Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops multiplayer-zombie YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben steamdan COD BLACKOPS-MULTİ indirdim ama ben black ops'u oynayabiliyorum yani tteam death match falan yapabiliyorumda acaba ben online zombie nasıl yapabilirim bir fikri olan var mı? BLACKOPS-multi yi oyundayken baktım onun içinde zombie yok.ben bir yerden zombie patch indirsem multiplayer'in içinde falan atsam olur mu multi zombie nasıl yapabilirim?Bunları bilenler varsa bana yardımcı olabilirler mi?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Ha birde bilen varsa online'da silah falan nasıl alınıyor parayla mı silah konusnda yardımcı olabilecek var mı_???
  • HADİ AMA YARDIM EDEBİLECEK BİR KİŞİ YOK MU???
  • Zombie mod haritalar falan inmiş olması lazım eğer Steam'den indirdiysen. Multiplayer menüsünden değil, Single Player kısmından giriliyor zombie moduna.
  • Ha ilgilendiğin için saol onu 2-3 gün önce buldumda solo oynayabiliyorum ama online diyince çalışmıyor şimdi ki sorun o diyor işte çalışmamakta sorunu bildirmek için call of duty black ops support fakan yazıyor site veriyor neyse genede saol artık orjinal alıcaktım vazgeçtim modern warfare 3 geliyor :D Peki multi de silahlarla falan nasıl alındığını falan biliyonmu ezik silahlarla oynuyorumda
  • Orjinal oladan sadece tek kişi oynayabilirsin zaten. Steam deyince orjinal zannettim. Orjinal değilsede nasıl TDM oynuoyrsun onu anlamadım.
    Silahlarıda oyundaki parayla alıyorsun.
  • :S bilmem ama şöyle bir şey vardı kampanya mı ne sadece indirdim cod black ops multiyi sonra açıldı sanırım bir kampanya bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of duty black ops 1 ps3
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani Lan lı tamam saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.