Mesajınızda hem sistem özellikleri yazıyor,videoda pc donanımlarını söylüyorsunuz,video da silahın üstüne geldiğinde kare yuvarlak gibi şeyler çıkınca playstation olduğunu görüyorum.Bilmemkaç fhemde oyunun options graphic settigs i açıncada pc olduğunu görüyorum,videoda bilmemkaç fps olduğunu söylüyorsunuz.Playstation bölümündede konu görünüyor.Şimdi kafam karıştı benim
Aynı oyun 3 platformda da mevcut olduğu için hepsini kapsayan genel bir video inceleme bu. Diğer bölümlerde yer alan başlıklarda aslında anasayfa haberinin yansıması.
PC de bıtırdım hersey guzeldı ama COD4 kdar deıl sonuçta ortada bır emek var saygı duyarım ama bıraz daha onem vermelerı gerekırdı dıye dusunuyorum sonuna kdar guzledı ama o nazı zombı askerlı neydı ole yaww ınsan bıraz korkutucu yapar resmen gulmekten oynayamadım bıde en zor bolum o bolum, bı pencereyı kapatıyon otekı pencereden gelıyolar bıde vucuttan ıslemıyo fazla ama kafaya attınmı dırek oluyo oda zor arkadan onden sagdan soldan heryerden gelıyolar sonra ıceıye odaya gırıon ıste oraya koptum sandıktan acayıp sılahlar cıkıyo ıgrenç resmen ya ama o bolumu cocuklar oynasın dıe yapmış olabılırler cunku buyukler oynarken onlarda oynamak ıster ama bu dusuncede sacma oluyor cunku zor her neyse COD6 da başarı beklıyoruz zaten 2. dunya savaşı bu bolumde bıtmış sıradakı bolumde olmucakmış dıye bılıyorum bu konu ıle bılgısı olan varsa aydınlatsın.
INCELEME ICIN TESEKKURLER @By_e
ekran kartımın ne olduğunu nerden öğrenebilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: FRAGE.PKCN
PC de bıtırdım hersey guzeldı ama COD4 kdar deıl sonuçta ortada bır emek var saygı duyarım ama bıraz daha onem vermelerı gerekırdı dıye dusunuyorum sonuna kdar guzledı ama o nazı zombı askerlı neydı ole yaww ınsan bıraz korkutucu yapar resmen gulmekten oynayamadım bıde en zor bolum o bolum, bı pencereyı kapatıyon otekı pencereden gelıyolar bıde vucuttan ıslemıyo fazla ama kafaya attınmı dırek oluyo oda zor arkadan onden sagdan soldan heryerden gelıyolar sonra ıceıye odaya gırıon ıste oraya koptum sandıktan acayıp sılahlar cıkıyo ıgrenç resmen ya ama o bolumu cocuklar oynasın dıe yapmış olabılırler cunku buyukler oynarken onlarda oynamak ıster ama bu dusuncede sacma oluyor cunku zor her neyse COD6 da başarı beklıyoruz zaten 2. dunya savaşı bu bolumde bıtmış sıradakı bolumde olmucakmış dıye bılıyorum bu konu ıle bılgısı olan varsa aydınlatsın.
INCELEME ICIN TESEKKURLER @By_e
o modu çocukça bulan ilk kişi sensin heralde adamlar bence muhteşem düşünmüş o mod için helal olsun gerçekten 10 numara bi mod, çok zevkli. hele level 15 ten sonra coşuyolar bu arada o "BÖLÜM" değil ; Co-op oyun modudur (max.4 kişi)
Biri zombie moda kötü mü dedi
muhteşem lazer silahımla ve molotofumla ben geldim :)
quote:
Orjinalden alıntı: Ralph
Üstü aç abi üstü aç
güzel inceleme.tebrikler.
arkadaslar lutfen ps3 icin bir clan kuralim,
quote:
Orjinalden alıntı: ScRyedd
quote:
Orjinalden alıntı: Ralph
Üstü aç abi üstü aç
cimriliginide unutmadik kanka M1A1, Kar98k ile yukari cikmaya calisan tek insan
Teşekkürler. Güzel anlatım olmuş.
Zombi modu hep merak ediyordum, merakım giderilmiş oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Hazan
Teşekkürler. Güzel anlatım olmuş.
Zombi modu hep merak ediyordum, merakım giderilmiş oldu
dostum merakin oyunu arkadaslarinla konusarak oynamadan giderilmez kesinlikle. oynamakla videodan izlemek arasinda inanilmaz farklar var normal bi single bölümü anlarsiniz ama bu modu anlamassiniz, illa oynamaniz gerek
quote:
Orjinalden alıntı: By_e
quote:
Orjinalden alıntı: Bekapa Hocam peki hangi platformda daha rahat oynanıyor? Bu tarz oyunlar genelde Pc de rahat oynanır ben ikisinde de oynama ihtimaline sahibim. Hangisini tercih etmeliyim sizce? Ps3te zor oluyormu kontroller?
Uzun senelerdir konsol kullanan biri olarak analog stikler ile FPS oynamaya alıştığımı söyleyebilirim. PC tabiki daha rahat olacaktır ama konsolda da gamepade alışkanlığınız varsa çok keyif alırsınız. Konsolların yukleme derdi olmaması ve standart online sistemleride avantajları oluyor.
Çok teşekkürler cevap için. Fiyatı biraz düşsün PS3'e alıcam sanırım
Arkadaslar Ben Bu Co-op cafeden oynucam kuzenimle kuran adamı değilde oyuna giren kişiyi atıyor oyun kararıyor Aldredy pc bilmemne dio hata veriyor yardım lütfen
İnceleme için teşekkürler
inceleme süper.dediğin gibi yine 2.dünya savaşı,gene 2.dünya savaşı...
Prince Of Persia 4 incelemesini bekliyoruz.
Artık 2. Dünya savaşı isemiyoruzz. :) Ama güzel bir oyuna benziyor COD 2'den sonra denemek lazım... :))
ya benim bilgisayarımın özellikleri şunlar:intel pentium4 cpu 3.00ghz 1gb ram nvidia 6330turbocache 256 mb ekran kartım var bnm yeni çıkan oyunları kaliteli bir şekilde oynayabilmem için neleri değiştirmem gerekli?
quote:
Orjinalden alıntı: mbs1905
Artık 2. Dünya savaşı isemiyoruzz. :) Ama güzel bir oyuna benziyor COD 2'den sonra denemek lazım... :))
Söylermisin kaç 2. dünya savaşı oyunu oynadın? Koskoca 2. dünya savaşı bu ve tabiiki daha oyun çıkacak.Savaşta kaç tane cephe vardı sayamadım.Sen bir say istersen. tr.wikipedia.org/wiki/2.D%C3%BCnya_Sava%C5%9F%C4%B1