Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

quote:

Orijinalden alıntı: wesker005

quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

quote:

Orijinalden alıntı: wesker005

Pingim normalde 50 67 arasi simdi 80 110 arasi neden boye oldu acaba??):

Bende de durum aynı

Neden boyle oldu moralimi bozuyor acikcasi oyniyasim gelmiyor ping boyle olunca neden bole oldu acaba??): guncellemeden mi bazilari 30 ping le onamis guncellemeden sonra bizde tam tersine yukseldi

Dun gece ping 50-67 civarındaydı bende.Belki gece girdim diyedir

Ben az sonra yine deniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de 110 pingden aşağı bir maç bile bulmadı. 3 ay sonra yeni dlcde görüşmek üzere belli ki sadece dlcden sonra 1 gün düzgün bağlantıyla oynayabilicez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pingler yine uçmuş hayırlı işler treyarch adamı daha görmeden vurulmaya başladım.

• Oyunun hikayesini anlayan var mi? Bu arada ben de 0 lag var?

• Arkadaslar double xp hala devam mi ediyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UCAN ESEK

Oyunun hikayesini anlayan var mi? Bu arada ben de 0 lag var?

Oyunda zaten takılma yok sadece ping var bu da senin karşındakiyle çarpışmanı etkiliyor sen adama ateş ediyorsun fakat adam seni çoktan öldürmüş.

• Lagin ve pingin ne oldugunu biliyorum. Lag takilma demek degildir. Yuksek ping lag yapar. O bahsettiginiz olayi hic yasamadim. Pingim 90'in uzerine cikmiyor 1080p yayin yapsam bile. 20mbit uydunet kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAN ESEK -- 4 Şubat 2016; 18:59:10 >
  • Zombi modunu seviyor musunuz? Twitch'de mp'den daha fazla izleniyor. Ben bir turlu sevemedim. Kendimi gercek oyunculara karsi yaristirmak daha hosuma gidiyor. Yani surekli zombi olduruyosun neresi eglenceli ki

• quote:

Lagin ve pingin ne oldugunu biliyorum. Lag takilma demek degildir. Yuksek ping lag yapar. O bahsettiginiz olayi hic yasamadim. Pingim 90'in uzerine cikmiyor 1080p yayin yapsam bile. 20mbit uydunet kullaniyorum.

90 i goruyorsaniz zaten ping sorunu var demektir. Sorun olmadan once HC da 50-60 arasi aliniyordu zaten yalniz bu bile fazla 20nin altinda oynayan adamlar geliyor karsiniza zaten anliyorsunuz 70 kill aliyorlar hcd modunda.

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi oynayan oynuyor. Arkadasimin eline verdim kolu td'de 36 kill aldi 4 kere oldu. Olunce de kill cam'den izliyorum gayet de duzgun oluyorum. Adam beni benden once gormuyor gayet esit oynuyorum. Ayrica 90 pingi sadece 1080p yayin yaptigimda goruyorum. Normalde 50-60 arasi ama hissettirmiyor esit oynuyorum. Pingin ne oldugunu ogretmeyin lutfen yillarin cs oyuncusuyum.

• quote:

Hocam iyi oynayan oynuyor. Arkadasimin eline verdim kolu td'de 36 kill aldi 4 kere oldu. Olunce de kill cam'den izliyorum gayet de duzgun oluyorum. Adam beni benden once gormuyor gayet esit oynuyorum. Ayrica 90 pingi sadece 1080p yayin yaptigimda goruyorum. Normalde 50-60 arasi ama hissettirmiyor esit oynuyorum. Pingin ne oldugunu ogretmeyin lutfen yillarin cs oyuncusuyum.

Kardeşim kusura bakma ama 36 kill almak senin için iyiyse zaten herkesin iyi oyun anlayışı farklı demektir. Size 0 lagınızla mutluluklar sadece insanlara yalan söylüyomuş gibi davranmayın. Kimse oyunu kötülemeye çalışmıyo normalde 50-60 pingle oynadığını birkaç gündür yüksek pingşe oynadığını belirtmiş kaldı ki bu sorun global bi sorun. Redditte bile yüzlerce konu açılmış dünyanın her yerinden herkes şikayetçi.

• quote:

Ne kadar iyi oynarsan oyna pingin yüksekse sıkıntı yaşarsın şayet yaşamıyorsan şanslısın kardeş.

• quote:

Estağfurullah kimse dize Pingin ne oldugunu anlatmaya calismiyor sadece genel bir sorun var suan herkes bundan sikayetci. Eger siz sorunsuz oynuyorsaniz ya lokasyonunuz cok iyi ya da kullandiginiz hizmetten tam verim aliyorsunuz. Yalniz bizler sorunun baglantilarimizla ilgili degil server kaynakli oldugunu dusunuyoruz sonuc olarak 50 60 arasi alirken suan 100 110 arasi aliyoruz.

Muhtemelen duzelecektir veya duzelmistir belki de bugun bakamadim henuz gece deneyecegim.

• splash haritasında glitch var ben niye çıkamıyorum çatıya :))

• nostra07 N kullanıcısına yanıt
    36 az mi? Siz kac aliyorsunuz?

• quote:

36 az mi? Siz kac aliyorsunuz?

36 cok degil aama 36-4 guzel skor

• Oyunda dlc haritalarını iptal eden bi ayar var mı?Ben eski haritaları oynamak istiyorum, manuel girme gibi bişey var mı yani?
  • AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Ben 32'nin ustunde skor gormedim daha online'da :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAN ESEK -- 4 Şubat 2016; 23:29:05 >
  • quote:

Hadi ya. Ben 32'nin ustunde skor gormedim daha online'da :D

Olmazmi ama tr sartlatina gore iyi skor. Az once bende 33-4 oynadim
    Guncellemeden sonra ping 100 den assagi cok nadir dusuyor bende de.

• Oha bu Ripper supermis boğrüne böğrüne saplıyorum.NEDEN SÖYLEMİYORSUNUZ???

Overlock perkiyle 1 dk da doluyor çok hızlı.Update"den önce hic oynamamıştım. Eskidende böyle hızlı mı doluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waynei -- 5 Şubat 2016; 1:02:15 >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.