Şimdi Ara

Call of duty 5 save sorunu..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bi kaç gündür call of 5 oynuyorum..bi kaç gün önce bıraktığım yerden devam edebiliyordum..Save and quit yaparak..Fakat bugun bi baktım başa dönmüş..Bitirilmiş save dosyasını eklemeye çalıştım o da olmadı..vista 64 bit kulanıyorum..Ama gerekli dosyları çıkardım..Acaba bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi..Save harcinde bölüm açabileceğim başka bi yol var mı?..Yardım ederseniz çok sevinicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzA BlacKEaglE -- 8 Ekim 2009; 23:56:21 >

• Kendi yöntemimi söyleyeyim arkadaşım:Oyuna girmeden ağ bağlantılarımdan internet bağlantısını kapatıyorum.Oyuna giriyorum.Almandı Japondu öldürebildiğimi öldürüyorum.Sıkılıpta çıkınca Save dosyasını (Deep Freeze prog. kullandığım için) hard diskin diğer tarafına kopyalıyorum.interneti açıyorum diğer işleri yapıyorum falan tekrar oynayacaksam Save dosyasını hdd nin kopyaladığım yerinden alıp olması gereken yere (Ben xp kullanıcısıyım C:\Documents and Settings\kullan\Local Settings\Application Data) içine koyuyorum.Save dosyasındaki en son kayıt ettiğin yerden başlıyor daima.Mesela ben aynı yöntemle Save dosyasında en son yeri taşımadım en son kayıt ettiğim yerden değil bir önceki yeri taşıdım oyuna girdim en baştan yani sıfırdan başladı.ben de hep en son kaldığım yeri kabul ediyor sadece.İnşaAllah yardımcı olabilmişimdir.

• Cevabın için teşekkürler öncelikle..Fakat benim sorunum zaten bi save dosyasının oluşmaması..Save klasörü içi boş oluyo..Daha önce bitirilmiş bi save attım içine..Fakat yinede bişey olmadı..Vistada görünmez dosyaları da açık hale getirdim...Yinede bişey gözükmüyo..Bende baştan başladım oynamaya artık yapacak bişi yok..Bida aynısı yaparsa silerim oyunu..:D:D:D:D
  • Neyse gerek kalmadı..Baştan oynayıp bitirdim..:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    19 yıl önce açıldı
    Call Of Duty Garip Hata
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.