Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
15.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar az once oyunum geldi bu aksama inşallah aranızdayım
  • Bekliyoruz dostum beni mutlaka ekle
  • arkadaslar yanlış anlaşılma olmasın ama bu üye sayısında sınırlama olması lazım bence suanki sayı yeterli gibi siz ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feckless

Bekliyoruz dostum beni mutlaka ekle

allahın izniyle herkezi eklerim kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

arkadaslar yanlış anlaşılma olmasın ama bu üye sayısında sınırlama olması lazım bence suanki sayı yeterli gibi siz ne dersiniz?

sınıra gerek yok bence ne kadar cok olursak okadar guzel ve zevkli olur
  • arkadaslar aldım jabra yı sar tktm dolsun biraz ps3 de denicem
  • Hayırlı olsun dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

arkadaslar yanlış anlaşılma olmasın ama bu üye sayısında sınırlama olması lazım bence suanki sayı yeterli gibi siz ne dersiniz?

sınıra gerek yok bence ne kadar cok olursak okadar guzel ve zevkli olur

ben sınırlandırlımasından yanayım ileride toparlanmakta ve diger konularda sıkıntı olur bence.
  • arkadaşlar kendi aramızda oynadığımızda max 12 kişi oluyor değilmi?çok saçma yaw pc de ne güzeldi..
  • BEYLER FORUMDAN BAZI ARKADAŞLARI EKLEDİM AMA DÜN AKŞAM KİMSE YOKTU GALİBA,YANİ BENİ KİMSE EKLEMEDİ BU AKŞAM OYUNUYORMUYUZ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

BEYLER FORUMDAN BAZI ARKADAŞLARI EKLEDİM AMA DÜN AKŞAM KİMSE YOKTU GALİBA,YANİ BENİ KİMSE EKLEMEDİ BU AKŞAM OYUNUYORMUYUZ??

dun sen beni oyundayken eklemiştin oyundan ayrılıpda kabul edemedim oyundan cıktıktan sonra kabul edince sen 30 ddk önceden cıktıgını gördüm kusura bakma bu akşam oynarız buyuk ihitmallle ben biraz gec katılcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

BEYLER FORUMDAN BAZI ARKADAŞLARI EKLEDİM AMA DÜN AKŞAM KİMSE YOKTU GALİBA,YANİ BENİ KİMSE EKLEMEDİ BU AKŞAM OYUNUYORMUYUZ??

dun sen beni oyundayken eklemiştin oyundan ayrılıpda kabul edemedim oyundan cıktıktan sonra kabul edince sen 30 ddk önceden cıktıgını gördüm kusura bakma bu akşam oynarız buyuk ihitmallle ben biraz gec katılcam

karizmajosef

PM
  • bnde bugun girerim buyuk ihtimal
  • bugün 23:30 gibi bende olucam arkdaşlar geceleri klanla takılmak isterseniz lütfen beni ve ernostoemreyi ekleyin ben hergece oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

bugün 23:30 gibi bende olucam arkdaşlar geceleri klanla takılmak isterseniz lütfen beni ve ernostoemreyi ekleyin ben hergece oynuyorum

canal
    SENİ EKLEDİM,KABUL ETMEDİN AMA
  • beyler dün bağlantım koptu.sonra beni davet edin dedim ama nafile."naksi türk" sağolsun attı.bide birisi daha attı ama server doluydu.sizlerle fazla oynayamadığım için üzüldüm valla.
  • arkadaşalar bugün en az 8 kişi olursak kendi aramızda maç yapalım ne lag olur ne birşey.krıtos bugün açmadım daha ps3 açınca kabul edicem
  • arkadaşlar bende hergece takılıyorum cod 5 oyununa söle bir sorun yaşıyorum canal nickli arkadaşımız saolsun davet gönderiyo misirli arkadaşımız davet gönderiyo anında kabul etmeme rağmen eror hatası alıyorum yabancı rkadaşlarla çok rahat oynuyorum sıkıntı nedir anlayamadım
  • bazenoluyo ama hep ole bişi olmuyo bende hep oluyosa sende bir sorun vardr tam bilemicem
  • arkadslar kulaklıgı tanıtmaya calısyorm fakat gormuyo napıcam bilen vamrı??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.