Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.419
Cevap
24
Favori
212.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • New Call of Duty Set for 2012
    .

    http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/11/09/new-call-of-duty-in-2012.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 7 Kasım 2012; 13:02:50 >
  • Eski IW çalışanlar başta olduğu zamanlarda Treyarch'e Modern Warfare'in grafik motorunu vermiyorlardı anlaşma gereği.Daha açık bir deyişle işler Activision'ın değilde gerçek IW'nin elindeyken Treyarch açık olarak "2.sıradaki" yapımcı olarak görünüyordu ve bu yüzden eski motoru kullanıyordu.Black Ops'un yapımına başlandığında eski IW çalışanları baştaydı ve Treyarch yine eski motorla yaptı BOPS'u fakat şimdi işler tamamen Activision'ın elinde.Black Ops'la birlikte görüldüki Treyarch'de satış rekoru kıracak CoD yapabiliyor.

    Bu sebeple BOPS 2 en kötü MW'nin grafik motoruyla gelecektir.Bir süpriz ise yeni olmasada yenilenmiş bir motor verebilirler.Ayrıca konu ile alakasız ama keşke BOPS2 yeni Xbox'ın çıkış oyunu olsa diye geçiyor aklımdan.
  • Eskiden CoD serisinin demir başı IW idi ama artık Treyarch olucak gibime geliyor.
  • BO ile MW3 arasında o kadar büyük bir fark yok. Eğer BO2 yine aynı motorla gelecekse hiç gelmesin. Hikayesi süperdi, karakterler de çok iyiydi ama aynı grafikle olmaz artık.
  • Böyle her yıl yeni bir oyun gelmesi çok manidar, adamlar paraya doymuyor sanırım. Yeni konsollar çıkana kadar şimdiki nesil konsollara çıkartabildikleri kadar çıkartacaklar. Daha sonra yeni konsollar ps 4 ve xbox 720 çıkınca bir seride o konsollarda başlatırlar büyük ihtimalle.
  • 2.dünya savaşı istiyoruz call of duty world at war çok güzeldi hala ara ara takıp multiye girer oynarım,black ops'da iyi oyundu kötü diyenlerin bilerek kötülemek istediği aşikar,geçen önce black ops multi oynadım 1 saat sonra mw3 oynadım ikisininde artı yönleri var mesela black ops da çatışmadan daha büyük zevk aldım,mw3 dede grafikten ve yeni olmasından ve şu yeni oyun modu kill confirmed,black ops'daki çatışma ortamı bana daha iyi geldi silahlara göre iş değişiyor ama mw3 de hangi silahı alırsan al ortalama bir oyun sergileyebiliryorsn her iki oyunda alıp oynanılacak cinsten ama mw serisi kendisini artık geliştiremez diye düşünüyorum hep aynı şeyler hayali rus saldırısı hikayesi daha ne kadar devam edicek 2.dünya savaşı ve soğuk savaş atmosferi daha gerçekçi.
  • multi olarak en dengeli olan hep treyarch IW abartmadan duramıyor bkz : MOAB , specialist- ump ACR
  • Treyarch bence Black Ops'ta kalitesini gösterdi hem multi hemde SP bakımından.

    Yine dengeli bir multi ve sağlam bir sp bekliyoruz kendilerinden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TMF

    Eskiden CoD serisinin demir başı IW idi ama artık Treyarch olucak gibime geliyor.

    Yillar once MW2 den sonra Infinity Ward in kemik kadrosundan 40 Kişi Jason West ve Vince Zampella'nın Activision ile olan anlaşmazlığı sonrasında bu ikili Infinity Ward'u terk etmiş mahkemelik olmus ve Electronic Arts bünyesinde Respawn Entertainment sutudyosunu kurmus ve çalışmalarına başlamıştı. Bu 40 kisilik efsanevi ekip EA bunyesinde yillar once MOH oyununu uretip daha sonra Activisiona gecip Infinity Ward sutudyosunu kurup Cod4 ve MW2 yi uretmisdi. Activision bu ayriliktan sonra Infinity Warda tek basina guvenemedi Sledgehammer oyunun multi kismina cok buyuk destek verdi. Activision artik Treyarch a daha farkli bir gozle bakiyor. Kaldiki bence bu nesilin en dengeli oyunu herzaman soylerim Call of Duty Word at War dir. 50 tane killstreak yok 50 tane perk yok oyunculugu on plana cikartan maplar ve ic dinamikler Word at War da benim icin yeri doldurulamaz bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Kasım 2011; 8:40:47 >
  • Bu oyunda büyük ihtimal JFK suikastini önlemeye çalışırız.
  • Söylenti: Sıradaki CoD, Black Ops'un Devamı Olacak
    .

    Activision, Call of Duty'nin alt serilerine de önem veren isim. Call of Duty serisinin alt serilerinden Modern Warfare epey beğeni alıyor. Bir söylentiye göre sırada, Black Ops'u bir seri haline getirmek var. Resmi Playstation dergisinin yılbaşı sayısının söylenti köşesinde çıkan bilgiye göre sıradaki Call of Duty oyunu Treyarch tarafından yapılıyor ve Black Ops'un hikayesinin doğrudan olarak devamıniteliğinde.Call of Duty: Black Ops'un hikayesiyle birlikte sadece bir oyunda kendine büyük bir hayran kitlesi edindiğini düşünürsek, gayet mantıklı bir yaklaşım olarak gözüküyor. Daha önce Treyarch çalışanları, Iron Wolf ismindeki bir projeyle birlikte XBL'da görüntülenmişti.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Siradaki_CoD_Black_Opsun_Devami_Olacak-22124.htm
  • Gelmesin , hiç gerek yok..
  • Nedir bu Cod düşmanlığı anlayamıyorum iyiki bir Bf çıktı grafik vaad ederek.Ondan önce herkes çatır çatır oynuyordu oyunu (hala oynuyor aslında) grafiklerine sürekli laf atılıyor tamam Bf den daha kötü grafikler ona bir şey demiyorum da piyasadaki bir çok oyundan daha güzel görünen bir oyun.Ama sadece burası değil tüm dünyada böyle düşünülüyor sanırım Metacritic kullanıcı puanı 3.8 mw 3 ün sanki herkes anlaşıp oy kullanmış gibi.Bu saygısızlıktır bence verilen bu emeğe karşı.Sanırım siz oyun tasarlamayı bir programı açıp çat çat oraya buraya bina ekleyince oluyor sanıyorsunuz,her oyun için milyon satırlarda kod yazılıyor,bu oyunların neredeyse hepsini mühendislik harikası olarak tanımlayabiliriz,gerçekten çok ama çok zor ve karmaşık bir iş.Sen nereden biliyorsan diyorsanız ben programcıyım bu konularla ilgili ciddi bilgim var ve ilgileniyorum oyun yapımı ile.
  • gelmesin.
  • gelmesin bencede



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audaz -- 27 Kasım 2011; 18:59:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Audaz

    gelmesin bencede

    Niyeymiş?
  • Treyarch Yeni Call of Duty İçin Eleman Arıyor
    .

    Treyarch'ın Call of Duty serisinin 9. oyununu yapacağı, daha önce birçok kez söylenti olarak karşımıza çıkmıştı. Bu söylentinin temellerini güçlendiren bir bilgiyle daha karşınızdayız. Treyarch, yeni Call of Duty için ilanı verdi. Gamerzines tarafından alınan raporlara göre Treyarch, yeni Call of Duty oyununun multiplayer tasarım ekibine bir yönetmen arıyor. Ayrıca verilen ilanda tek ihtiyaç bu değil. Treyarch, oyunun mekaniklerini, multiplayerdaki dengeleri ve oyunun genel sorunlarını test etmek için de bir ilan vermiş durumda. Sanırım böylelikle sıradaki Call of Duty'nin Treyarch'ın ellerinden geleceği durumu da epey güçlenmiş oluyor. Söylentilere göre sıradaki Call of Duty oyunu hikaye açısından Black Ops'u devam ettirecek.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Treyarch_Yeni_Call_of_Duty_icin_Eleman_Ariyor-22412.htm
  • WaW Daha iyiydi şahsen black ops'a hiç ısınamadım ama Modern Warfare 3 çok sağlam olmuş Battlefied 3'ü de deneyelim bir de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daxteroy

    Black Ops falan gelmesin. Ne yazik ki hiçbir zaman bir Modern Warfare olamadi, olamayacakta. Ne seneryo ne de silahlar bakiminda. Müzikleri olsun hep geride bu Treyarch. Sen gelme ulan ayi işte.

    Sen gelme ulan ayıı!!Kemal Sunal repliği ha? Oyun gelsin bakarız, Call of Duty'nin her oyunu da bir şekilde kendini oynatıyor..Oyunu online oynamadığım için tek kişilik bölüm bir şekilde kendini oynatır zaten..
  • Black ops MW3'den iyidir bana göre. Hikaye anlatımı coopları multisi her türlü black ops.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.