Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare'in İlk İnceleme Puanları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ign ? 10/10

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • MW2'den sonraki zaman zarfında zevkle oynadığım tek CoD oyunu oldu(Black Ops'larda iyidi) iyiki ön spariş ile almışım dün geceden beri oynuyorum şahane bir oyun olmuş, GameInformer – 9/10'luk puanını hakediyor.
  • Bas parayı yap reklamı ver editörlere oyunun en az 9 puan alsın mükemmel algısı yaratsın ve bir kez daha zengin ol.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adamlar oyun çıkmadan önce "İncelemeler çıkınca görürüz nasılmış." diyor, oyun çıkınca "Kesin para verdi." arkadaş bir Call of Duty oyunun güzel olmasını kendinize yediremiyor musunuz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • puanlar cok yerinde grafikler cok iyi sistemniz iyi de olması lazım optimizasyon super mw 2 den sonra ki bence en hızlı cod oyunu exo suit oyuna ayrı bi hava katmıs ve o kfr yuksek grafige acayip hızlı bi oyun basınız donuyor bi zman dan sonra gercekten basarmıslar benim puanım 10 uzerinden 8.5 hem grafiker hem oynanıs hemde sesler super
    not bf4 oyuncusuyum profesyonel bf 4 den bile silah detayları agac lar kaliteli olmus adamlar hem grafik hemde cok hızlı oynanıs sunmuslar zaten arayuz mw 2 ye cok benziyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu puanların geçerliliğini, sorgulamanın yolu yöntemi çok basit.www.metacritic.com'a girersin, oyuna bakarsın, eğer incelemecilerin verdiği Metascore ortalaması kullanıcıların puan ortalaması olan User Score'dan hatırı sayılır miktarda yüksekse cevap basit, sözkonusu medya organlarına para verilmiştir.

    Hemen bakalım:http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-advanced-warfare

    Metascore 82/100, User Score 5.8/10 (Yani 58/100)

    Potansiyel fanboylar için biraz daha netleştirelim, hatta tarafsızlık adına aynı serinin diğer oyunlarından örnekler alalım.

    Call of Duty: Black Ops II - Metascore: 83, User Score 4.6
    http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-black-ops-ii

    Call of Duty 4: Modern Warfare - Metascore: 92, User Score 8.4
    http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-4-modern-warfare

    Yeterince net olduğuna inanıyorum




  • yüksek puanlar almış hemde baya bi :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cod haters... call of duty'i öven yorumların çoğu eksilenmiş yine

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu sefer olmuşmu ne ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu puanların geçerliliğini, sorgulamanın yolu yöntemi çok basit. <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=99103858&url=http://www.metacritic.com'a" data-href="http://www.metacritic.com'a">www.metacritic.com'a</a> girersin, oyuna bakarsın, eğer incelemecilerin verdiği Metascore ortalaması kullanıcıların puan ortalaması olan User Score'dan hatırı sayılır miktarda yüksekse cevap basit, sözkonusu medya organlarına para verilmiştir.<br><br>Hemen bakalım: <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=99103858&url=http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-advanced-warfare" data-href="http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-advanced-warfare">http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-advanced-warfare</a><br><br>Metascore 82/100, User Score 5.8/10 (Yani 58/100)<br><br>Potansiyel fanboylar için biraz daha netleştirelim, hatta tarafsızlık adına aynı serinin diğer oyunlarından örnekler alalım.<br><br>Call of Duty: Black Ops II - Metascore: 83, User Score 4.6<br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=99103858&url=http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-black-ops-ii" data-href="http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-black-ops-ii">http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-black-ops-ii</a><br><br>Call of Duty 4: Modern Warfare - Metascore: 92, User Score 8.4<br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=99103858&url=http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-4-modern-warfare" data-href="http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-4-modern-warfare">http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-4-modern-warfare</a><br><br>Yeterince net olduğuna inanıyorum


    call of duty oyunlarının user score ları aşırı düşük olmaktadır. 5.8 veya 4.6 gibi rakamlar gerçekten komik. ama o düşük puanları verip trolleyenlerin yorumlarına baktığınızda şikayetlerin yoğunlaştığı nokta ise cheating dir. çünkü insanlar orjinal oyunlara parayı daha çok zaten online oynamak için vermekteler. zaten call of duty nin single oyunlarının hikayeleri ödül almış hikayelerdir laf edilemez. multiplayer oyununa isteyen istediği lafı edebilir grafikten buglara kadar ama seri ve hızlı bir oyun olarak kill streaklarla beraber ayrı bir tadı ve eğlencesi vardır. ama gel gelelim cheating olayın içine tamamiyle etmektedir. 600 saat kadar oynadığım mw3 oyununda bir görev vardı. rakamı tam hatırlamıyorum ama 20 metreden di galiba 20 metre yükseklik bulup aşağı atlayıp ölmekti görev. o kadar saat oynadım bu görevi yapabileceğim kadar yüksek yer bulamadım. cheating arttıktan sonra bir süre ara verdim. sonra tekrar bir gireyim dedim. girdiğimde cheater bütün takımı havaya kaldırdı ve aşağı bıraktı ve ben görevi tamamlamanın verdiği haz ile oyunu bıraktım. demem o ki oyunun derecelendirmeyi yapanlar tarafından yüksek alması çok doğal. kullanıcılardan da düşük alması çok doğal. umarım cheating e çözüm bulmuşlardır. bu oyundan tat alamayan oyuncu arkadaşlarımız yavaş kalan ve refleksleri zayıf arkadaşlardır bazısı pusarak bunu egale etmeye çalışıyor ama pusu bu oyunda çok eğlence verecek bir stil değil. bu oyunun eğlencesi rush dır.saygılar.




  • arkadaşlar oyunu oynadınızmı nasıl alınmalımı sizce

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda oynadığım en eğlenceli Cod oynuydu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyun nasıl mw2 benziyorsa hemen alacağım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ecdad

    arkadaşlar oyun nasıl mw2 benziyorsa hemen alacağım


    aynen bende alıcam ama yabancı haber siteleri değilde bsc nin incelemesini bekliyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.