Şimdi Ara

Call of Duty 5 Co-op (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
38.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda açıklandığı gibi Hamachi ve diğer herşeyi indirdim ve kurdum.Hamachi ağına giriyorum fakat hiçbir server bulamıyor. Kendim server acabiliyorum ve 4lü şekilde oyun oynayabiliyoruz.2 gün denedim ama sonuç aynı. İllaki kurulu bir servera denk gelirdim... Aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?
  • ya biizm arkadşa kuruyor ama server gözükmüyor ???

herşeyi yaptım önerilenbleri yaptım nasıl oalcak ?

NuestraCod5
    123456x
  • lan fix programını bulamıyorum beyler.Varmı sizde link mink?

PSN : Kadirizm_TR
  • bende 1.1 patch war "This game session is no longer available." bu sorunu banada verio bu sitede werilen baskaa baslık altında acaba oradaki 1.0 ın fixi oldugu icin mi giremiorz yoksa
  • Yukarıda verdiğim Türkiye ağlarının hepsine dahil olun, akşam saatleri konuşmaları da takip ederek listeye öyle bakın derim. O anda kurulu sunucu olmayabilir çünkü. Ayrıca Ağ Bağlantıları > Gelişmiş > Gelişmiş Ayarlar'dan da Hamachi'yi en üste alın.
    123456x

Ağların hepsi dolu. Yeni katılacak arkadaşlara...
  • bunlarda benden

Cod5 Zombie Co-Op
    Cod5 Zombie Co-Op1
    Cod5 Zombie Co-Op2
    Cod5 Zombie Co-Op3

şifreleri 123 isterseniz mp de yaparız
  • arkadaslar bizde arkadasımla lan üzerindne co op modunu calıstırmayı denedik oyunu kuruyoruz lan dan görüo baglanırken (this key is already being used by another computer) die hata verio co op ayarlarından key i degistirdik ama yine aynı hatayı verdi.. nasıl halletcez bu sorunu bilen varsa yardım edebilir mi?

Orjinalden alıntı: faruxxx

arkadaslar bizde arkadasımla lan üzerindne co op modunu calıstırmayı denedik oyunu kuruyoruz lan dan görüo baglanırken (this key is already being used by another computer) die hata verio co op ayarlarından key i degistirdik ama yine aynı hatayı verdi.. nasıl halletcez bu sorunu bilen varsa yardım edebilir mi?

key oluşturucu bul yarat ve aşağıda gerekli yere yaz .reg dosyası oluştur, çalıştır. CoDWaW_LANFixed.exe var onu bulup kullan. Hamachi versiyonu 1.0.1.5 olacak.

Windows Registry Editor Version 5.00 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision]
    @=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty WAW]
    "codkey"="buraya yazıver her bilgisayar için farklı olsun"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 29 Kasım 2008; 18:31:16 >
  • Herşeyi yapıyorum ama bi türlü find game den server görmüyo...
    Solo player den de girdim görmedi...
    Fix Lan dan da girdim görmedi...
    oyuna girdiğimde üstte offline yazıyo...
    onunda üstünde Go Online yazıyo ondan olabilir mi acaba???...
    Go Online yide denedim o zaman da oyun kapat veriyo :S Lütfen yardım
    Bu arada bnm oyun sahta sadece onunla alakası yoktur heralde
    Beyler (this key is already being used by another computer) hatası alanlar bir pack (coop pack)yükleyerek bu sorunu aşabilirler.Bizzat denedim oldu.Daha önceden yeni cdkey oluşturarak değiştirdim ama genede sorunum çözülmemişti.Bu yamadan sonra problem yaşamıyorum.

PSN : Kadirizm_TR
  • arkadaşlar ben çıldırmak üzereyim.ne yaptıysam şu co-op olayını yapamadım.herşeyi yaptım yok patch yok serial değiştirme,lan fix hamachi ama banamısın demio.hiç bişi çıkmıo findda.arkadaşımla birbirimizi bir türlü göreioruz.nasıl oynicam şunu bi yardım etseniz??
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.