Şimdi Ara

call of duty başlamıyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • topicte arkadaş böyle bir sorun belirtmiş bire bir aynı problem bendede var hatta ben load game olarakda başlatamıyorum..


    GENCETAS:

    Arkadaslar call of duty bendede var ve oyunun yuklenisinde hicbir sorun yasamadım fakat oyunun menusune giriorum new game den zorluk seviyesini seciyorum ve hic bir sey olmuyor yine menu ekranı gorunuyor ne kilitlenme oluyor nede oyuna giriyor.Sistemim i65 msi neo2 ls anakart p4 2.8c (3.26 with oc) 1024mb ram (512*2 ddr 400) ge force fx 5900 ekran karti live 5.1 ses karti creative dtt3500 hoparlor ,sony sdm s71 17'' lcd monitor.512k adsl internet


    arkadaşlar aynı problem bendede var internetten save dosyaları buldum onları ekledim yined load diorum orda kalıyor kitlenme yok oyuna girmiyor öle kalıyor. acil yardım please. mohaa serisinden sonra bu oyun ilaç gibi gelecek bana :))



  • Arkadaşım oyunu safe mode da falan çalıştırmayı dene ya da patch yükle sonra cracklı ekran kartı drvlarını değiştir. Dxi değiştir. Yani sana onlarca neden sayabilirim bu oyunun niye çalışmadığı için ama bu quake 3 motoru bazı kartları sefmiyor. Ha bir de saçma gelebelir ama o ekran çıktığında alt+tab tuşlarına basıp arka plana düşüp düşmediğini kontrol et. Bazen saçma da olsa böyle şeyler olabiliyor. Bir de oyunu8 açarken gereksiz programları falan kaldır öyle dene. Kolay gelsin:)
  • Bi arkadaşın başına da geldi aynı olay.Uninstall edip yeniden kurdum birde ekran kartı sürücüsünü yükselttim (40.72 den 45..) ve düzeldi.
  • slmlar oyunu sildim yeniden kurdum bilindik crack işlemleriyine aynı sonuç .. nvidia sitesinden engüncel driverı indirdim kurdum sonuç yine aynı. sırada patch var ancak bu oyun için patch cıktımı varmı?

    bendeki version 1.0 .

    bu arada sistemin p4 2.4 ddr400 ti 4200
    xp işletim sistemi ve directx 9.0b (bu dx oyun sırasında kurulmak istiyor bende kurdum format atmak istemiyorum dx 8.1 çalışırmı ki)

    işin ilginci cd kurulum sırasında hata filan vermedi. herhangi bir dosya eksik filan değil.
    (max payne kurulumu sırasında dosya eksikti oyunu kurabilmiş ancak oyunun ortalarında bir bölümü oynayamamıştım ancan call of duty için böle bişi olmadı)
  • bu arada hellmarch a : oyunu safe modda denedim , hatta multiplayerda denedim ondada aynı problem.
  • İlginç...
    Biraz uç bi çözüm olacak ama başka bir Call Of Duty cd sinden denedinmi?
  • bende de aynısı oldu ama XP kurdum sonra çalıştı. ilginç...
  • bendede oldu.winxp,fx5600 war.Oyunu kurarken cd biraz kasılmıştı sonra program filesa baktım bazı setup dosyalarının boyutu cd dekilerden farklıydı,teker teker kopyaliim dedim cdden kopyalayamadım,maltepeden almıştım oyunun ikinci cdsi bozuk yani,değiştirdim onunde birinci cdsi bozuk!!wallaa ben uuraşamam gitgel!!ama böyle durumda cdyi geri vermeden önce kopyalayabiliyosan at harddiskte dursun ne olcaa belli olmuyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.