Ben steamdan COD BLACKOPS-MULTİ indirdim ama ben black ops'u oynayabiliyorum yani tteam death match falan yapabiliyorumda acaba ben online zombie nasıl yapabilirim bir fikri olan var mı? BLACKOPS-multi yi oyundayken baktım onun içinde zombie yok.ben bir yerden zombie patch indirsem multiplayer'in içinde falan atsam olur mu multi zombie nasıl yapabilirim?Bunları bilenler varsa bana yardımcı olabilirler mi?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Ha birde bilen varsa online'da silah falan nasıl alınıyor parayla mı silah konusnda yardımcı olabilecek var mı_???
HADİ AMA YARDIM EDEBİLECEK BİR KİŞİ YOK MU???
Zombie mod haritalar falan inmiş olması lazım eğer Steam'den indirdiysen. Multiplayer menüsünden değil, Single Player kısmından giriliyor zombie moduna.
Ha ilgilendiğin için saol onu 2-3 gün önce buldumda solo oynayabiliyorum ama online diyince çalışmıyor şimdi ki sorun o diyor işte çalışmamakta sorunu bildirmek için call of duty black ops support fakan yazıyor site veriyor neyse genede saol artık orjinal alıcaktım vazgeçtim modern warfare 3 geliyor :D Peki multi de silahlarla falan nasıl alındığını falan biliyonmu ezik silahlarla oynuyorumda
Orjinal oladan sadece tek kişi oynayabilirsin zaten. Steam deyince orjinal zannettim. Orjinal değilsede nasıl TDM oynuoyrsun onu anlamadım. Silahlarıda oyundaki parayla alıyorsun.
:S bilmem ama şöyle bir şey vardı kampanya mı ne sadece indirdim cod black ops multiyi sonra açıldı sanırım bir kampanya bu