19" AOC LCD Wide Screen Monitor AMD 2700+ (AM3 140) İşlemci (AMD'nin Yeni Nesil İşlemcisi.) ECS Anakart (USB+Ses+Ethernet) 2 GB DDR2 800 RAM 320 GB Samsung/WD SATA2 Hard Disk (Full) 1 GB Ati Radeon Ekran Kartı ob
Zamanında ne oynardım şu oyunu...
Harika bir oyun bence
quote:
Orijinalden alıntı: burakkagan
1 gb ati radeon demişsin ama kartın bellek hızını yazmamışsın asıl önemli olan o.
Bir de farkettiniz mi bilmem oyunda ilk versiyonlarda kol bacak kopar bağırsaklar dökülürdü daha sonradan yamayla kaldırmışlar. Şu an son sürüm oynuyorum ne pc'de ne de ps3'te böyle birşey var. Bana kalırsa oyunun gerçekçiliğini yok etmişler.
Ayrı bir ekran kartı yoktur ob dedikleri paylaşımlı olanından. bende pek anlamam işlemci üzerindemiymiş veya anakart üzerindeymiş sanırım
Bilgisayarım PES 2010 futbol oyununu oynuyor bu donanımla call of 5 oynanırmı
19" AOC LCD Wide Screen Monitor AMD 2700+ (AM3 140) İşlemci (AMD'nin Yeni Nesil İşlemcisi.) ECS Anakart (USB+Ses+Ethernet) 2 GB DDR2 800 RAM 320 GB Samsung/WD SATA2 Hard Disk (Full) 1 GB Ati Radeon Ekran Kartı ob ( paylaşımlı)
quote:
Orijinalden alıntı: komador
19" AOC LCD Wide Screen Monitor AMD 2700+ (AM3 140) İşlemci (AMD'nin Yeni Nesil İşlemcisi.) ECS Anakart (USB+Ses+Ethernet) 2 GB DDR2 800 RAM 320 GB Samsung/WD SATA2 Hard Disk (Full) 1 GB Ati Radeon Ekran Kartı ob ( paylaşımlı)
Oynar
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
quote:
Orijinalden alıntı: komador
Oynar
Oyunu bugün yükledim ve sonuç fiyasko oyunun sesi var görüntüsü yok. çaresi varmıdır
Sayın editörümüz merakımı giderin lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim...Grafik için 9, Ses için 9, Oynanabilirlik için 8.8, Genel puan olarak 8.8 puan vermişsiniz bu harika oyuna...Neyse sadede gelelim...Bu puanları neye göre verdiniz gerçekten merak ediyorum.FEAR 2 gibi her yönden berbat olan bir oyuna hemen hemen aynı puanları vermişseniz ya siz bu oyunu ve diğer oyunları hiç oynamadan kafanıza göre puan veriyorsunuz ya da ŞU ANA KADAR YAPILMIŞ EN KALİTELİ 2.DÜNYA SAVAŞI OYUNUNU SIRF OLAYLAR VE KONU İTİBARİYLE 2.DÜNYA SAVAŞINDA GEÇİYOR DİYE AŞAĞILAMIŞSINIZ...Gerçekten merak ediyorum ben iyi bir oyun takipçisiyim aceba bu kadar kaliteli bir oyuna bu puanları vermek, bu oyunu geliştirenlere ve bu oyunun müdavimlerine hakaret değil mi????
En iyisi cod6
en son bölüm superdi 10 kez oynadım :D
Call of duty nin en iyi seçeneği nazi zombies olmuş
+ REEEEP Verirseniz sevinirim
ben bu oyunu bitirdim ama zombi moduna geçmiyor bölğümlere giriyorum ama zombi moduna tıklıyınca açılmıyo ne yapmalıyım bilen varsa solesin????? lütfen arkadaslar :(
call of duty 5 cok güzel bende verrückt haritası hariç hepsi var bu arada zombi ps3 de zor ama der riese haritasında pack a punch adında makina var silah gelistiriyo biz 4 kişi 30 round yaptık hilesiz
BENCE EN SON OYUNDA 2. dünya savaşı bitecek 2. zombieler savaşı başlayacak
Bu oyunda Multiplayer haritaları çok geniş ve Battlefield'e benziyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme