Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
69.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michelangello

oyunu ps3 de oynadıysanız normal,grafiklere verilen puan 9 , diğer saydığınız oyunlara da muhtemelen 9/5-9/7 gibi puanlar gelecek,bundan daha normal ne olsun daha? Killzone 3 e 10 puan verilsin Black OPS a 5 puan mı?!

birazda göreceli bir konu.grafik olarak benden 5 değil ama taş çatlasın 8 alır.sesler bc2'nin yanında koca bir hiç.

Hans Zimmer üstad nerede?

spor oyunlarından bir farkı kalmadı her kasım ayında yeni bir sürümü çıkıyor.hiç isim aramasınlar cod 2012..2013 diye devam etsinler.

2 uyduruk yenilik eklerler yine 9-9.5 gibi puanları alırlar.tabi zevk meselesi beğenenlerede saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 12 Kasım 2010; 20:02:17 >

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

oyunu ps3 de oynadıysanız normal,grafiklere verilen puan 9 , diğer saydığınız oyunlara da muhtemelen 9/5-9/7 gibi puanlar gelecek,bundan daha normal ne olsun daha? Killzone 3 e 10 puan verilsin Black OPS a 5 puan mı?!

birazda göreceli bir konu.grafik olarak benden 5 değil ama taş çatlasın 8 alır.sesler bc2'nin yanında koca bir hiç.

spor oyunlarından bir farkı kalmadı her kasım ayında yeni bir sürümü çıkıyor.hiç isim aramasınlar cod 2012..2013 diye devam etsinler.

2 uyduruk yenilik eklerler yine 9-9.5 gibi puanları alırlar.tabi zevk meselesi beğenenlerede saygı duyarım.

haklısınız ses konusunda,benim eski mesajlarıma bakarsanız forumda bu konuyu sürekli dile getiren bendim hatta bıkmışlerdi artık benim o yorumlarımdan,ama Hans Zimmer yerine Eminimi kullanmaları çok aşırı saygısızlık oldu bu oyuna,ama onun yerine enel seslendirmeler mükemmel zaten film gibi ilk kez bu kadar etkilendim seslendirmelerden.

Grafikler de zaten çok çok iyi değil ki ben sürekli bu konudan da şikayet ettim kesinlikle gerilemiş gözü olan anlar bunu,MW2 deki grafik çok da net ve pürüssüzdü kaplamalar falakn çok daha iyiyidi, o da zaten grafiklerden 9ün üstünde puan almış bir oyun,bu oyuna 9 vermek bana mantıklı geldi belki 8.8 falan da olabilirdi grafik puanı.oyunu iki kez bitirdim,genel olarak çok iyi bir yun olduğunu,yalnız MW serisiyle kesinlikle aynı kefeye koyamayacağımız bir oyun olduğunu defalarca söyledim.

psn: AlanZ_7z

• Puanlar abartılı, Grafikleri güzel sayılmaz, herkes oynasın diye kısık tutulmuş bence. Bir sürü patlama çatlama var diye 9,2 puan verilir mi efektler sıradan ve kalitesiz :) Atış hissi sıradan, sonuçta bu bir oyun ve oynanışın zevkli olması gerekiyor başta ara sinematikler çok önemli değil, yok arkadan yaklaş boğaz kes falan filan. Silah elindeyken zevkli olmalı oyun. Nereyi vurduğumuz kimi vurduğumuz belli değil. Karman çorman ortam, sürekli takım arkadaşına sık mermiyi.
    Çok eleştirdim ama bu kadar iddia ile geliyorsa elle tutulur bişeyler olması lazım.

Karakter modellemeleri zayıf, animasyonlar ve yapay zeka zayıf. Sesler yine aynı şekilde, müziklere eyvallah.
    Zombilerle uğraşmayıp daha sağlam bir oyun çıkarabilirlerdi.
    Benim gördüğüm sürekli üst seviyede aksiyon daha fazlası yok.

Nasıl oluyorda "biggest game of 2010" diye reklam yapıyorlar anlamıyorum. O kadar kaliteli yapım çıktı.
    120 Tl verip basit bir oyun oynuyomuşuz hissi veriyor. Mekandaki adamları öldür, öldürü

• son kısım çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Orijinalden alıntı: Firenze

Seslere 8'den fazla vermem.Grafiğe de maksimum 8.5 veririm.Biraz şişirilmiş puanlar.Yine de kaliteli bir inceleme teşekkür ederiz.

+1

quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

haklısınız ses konusunda,benim eski mesajlarıma bakarsanız forumda bu konuyu sürekli dile getiren bendim hatta bıkmışlerdi artık benim o yorumlarımdan,ama Hans Zimmer yerine Eminimi kullanmaları çok aşırı saygısızlık oldu bu oyuna,ama onun yerine enel seslendirmeler mükemmel zaten film gibi ilk kez bu kadar etkilendim seslendirmelerden.

Grafikler de zaten çok çok iyi değil ki ben sürekli bu konudan da şikayet ettim kesinlikle gerilemiş gözü olan anlar bunu,MW2 deki grafik çok da net ve pürüssüzdü kaplamalar falakn çok daha iyiyidi, o da zaten grafiklerden 9ün üstünde puan almış bir oyun,bu oyuna 9 vermek bana mantıklı geldi belki 8.8 falan da olabilirdi grafik puanı.oyunu iki kez bitirdim,genel olarak çok iyi bir yun olduğunu,yalnız MW serisiyle kesinlikle aynı kefeye koyamayacağımız bir oyun olduğunu defalarca söyledim.

dediğim gibi zevk meselesi.çıkmadan önce azda olsa oyundan umutluydum. ama aradığımı ben bu oyunda bulamadım.
    siz bulduysanız ne mutlu size. keyfini çıkarın.

ayrıca Hans Zimmer konusunda sizinle aynı fikirdeyiz.

• Erdinç beyin video sonunda konuşurken arka planda çalan müziğin adı nı söylermisiniz ??
    Bolum Sonu Canavarı Hastası..
  • oyun berbat grafikler yerde hatalarla dolu berbat bir oyun MW2 king
  • Video dan anladığım kadarı ile incelemeyi XBOX da yapmışlar.

Ben PS3 sahibiyim, bu oyun için ne yazık ki demek zorunda kalıyorum. Çünkü oyunu geliştiren firma Treyarch oyunu XBOX da geliştimiş ve official forumlarından öğrendiğim kadarı ile; oyunun XBOX versiyonu ile PS3 versiyonu arasında hem gölgelendirme hem de çözünürlük olarak çok fark var. Oyun XBOX da 600P çalışırken, PS3 de 540P çalışıyor. Bu durumda XBOX versiyonunda tabi ki görüntüler daha net ve renkler daha canlı oluyor. Aşağıdaki linkde yapılan incelemeyi bulabilirsiniz.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-call-of-duty-black-ops-faceoff

Şu anda Treyarch sitesindeki PS3 forumunda bu konuyla ilgili kıyamet kopuyor. Ayrıca PS3 de yaşanan frame düşmeleri ve lag probleminden dolayı firmayı mahkemeye vermekle tehtid edenler bile var.

• oyuna berbat diyenler ne bekliyordu acaba karşılarında...
  • Oyun atmosferine bişi diyemicem ama dediginiz gib iyapay zeka çok dandik olmuş geçen senedi call of duytyi alıcam bu yeni call of dty black ops sadece multi oynanır ortam atmosfer süper yapay zeka beyinsizler toplulugu resmen
    Intel Core i7-12700KF CPU Performans Çekirdekleri 8 Çekirdek 16 İzlek 4.9Ghz Enerji Tasarruflu 4 Çekirdek 3.6 Ghz Toplam 20 Çekirdek - Gigabyte Aorus Z690 PRO Anakart -PowerColor 6700 XT Red Devil 2590 Mhz - Kingston Fury DDR5 4800 Mhz 16X2=32Ram - Creative AE7 Yüksek Performanslı Oyuncu Ses Kart - Silicon Power Gen 4 M2 SSD 1Tb 5000 Mb Okuma 4300 Mb Yazma - - Samsung 870 QVO 500 GB M2 SSD - Thermaltake Toughpower 850w Gold Seagate Barracuda 7200rpm 2x2=4Tb Seagate Green 5400rmp 2Tb (Harici Disk Western Digital 7200rpm 1Tb \ Taşınabilir Harici Disk Toshiba 7200rpm 1Tb - Noctua NH-D15 Yüksek Performanslı İşlemci Soğutucusu - SONY HT-DDWG800 5.1 Ev Sinema Sistemi ve Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı - Cooler Master Haf X 942 Oyuncu Kasası - Samsung BX2350 23 İnç LED - Logitech G510 Oyuncu Klavyesi- Logitech G502 Oyuncu Faresi
    My Pc:https://youtu.be/e9C5kpkEB0M
  • cod serisinin en ama en dandik yapımı ps3 te tam bir hüsran allah treyarch ın belasını versin :) biraz fazlamı oldu ne
    Intel Core i7-12700KF CPU Performans Çekirdekleri 8 Çekirdek 16 İzlek 4.9Ghz Enerji Tasarruflu 4 Çekirdek 3.6 Ghz Toplam 20 Çekirdek - Gigabyte Aorus Z690 PRO Anakart -PowerColor 6700 XT Red Devil 2590 Mhz - Kingston Fury DDR5 4800 Mhz 16X2=32Ram - Creative AE7 Yüksek Performanslı Oyuncu Ses Kart - Silicon Power Gen 4 M2 SSD 1Tb 5000 Mb Okuma 4300 Mb Yazma - - Samsung 870 QVO 500 GB M2 SSD - Thermaltake Toughpower 850w Gold Seagate Barracuda 7200rpm 2x2=4Tb Seagate Green 5400rmp 2Tb (Harici Disk Western Digital 7200rpm 1Tb \ Taşınabilir Harici Disk Toshiba 7200rpm 1Tb - Noctua NH-D15 Yüksek Performanslı İşlemci Soğutucusu - SONY HT-DDWG800 5.1 Ev Sinema Sistemi ve Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı - Cooler Master Haf X 942 Oyuncu Kasası - Samsung BX2350 23 İnç LED - Logitech G510 Oyuncu Klavyesi- Logitech G502 Oyuncu Faresi
    My Pc:https://youtu.be/e9C5kpkEB0M
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.