkadaşlar beyenmemiş oyunu 7 veriyorlar Hay Allah'ım ya :))-
  • Alıntı " Arkadaşlar hangi oyunu alsam karar veremedim
    Battlefield Bad Company 2 mi? Call Of Duty Black Ops mu? "

Dostum benim üst düzey oyun bilgime, tecrübelerime ve kabiliyetime güvenebilirsin :)) Şaka biyana BC nin hantal bi oyun yapısı var BO daha hızlı bi oynanış yapısına sahip grafik kalitesi olarak hemen hemen aynı ikisininde üstün olduğu noktalar mevcut. Yüz kaplamalarında BO Sis ve duman efektlerinde BC gibi... Fizik olarak BO açık ara önde avatarın hareket yakalama teknolojisi kullanılmış. Ses olarak yine birbirlerine karşı üstün olduğu noktalar var. Ama burda BC nin +1 i var. Savaş atmosferi Kesinlikle BOda bir kaç adım önde. BO da tam anlamıyla bir gerilimin ve gerçekliğin içinde bulucaksın kendini. Yapay zekada her iki oyununda noksanları mevcut. Fakat BO da biras daha gözüne batacak yerler olabilir. Multiplayerda herkesin tercihi değişir şuanki server kalitesi ve oynanış yapısıyla BC fakat ilerleyen dönemleri gözönünde bulundurursak ben yine BO yu tercih ederim. Ve ge

• Ve gelelim senaryoya BO da ingilizce noksanlığından ötürü tam anlamasan bile ara videolarının etkileyiciliği sinematik oyun yapısıyla hertürlü seni oyunun içine çekecek. BC de ise Oyunceviri sitesinde türkçe dil desteği mevcut. Onunda senaryosu fena sayılmaz. Sonuç olarak Ben CALL OF DUTY BO yu KESİNLİKLE tavsiye ederim ;)
  • Bence battlefield bad company 2'nin eline su bile dökemez aceleye gelmiş bi oyun
  • Codu senelerdir takip eden arkadaşlar genelde haklı olarak biraz daha fazla beklenti ile yaklaşmışlar ki haklılar. Oyun biraz kısa, ayrıca ben grafik olarak biraz daha çıta yükselir diyordum. Tabiki şimdiki oyunların çok üstünde bir oyun ancak. Ben ilk Modern warfare çıktığında yuh budamı var demiştim üstü olmaz diyorken 2 de ise hayranlıkla oynadım. O Kaptan price için verilen çaba. ilk defa yavaşlatma modunu koymaları. Ayrıca değişik videolar. Black ops ta ise haklı olarak daha fazlasını bekledim. Kötümü hayr oldukça güzel o ara videolar diyaloglar çok çok güzel. ama bu sefer budamı var dediğim şeyler beni şaşırtmadı... Ama yinede dediğim gibi güzel. Puan ise biraz fazla verilmiş gibi...
  • Treyarch'ın hikaye modundaki çalıntı sahneler hemen göze çarpıyor. IW kadar başarılı etkileyici sunumu beceremiyorlar. Zaten hikayede sürekli eskilerden tırık anlar görülüyor. Yok heli gelecek alanı koru gibi yok tam biz kapıdan girerken yere düşmemiz düştükten sonra woodsun kapışmasını izlemek silaha uzanmak tam ateş edecekken silahın elimizden alınması bazı *esinlenmeler* görmedim değil. Ancak multi modda aşmış yine. Bence IW dağılmasaydı da, single ı IW multiyi Treyarch yapsaydı daha iyi olurdu gibi. Yüreğimizi ağzımıza getirecek sahneler yok maalesef. Hikaye moduna çalışsınlar, hikaye güzel ancak sunum zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Treyarch'ın hikaye modundaki çalıntı sahneler hemen göze çarpıyor. IW kadar başarılı etkileyici sunumu beceremiyorlar. Zaten hikayede sürekli eskilerden tırık anlar görülüyor. Yok heli gelecek alanı koru gibi yok tam biz kapıdan girerken yere düşmemiz düştükten sonra woodsun kapışmasını izlemek silaha uzanmak tam ateş edecekken silahın elimizden alınması bazı *esinlenmeler* görmedim değil. Ancak multi modda aşmış yine. Bence IW dağılmasaydı da, single ı IW multiyi Treyarch yapsaydı daha iyi olurdu gibi. Yüreğimizi ağzımıza getirecek sahneler yok maalesef. Hikaye moduna çalışsınlar, hikaye güzel ancak sunum zayıf.

Spoiler vermeseydin keşke. Oyun düzeltiliyo yavaş yavaş ya. Hani hatalar var ama çok çok abartılmaz bunlar. Ha hala IW'ın daha iyi yaptığı kanısındayım

• Bence tamamen yanlış düşünülüyor...Nedeni ise gayet basit...Bu oyunun yapımcısının adı Treyach değil de Infinity Ward olsaydı 10 üzerinden en az 9.5 puan alır ve kesinlikle olumsuz yorumlar yapılmazdı...Herkesi acı gerçeği görmeye davet ediyorum Call of Duty serisinin en kaliteli oyunu kesinlikle Black Ops oyunudur...Modern Warfare 2 sadece şişirilmiş bir balondu...Infinity Ward ise beni sadece ilk Modern Warfare oyununda vayy be şuna bak denecek kadar etkilemişti ama Modern Warfare 2 sadece boş bir balondu..Kısacası Treyach düşmanlığına noktayı koymanız ve acı gerçeği kabul etmeniz bence yapılacak en mantıklı harekettir...Bölüm Sonu Canavarı ekibini ve tabii ki Sayın Erdinç İyikul'u objektif olmaya davet ediyorum.
  • Ahahahaha.... Arka tarafımla gülme sesim bu. Kimse Black Ops kötü demedi ancak modern warfare serileriyle beklentilerimizi çok yükseğe çektiler artık her Cod oyunundan hatta hikayesi ön planda olan her oyundan mw kadar etkileyici vay be dedirtici sahneler bekliyoruz. Her karakterin Cpt Price veya Gas gibi karizmatik olmasını bekliyoruz. Aramızda bağ kurulmasını istiyoruz. Şu şişirilmiş mw 2 de ne kadar vay be dedirten tekrar tekrar oynatan sahne var biliyor musun? Dağa tutunamayıp kayarken Soap'un elimizden tutması mı? En sonda Cpt Price la Shepard'ın kapışması mı? Ghostun yanması mı? EMP bobması atılıncaki halimiz mi? Havaalanında suçsuz insnaları katletmemiz mi? Price'ı kurtarışımız mı? Çatıdaki kaçış mı?..... Daha ne sayayım ben sana hepsi epik hepsi unutulmaz sahneler. En azından kendileri bulmuş başka ekibin fikrini çalmamışlardı. Lütfen not ortalamalarına bak da konuş. Metacritğe bak istersen herkes mw serisi daha iyiydi diyor. Treyarcha düşmanlığımız olduüunu nerden çıkardın? 9

• 9 ekimde d&r a gittim oyunu almak için. Bulamayınca 2 gün sonra tekrar gittim 120 tl verip aldım oyunu. Hikayesini bitirdim şu anda multisini saatlerce oynuyorum. PS: tolga özür dilerim yine spoiler verdim ama dayanamadım. :D
  • mw 2 şişirilmiş balon mu? zuzuzhahahahahahahahahahahahahaha
    bence bu oyun tam bir balon oldu hatta zeplin...oynadığım günden beri patladı ve hala havası yüzüme vuruyor iğrennçççç cod bo ymuş...cod bo(k) bence daha iyi bir yorum olur.
  • Ben de zaten farklı cevaplar veya yorumlar beklemiyordum..Ama yorum yapmadan önce Black Ops'un hikaye modunu başından sonuna kadar oynamanı tavsiye ediyorum...Bi de hangi sahneler çalıntı çok merak ettim, merakımı giderirsen sevinirim...Burdaki tek sorun yapımcı isminin Infinity Ward yerine Treyach yazması...Eğer yapımcı olarak Infinity Ward yazsaydı kesinlikle Black Ops yere göğe sığdırılamazdı...Neyse sizleri de böyle kabullenmek lazım...Muhalefet olanlar olmazsa iktidar olmanın ne anlamı var değil mi?
  • Arkadaşım hikaye modunu bitir demişsin orada bitirdim yazıyor sanırım okumadan cevap yazıyorsun. :D Olsun en azndan düzgün Türkçeyle yazıyorsun bu da birşey. Sorunu cevaplamak gerekirse onu da açıkladığımı zannediyordum ancak bir daha açıklayayım. Helikopter gelecek alanı koruyun MW 1 den çalıntı. Odaya girdiğimizde adamın bize vurması yere düşmemiz sonra woodla kapışmaları bizim yerden silah almamız ancak ateşleyemeden elimizden alması bu sanki MW 2nin sonu gibi geldi bana. :D Ha birde bütün oyun mekaniği MW den çalıntı bu da ufak bir ayrıntı olsa gerek. Sen sağdakini al ben soldakini olayı 1-2 kez geçiyor sanırım. Ha orjinal yanları yok mu? Tabii ki var ancak sunum zayıflığından çok da akılda kalıcı sahneler oluşturmuyor.
  • Bir de yalnız kaldın diye milleti kışkırtmaya çabalamanın alemi yok. Lütfen açıklamalarını "Treyarch yazıyor diye, IW değil diye, siz hep böylesiniz tabii iktidarız biz" gibi yorumlar hiçbir nesnellik ifade etmiyor sadece senin içine attığın sinirine işaret ediyor. Bunun yerine daha teknik detaylar verirsen sanırım karşılaştırma usülüyle kimin daha haklı olduğunu ortaya koyarız. Haksız olduğuma inanacağım hiçbirşey belirtmemişsin belirtirsen ve sen daha haklıysan seve seve sana katılacağım.
  • Tamam öyle yapalım...Karşılaştıralım.1-Black Ops kısmi de olsa yıkılabilir bir çevreye sahipken Modern Warfare 2'da nedense bunu göremedim...2-Black Opsta düşmanların kol ve bacaklarının kopması daha gerçekçi bir savaş ortamı yaşatırken Modern Warfare 2'da nedense bunu da göremedim..3-Black Opsta kan efektleri daha gerçekçiyken Modern Warfare 2 nedense vişne suyu misali bir kan efekti kullanmış dahası düşmanları vurduğumuzda sanki düşmanlar bir paket vişne suyu taşıyor ve vurulunca kapağı açılıyor ve ortalığı vişne suyu basıyormuş havası verdi...4-Araç kullanımından zaten bahsetmeye gerek yok...Modern Warfare 2 silah paketleri olarak çok kapsamlı bir listeye sahipken Black Ops bu konuda kesinlikle Modern Warfare 2'dan aşağı bir listeye sahip değil...Müzikleri karşılaştırırsak Modern Warfare 2 kabul etmeliyim ki senaryosu ve Hans Zimmer müzikleri ile harika ama çevreyle etkileşim bakımından yerlerde sürünen bir oyun...Black Ops senaryosu, müzikleri, teknik detayları ve her anında savaş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.