Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.408
Cevap
20
Favori
118.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynanış aslında kötü değil ama ciddi bir fps drop sorunu var oyunda. Ayrıca grafikleri bo3ten bile daha kötü. Hayır yani story modla da uğraşmadınız 3 sene boyunca ne yaptınız siz kardeşim. Betayla tam sürüm arası codda şu ana kadar pek fark olmamıştı bunda da öyle akıcılık sorunlarıyla birlikte çıkarsa olmaz valla. He sorun çözülse bile bf5i bi düşünürüm yine. Çünkü story mod olmaması büyük eksiklik cod gibi bir seri için.

Edit: fps drop yazmıştım buraya da bu takılmalar laglar yüzünden de olabilir. Çünkü bazen 100ün üstüne çıktığı oluyor ping ve bir iki kerede bağlantı sorunuyla ilgili yazı çıktı ekranda. Cod oyunlarında bağlantı türk oyuncuları için hiç bir zaman iyi olmadı özellikle bu son çıkan codlarda ama bunda bariz hissediliyor sorunlar. Umarım düzelir yoksa farklı alternatiflere yöneleceğim sene sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 3 Ağustos 2018; 17:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaşlar

daha önceden psn endonezya dan download yapınca preorder olmadan oynanabiliyordu beta. şimdi pre order olmadan oynama yolu varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim kadarıyla acayip kötü duruyor
  • Bi oyunuda kotulemekten vazgecin ben cod fanida degilim gorunen su ki benbalondan mermi alinan icten tamir yapilan araclara elit pelit olunan bir oyun istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 3 Ağustos 2018; 16:49:45 >
  • Arkadaşlar

hk psn unavaible diyor yardım lütfen

• Hk ve endo'da iki gunluk plus actim indirimedim. 4 agustos baslangic yaziyor oranin saatiyle tekrar deneyecegim.

• Oyunu HK'dan indirenler artık erişemiyor mu ? İlla Preorder şartımı var.
  • Oyunu denedim.Koca nesil geldi gecti bir tane ne adam gibi Bf oyunu cikti ne de CoD oyunu.Iki seri de noob noob sallapati rast gele olumler,revenge kill mantigina dayali kepaze spawnlar eski serilerdeki harita ve oyun akisini mumla aratan harita tasarimlari ne kadar noob varsa oyunumuzu alsin mantigiyla eklenmis overpowered silah techisat kamper dostu oyun mekanikleri,vs vs vs derken kendilerinden ciddi bir kitleyi soguttu.Buna bende dahilim.Bo4 de bu mentalitenin son halkasi olmus.Ne daha azi ne daha fazlasi...

• Lan hadi herseyi gectim su oyuna artik Dedicated Server getirin be kardesim.Tamam single kaldirdin bari Host sistemini degistir artik,Host olan 2 mermiyle aliyor.
  • Bu bağlantıyla mümkün değil bu oyundan keyif alamam.
    Oyunda 80-70 Ping gösteriyor aslında bu kadar hızlı bir oyuna göre çok fazla neyse diyelim..karşı karşıya veya birkaç kişiyle kapışma anında o yeşil çizgi bazen sarıya hatta bazen kırmızıya fırlıyor arkadaşlar fps drop demişler ama asıl sebebi Ping diye düşünüyorum hissediliyor zaten anlık oyun takılıyormuş gibi oluyor.
    Ayrıca İstanbul’da yaşamama rağmen oyunun bağlantı bilgisine göre ben Muğla’da ikamet ediyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 3 Ağustos 2018; 19:17:10 >
  • Arkadaslar PSN Store'dan ön siparisi nasil iptal ederim. Hem BO4 hem de BFV alacaktim aslinda, ama galiba BO4'ü pek oynamam. Beta'yi iki tur oynadim ama degisen bir sey yok. Bana sorarsaniz suan icin WW2 sanki daha iyi gibi. Bilmiyorum, cok kararsiz kaldim. Ayrica Season Pass'i yine parali yapmislar, BFV'de en azindan ona para vermeyecegiz bedava oldugundan. Toplam 6-7 Arkadasiz. Birisi haric hepimiz BFV alacagiz. BO4 alacak kisi olarak toplam iki kisiyiz.
    Not: Yanlis anlasilmasin, bi kiyaslama yapmiyorum. Suan'a kadar her Call of Duty'i alip oynadim zaten. Son olarak Infinite Warfare ve BF1'de almistim ayni anda. IW'yi iki haftasonu oynadim, baska da oynamadim. WW2 hemen hemen her haftasonu oynadim, Black Ops 3'ü de keza öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 3 Ağustos 2018; 20:09:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Bu bağlantıyla mümkün değil bu oyundan keyif alamam.
    Oyunda 80-70 Ping gösteriyor aslında bu kadar hızlı bir oyuna göre çok fazla neyse diyelim..karşı karşıya veya birkaç kişiyle kapışma anında o yeşil çizgi bazen sarıya hatta bazen kırmızıya fırlıyor arkadaşlar fps drop demişler ama asıl sebebi Ping diye düşünüyorum hissediliyor zaten anlık oyun takılıyormuş gibi oluyor.
    Ayrıca İstanbul’da yaşamama rağmen oyunun bağlantı bilgisine göre ben Muğla’da ikamet ediyormuşum.
    Ben cod ww2'yi bağlantı yüzünden biraz oynayıp sattım.Bağlantım iyiydi ama yurt dışındakilerin ping çok düşük oluyor ve codda ne biçim netcode varsa artık ping bariz fark yaratıyor.Bf'de bu kadar değil mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 3 Ağustos 2018; 20:54:5 >

• dünya nın en kötü fps si

• Kötücüler gelmiş

• Bu arada Hong Kong ile ugrasmak istemeyen varsa 1 tane kod var bende

0DRZ-6E5NV-PE04

Bu kodu psn'e degil callofduty.com adresine girmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 3 Ağustos 2018; 21:42:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Bu arada Hong Kong ile ugrasmak istemeyen varsa 1 tane kod var bende

0DRZ-6E5NV-PE04

Bu kodu psn'e degil callofduty.com adresine girmek gerek
    kodlara nereden ulaşıyorsunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

kodlara nereden ulaşıyorsunuz hocam

Alıntıları Göster
    Amazon dan ön sipariş yöntemiyle geldi,Hong Kong dan indirince bu öyle kaldı :D

• beta için amazondan önsipariş verip kodumu alıp siparişi iptal ettim bende bakalım nasılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 3 Ağustos 2018; 22:45:46 >
  • Bende bi şekilde buldum beta kodu, bakalım nasıl olmuş.

• Beda kodu olan varsa pm atabilirmiii şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.