Arkadaslar az once oyunum geldi bu aksama inşallah aranızdayım
Bekliyoruz dostum beni mutlaka ekle
arkadaslar yanlış anlaşılma olmasın ama bu üye sayısında sınırlama olması lazım bence suanki sayı yeterli gibi siz ne dersiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: feckless
Bekliyoruz dostum beni mutlaka ekle
allahın izniyle herkezi eklerim kardes
quote:
Orjinalden alıntı: 00tuna
arkadaslar yanlış anlaşılma olmasın ama bu üye sayısında sınırlama olması lazım bence suanki sayı yeterli gibi siz ne dersiniz?
sınıra gerek yok bence ne kadar cok olursak okadar guzel ve zevkli olur
arkadaslar aldım jabra yı sar tktm dolsun biraz ps3 de denicem
Hayırlı olsun dostum...
quote:
Orjinalden alıntı: karizmajosef
quote:
Orjinalden alıntı: 00tuna
sınıra gerek yok bence ne kadar cok olursak okadar guzel ve zevkli olur
ben sınırlandırlımasından yanayım ileride toparlanmakta ve diger konularda sıkıntı olur bence.
arkadaşlar kendi aramızda oynadığımızda max 12 kişi oluyor değilmi?çok saçma yaw pc de ne güzeldi..
BEYLER FORUMDAN BAZI ARKADAŞLARI EKLEDİM AMA DÜN AKŞAM KİMSE YOKTU GALİBA,YANİ BENİ KİMSE EKLEMEDİ BU AKŞAM OYUNUYORMUYUZ??
quote:
Orjinalden alıntı: krıtos
BEYLER FORUMDAN BAZI ARKADAŞLARI EKLEDİM AMA DÜN AKŞAM KİMSE YOKTU GALİBA,YANİ BENİ KİMSE EKLEMEDİ BU AKŞAM OYUNUYORMUYUZ??
dun sen beni oyundayken eklemiştin oyundan ayrılıpda kabul edemedim oyundan cıktıktan sonra kabul edince sen 30 ddk önceden cıktıgını gördüm kusura bakma bu akşam oynarız buyuk ihitmallle ben biraz gec katılcam
quote:
Orjinalden alıntı: karizmajosef
quote:
Orjinalden alıntı: krıtos
dun sen beni oyundayken eklemiştin oyundan ayrılıpda kabul edemedim oyundan cıktıktan sonra kabul edince sen 30 ddk önceden cıktıgını gördüm kusura bakma bu akşam oynarız buyuk ihitmallle ben biraz gec katılcam
karizmajosef
PM
bnde bugun girerim buyuk ihtimal
bugün 23:30 gibi bende olucam arkdaşlar geceleri klanla takılmak isterseniz lütfen beni ve ernostoemreyi ekleyin ben hergece oynuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: canal
bugün 23:30 gibi bende olucam arkdaşlar geceleri klanla takılmak isterseniz lütfen beni ve ernostoemreyi ekleyin ben hergece oynuyorum
canal SENİ EKLEDİM,KABUL ETMEDİN AMA
beyler dün bağlantım koptu.sonra beni davet edin dedim ama nafile."naksi türk" sağolsun attı.bide birisi daha attı ama server doluydu.sizlerle fazla oynayamadığım için üzüldüm valla.
arkadaşalar bugün en az 8 kişi olursak kendi aramızda maç yapalım ne lag olur ne birşey.krıtos bugün açmadım daha ps3 açınca kabul edicem
arkadaşlar bende hergece takılıyorum cod 5 oyununa söle bir sorun yaşıyorum canal nickli arkadaşımız saolsun davet gönderiyo misirli arkadaşımız davet gönderiyo anında kabul etmeme rağmen eror hatası alıyorum yabancı rkadaşlarla çok rahat oynuyorum sıkıntı nedir anlayamadım
bazenoluyo ama hep ole bişi olmuyo bende hep oluyosa sende bir sorun vardr tam bilemicem
arkadslar kulaklıgı tanıtmaya calısyorm fakat gormuyo napıcam bilen vamrı??