Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hulux

Bo3 ün ekran kartı rami kullanımı yüksek 1080p de 6gb a kadar çıkıyor sorununuz budur.

Yok artık

Programimda var ama hiç kontrol etmedim. Way be cokmus. Peki şöyle yaptım ben; çözünürlüğü 1920x1080 yaptım ama resolution ayarını %90'a çektim. Heralde ram kullanımını düşürmustur dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MassiveDeviL kullanıcısına yanıt
    Nvidia' nın son sürücüsü yapıyor bunu bende sihay olmuyordu ama renklerde değişim oluyordu sürekli bende bir önceki sürücüyü kurdum tekrar şu an sorun yok sana da aynını tavsiye ederim. Ya nvidia tarafından yada oyun kanadından yama gelecektir bun duruma. Bu arada bu indirimlerden sonra inanılmaz bir oyuncu artışı oldu oyunda çok fazla yeni başlayan var ve hileciler de de artış var çok nadir denk gelirken şimdi sık görmeye başladım adamlardaki rahatlığa hastayım aimbot açmış dolaşıyor Onu geçtim millet sv de bu duruma rağmen oynamaya devam ediyor bu gavur milleti gerçekten çok garip.
    Bu arkadaşın bahsettiği güncellemelerden önceydi grafik ayarlarında texture kalitesini extra seçtin mi oynanmıyordu oyun o seçeneği zaten kaldırdılar şu an ara ara yine de şişme yapıyor sanki oyun bende kontrol etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Nvidia' nın son sürücüsü yapıyor bunu bende sihay olmuyordu ama renklerde değişim oluyordu sürekli bende bir önceki sürücüyü kurdum tekrar şu an sorun yok sana da aynını tavsiye ederim. Ya nvidia tarafından yada oyun kanadından yama gelecektir bun duruma. Bu arada bu indirimlerden sonra inanılmaz bir oyuncu artışı oldu oyunda çok fazla yeni başlayan var ve hileciler de de artış var çok nadir denk gelirken şimdi sık görmeye başladım adamlardaki rahatlığa hastayım aimbot açmış dolaşıyor Onu geçtim millet sv de bu duruma rağmen oynamaya devam ediyor bu gavur milleti gerçekten çok garip.

eywallah hacım teşekkür ederim. walla ram kullanımı çok saçma zaten ghost'tan beri. BO3 daha da kötü :S

oyundan atma, grafik hataları combine haritasında oluyor ve bir kaç saçma özellik daha var oyunda. umarım güncelleme tez gelir. şuan BO2'nin üzerine akıcılık tanımıyorum. umarım o noktaya biran önce gelir.

buarada ben nvidia'nın 361.43 sürücüsünü kullanıyorum; sileyim mi bunu? sende hangisi var onu bende bi deneyim bakayım? iyi gelir belki.

buarada hileci kesinlikle var; aimbot'a çok abanmıyolar ama wallhack birçoğunda var. özellikle perk olarak ayak seslerini iyi duymayı seçmeyen bir oyuncu benim nerden geldiğimi tahmin edip ona göre sıkıyor; killcam'de görüyorum.!!

ama yapacak birsey yok. öyle mutlu oluyor işte ezikler :D

Rica ederim paşam. BO2 nin kıvamına gelir mi dersen pek sanmıyorum derim 361.43 nvidia nın son whql sürücüsü onu kaldırmanı ve bir önceki sürücüsü olan 359.06 ya dönmeni tavsiye ederim sorunun düzelecektir. Hilecilere gelince evet oyunda hileciler çoğaldı tıpkı CS GO olduğu gibi adam gibi bir hile koruma sunmadığı için yapımcı firma bu duruma biz katlanıyoruz. Mesela GHOST perk kullanıyorum sürekli saklandığım yerde ölünce mutlaka killcam i izliyorum bakıyorum ve evet adm hile duvardan izleyerek çıkıyor bana yapacak bişi yok seninde söylediğin gibi oyunu oynayamayan beceremeyen ego tatminsizliği tavan yapmış insanlar onlar "EZİKLER"

• Merhaba ;

Cod oyunlarının tamamını oynadım ama bu bölüm kadar keyifsiz oynadığım olmamıştı.

Sanki Black Ops III amatör birilerinin ilk denemeleri gibi geldi bana.

Bende mi bi yanlışlık var ?
  • Black Ops 3 (55 TL) Satıcı Hiç Satış Yapmamış.5 Ocakta(Dün) Kayıt Yapmış.Sizce Güvenilir mi? Yardım Lütfen.
    https://www.g2a.com/call-of-duty-black-ops-iii-steam-cd-key-tr.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xzenon91 -- 6 Ocak 2016; 19:27:32 >
  • Xzenon91 X kullanıcısına yanıt
    G2A koruması ile satın alırsan sıkıntı yaşamazsın diğer türlü alma sakın.
  • Xzenon91 X kullanıcısına yanıt
    Çalıntı kredi kartıyla almış olmalılar. Satın alırsan bir süre sonra Steam oyunu hesabından kaldıracaktır.
  • Ya arkadaslar oyunda çarpışma esnasında sipere sırtını yaslama olayı yokmu bu oyunda ctrl ile çömelmekten bahsetmiyorum , sırtını duvara veya başka bir objeye yaslayarak savaşma olayı hep vardı bu oyunda bulamadım yardımcı olurmusunuz.
  • gesso kullanıcısına yanıt
    steame eklermisin regujohn id
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    Ekledim.
  • BF 4 'ü ultra-high karışık oynadığım sistemde, herşey lowda ve kapalı, çözünürlük 1366x720p %100 de en fazla 30 fps alıyorum. Birkaç bişe denedim config.ini dosyası ile ama yine düzelme olmadı. Ayrıca bu düşük fpsnin ayarlarla alakası yok, high, extra vs açıncada bişe değişmiyor. Şimdi başka bir config.ini ayarı denemek için, eski sürüme dönüyorum, yeni update'te yok çünkü. Eğer bu düşük FPS bir bug hata değilse, oyunun optimizasyonu böyleyse yuh diyorum. motorda bildiğin IW engine :)
  • gesso kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler

• Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle bir özellik yok oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Hayır öyle bir özellik yok oyunda.

çok saçma değilmi bu zamana kadar çatışmalarda hep o özelliği kullanırdım oynanmıyor bu şekli ile veteran seviyesinde hemen ölüyorum
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    Senaryo modunu unuttum bile Bende veteran da bitirdim zorlanmadım doğrusu hiç öyle bir eksiklik hissetmedim ama siper alma değil de sanki kenarlardan çıkarak ateş edebiliyordun.
  • ArchLord kullanıcısına yanıt
    hakikaten senaryo adına aklımda hiçbirşey kalmadı.önceki cod serilerinin senaryolarında aklımda kalan bir kaç sahne var bu oyundan (2 ay oldu bitireli SP yi) hiçbir şey aklımda kamadı
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.