Şimdi Ara

Call of Duty 5 1.2 Patch çıkıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun uğraşlar ve bekleyişten sonra Call of Duty World at War için 1.2 Patch çıkıyor..

Buradaki adresten konuyu takip edebilirsiniz. Bugün öğle saatlerinde ya da akşam ezanından sonra (!) linkler verilecek.

http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=29&t=100942&sid=05c28c2be952f85598acbfb5eb2a3496

Kaynak: teampasha.eu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _janissary_ -- 6 Şubat 2009; 5:50:41 >

• bilgi için saol
  • Arkadaşlar patch çıktı 498mb...
  • PATCHİN İÇİNDE YENİ MAPLER VARMI SAYGILAR
  • Sanırım Var.. Sitesinde "Free Multiplayer Map " yazıyor. inş. vardır :D

Boyutlar neden bukadar büyük acaba :) daha 1.1 daha yeni indirdim 1.2 çıktı inmesini beklemek ayrı dert, kotaya işlemesi ayrı dert ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exploit Coder -- 7 Şubat 2009; 12:54:37 >
  • Bu patchten spnra oyuna bağlanamıyorum. cosole a "connect xx.xx.xxx.xx:28960" da hiç bir şey olmuyor, acaba bir tek ben de mi oldu yoksa benzer sorunlar yaşayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faustus

Bu patchten spnra oyuna bağlanamıyorum. cosole a "connect xx.xx.xxx.xx:28960" da hiç bir şey olmuyor, acaba bir tek ben de mi oldu yoksa benzer sorunlar yaşayan var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_29629161/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Call of Duty: World at War v1.2 Patch
    Patches and Fixes Size: 496.95MB

Description:
    Free Multiplayer Map! The tide is out and the sun is high this daytime version of Makin sheds new light on the battle!
    Ücretsiz Mp Haritası Bu dalga çıkışı ve güneş yüksek - Gündüz ışık renderları...
    Fixed exploits that allowed for power ranking servers. - Sabit patlatır bu güç sıralaması sunucuları izin verdi.
    Fixed router related server authentication errors. - Sabit yönlendirici ilgili sunucu kimlik doğrulama hataları.
    Fixed HTTP Redirect functionality for downloading mods - Değişiklikler indirmek için Sabit HTTP Yönlendirme işlevi
    Fixed sound device crashes stemming from Emulated Sound Devices - Sabit ses aygıtı taklit Ses Aygıtları kaynaklanan çökmeler
    Fixed exploit which allowed players to color their name tag. - Oyuncuların isim etiketi renk izin istismarı engeli Sabit.

http://www.gamershell.com/download_38968.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 8 Şubat 2009; 1:25:31 >

• 1.2 patch yaptım fakan oyundan ses gelmez oldu ne oldu anlamadım ne yapaıbılırım :S:S
  • COD serisinde COD5 wow kadar sorunlu bir oyun yoktu herhalde. Bazı arkadaşlar 1.1 yamasının üstüne 1.2 versiyonu kurunca oyunda halâ 1.1 yazdığını söylüyorlar. Ben 1.2 yamasını yaptım sorunlar iyice arttı. Eski yamaya dönmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.