"Pushing the boundaries of what fans have come to expect from the record-setting entertainment franchise, Call of Duty®: Black Ops 2 propels players into a near future, 21st Century Cold War, where technology and weapons have converged to create a new generation of warfare. Pre-order today."
21.Yüzyılın Soğuk Savaşını anlatacak yeni teknolojiler vs Treyarch yaptı yine yapacağını.
"Pushing the boundaries of what fans have come to expect from the record-setting entertainment franchise, Call of Duty®: Black Ops 2 propels players into a near future, 21st Century Cold War, where technology and weapons have converged to create a new generation of warfare. Pre-order today."
21.Yüzyılın Soğuk Savaşını anlatacak yeni teknolojiler vs Treyarch yaptı yine yapacağını.
Bir 100 yil deviricek ozaman 2100 hayirli olsun. ilginc ve sira disi. ilk vidyoyu sabirsizlikla bekliyoruz.
Web sitesinin şu sayfasına girdim Internet Download Manager'ın video yakalama özelliğini kullandım ve şöyle bir video indirdim.Bu video Ghost Recon'ı andırsa da Black Ops 2'nin Quadrotor'u videoda görünüyor iyice kafa karıştı.
Günümüzdeki silahlar kullanılacak o zamam bu işte iyi bir haber.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken
quote:
Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr
nerde tanıtım
1 mayıs Amerikaya göre.Çarşamba ;)
2 saat sonra video yayımlanacak nereye Çarşamba? :)
İlk Black Ops oyunu Call of Duty 2 ve World at War'de kullanılan motorun cilalanmış haliydi.Yani Modern Warfare motoruna bile eski derken o motor resmen çağdışıydı.Treyarch en azından bu sefer Modern Warfare 3'ün motorunu kullanacak.
Ha o da eski görünüyor o ayrı ama önemli olan aksiyonun dozu ve multideki yenilikler.Grafik motoru bu serinin ana övünme kaynağı değil zaten kimse grafik için CoD oynamıyor.
Web sitesinin şu sayfasına girdim Internet Download Manager'ın video yakalama özelliğini kullandım ve şöyle bir video indirdim.Bu video Ghost Recon'ı andırsa da Black Ops 2'nin Quadrotor'u videoda görünüyor iyice kafa karıştı.
ghost recon future soldiers'ın fragmandan görüntüler var orda kimi kandırıyon hocam?
ghost recon future soldiers'ın fragmandan görüntüler var orda kimi kandırıyon hocam?
Iyide arkadas gereken aciklamayi yapmis zaten kimseyi kandirmamis
Üslubuna dikkat et öncelikle.
Videoyu sildim yukarıda da yazdığım gibi Black Ops 2'nin sitesinden indirdiğim videoda Ghost Recon'un videosuna benzer bir video indi fakat içerisinde Black Ops 2 görüntülerinden sızan "Quadrotor" aleti vardı.
Resmi CoD sitesi Black Ops II'yi Onayladı!
Yeni görsel geldi, ekran görüntüleri, ön sipariş kartları, posterler sızdı derken Call of Duty'nin resmi İngiltere sayfası Black Ops II'yi Onayladı! Artık İngiltere sitesinin oyunlar bölümünde Black Ops II'yi görebiliyoruz.
Buradan ulaşabileceğiniz Call of Duty İngiltere sitesinin içeriğine bakacak olursak, şu anda haberler ve forum bölümüne erişemiyoruz fakat videolar ve görüntüler kısmı açık durumda. Her ne kadar açık desek de içeriğinde pek bir şey olduğunu söyleyemeyiz.
Anasayfa'dan video bölümüne geçersek, bizleri bir video bekliyor fakat bu videoyu başlatamıyoruz. Muhtemelen bu video TV reklamıyla eş zamanlı olarak izlenebilecek. Ayrıca videonun başına konulmuş ekran görüntüsünde de bir helikopter ve çeşitli binalar görüyoruz fakat bunlar pek yorumlanmaya açık şeyler değiller.
Görüntüler bölümüne gelirsek eğer, üzerinde "Coming Soon" (Yakında geliyor) yazan iki farklı görüntüyle karşılaşıyoruz ve bu görüntüler de aynı anasayfada olduğu gibi karıncalı bir şekilde netleşmeyi bekliyorlar. Eğer görüntüleri bilgisayarınıza kopyalarsanız birinci görselin adının "quadrotor", ikincinin ise "claw" olduğunu göreceksiniz. Yaptığımız haberlerden "quadrotor"u tanırsınız ancak "claw" ilk defa karşılaştığımız bir isim. Görselleri netleştirince ortaya çıkan görüntüye göre tank vb. bir araç gibi duruyor.
Fazla heyecan yaptık son 1 küsür saat kaldı videoya.
Vidyo geldigi gibi hemen kaldirildi. Bir kac saate gelir.
Ben geçmişte geçmesini bekliyordum, büyük hayal kırıklılığı yaşadım. Gelecekte bir oyuna hiç gerek yoktu bence. Önümüzde yığınla böyle oyun varken.
Heyecan dorukta beklemedeyiz. Video geldiginde. Youtube versiyonunuda koyarsaniz cok iyi olur malum mobildeyiz. Daha tam olarak belli degil ama , gelecek zamanda gecmesi benim biraz canimi skti. Black opstaki silahlar ve dinamikleri harikaydi insallah o havayi yitirmezler
Yakın gelecekteki yeni bir soğuk savaşı konu alıyor, ancak insanın "daha ne kadar içine edebilirler?" diye sorası geliyor gerçekten. Koskoca başkentlerde yıkılan binalar, mechvari araçlar (ve ısrarla 15 yıllık bir grafik motoruyla) bunun neresi soğuk savaş? Yine milyonlar satacak, yine her harita pakedi rekor kıracak; ancak yine jenerik bir FPS'den öteye gidemeyecek.
Her sene belki de birşeyler değişir diye bekleyip aldığım, ama her sene bitirdikten sonra arşivin bir kenarına attığım oyunlardan ibaret oldu artık CoD serisi benim için.
yine ayni grafik motoru... tabi biz Call Of Duty'de grafikleri icin oynamiyoruz
quote:
Treyarch Multi ve Single muhtesem olacaktir yine
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Oyunun motoruyla ilgili açıklama.
İlk Black Ops oyunu Call of Duty 2 ve World at War'de kullanılan motorun cilalanmış haliydi.Yani Modern Warfare motoruna bile eski derken o motor resmen çağdışıydı.Treyarch en azından bu sefer Modern Warfare 3'ün motorunu kullanacak.
Ha o da eski görünüyor o ayrı ama önemli olan aksiyonun dozu ve multideki yenilikler.Grafik motoru bu serinin ana övünme kaynağı değil zaten kimse grafik için CoD oynamıyor.
Black ops'un o çizgi film tarzı grafikleri daha iyi MW3'ten parlaklık vs olarak.Cod oyunlarında haritalar açık renkli neşeli tarz olmalıdır yani MW3'tekiler çok soluktu boğuktu.MW2'deki airport vs çok iyiydiler.Black ops'ta