Şimdi Ara

Call Of Duty 4 PunkBuster sorunu; RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81351]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşam multiplayer'da birkaç server'a girmeyi denedim ama punk buster oyundan attı, yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum...
     Call Of Duty 4 PunkBuster sorunu; RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81351]

• arkadaşlar sorunu hallettim; orjinal oyunu olan bir arkadaşım multiplayer.exe'yi attı bende onu crack'leyip pb güncelledim ve halloldu...
    orjinal oyun iw3mp.exe'sini isteyenler bana pm atarlarsa yardımcı olabilirim..
  • Orjinal oyun iw3mp.exe'nin internettekilerden bir farkı yoktur isteyen her türlü bulur.
  • nasıl yapılıyor yukardaki anlatımdan hiçbirşey anlamadım?
  • private server icin bu haftayı verdi ben ne yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Orjinal oyun iw3mp.exe'nin internettekilerden bir farkı yoktur isteyen her türlü bulur.

bulamazlarsa yardımcı olurum diye dedim, yani bulamayanlar pm atsın anlamında
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraMuro

private server icin bu haftayı verdi ben ne yapıcam

muro dediğim gibi 1.6 private server yeni crack çıkması lazım ama sen yine de araştır internette...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu bilgisayarda kurduk diger bilgisayarda kurduk hatayı verdi...

sendede private server crack var ondan verdi simdi bi arkadaş ta aynı hatadan bahsediyor pb yeni güncelleme yaptı dün sabah o saatten beri kimse server inda oynayamıyor millet girebiliyor ama servercrack sahipleri oynayamıyor...
  • @jaseenstyle arkadaş olayın çözümünü biliyor onunla irtibata geçin..
  • Arkaşdaşlar bende bu uyarıyı alıyordum, daha önceki mesajımda dediğim gibi orjinal multiplayer oyun exe'sini crack yaptım, daha sonra PunkBuster'ı güncelledim ve sorunu hallettim...
    Orjinal oyun exe'si burdan.. (rapid ile share arasındaki "-" işaretini kaldırmayı unutmayın)

http://rapid-share.com/files/124601505/iw3mp.exe.htm

Not: Eğer anlattığım gibi yaptığınızda olmaz ise Oyunun PunkBuster klasörü ve içindekileri silin ondan sonra tekrar kurun.
  • teşekkür ettik jaseenstyle kardeş. galiba işe yarıyo bu. Dünden beri ayar olmuştum. Aynı sorunu yaşayanların denemesinde fayda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer983

teşekkür ettik jaseenstyle kardeş. galiba işe yarıyo bu. Dünden beri ayar olmuştum. Aynı sorunu yaşayanların denemesinde fayda var.

rica ederim @slayer983...
    ayrıca bende Slayer dinlerim, bütün albümleri var
  • Ben dinlemem ama ismine hasta oldum hep kullanırım
  • valla ben metal dinlemem pek Türk Rock varken Hayko Cepkin - Ogün Şanlısoy - Duman - Mor ve Ötesi - Çilekeş - Kurban ....

bu kadar forum kirliliği yeter sanırım arkdaşlar yok mu private server icin ne yapıcaz ...... server kurarız önemli degil de birinin o crack den bulması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraMuro

valla ben metal dinlemem pek Türk Rock varken Hayko Cepkin - Ogün Şanlısoy - Duman - Mor ve Ötesi - Çilekeş - Kurban ....

bu kadar forum kirliliği yeter sanırım arkdaşlar yok mu private server icin ne yapıcaz ...... server kurarız önemli degil de birinin o crack den bulması lazım

Muro abicim dediğim gibi yeni crack'in çıkmasını bekleyeceksin
    Sen gamecopyworld'ü takip etmeye devam et.
    Ya da biraz ingilizcen varsa yabancı forumların review'lerine bak

• evet dediğin gibi takip ediyorum forumlardan da bakıyorum aynı hata ruslarda var

ingilizce iyi de rusça biraz kastı beni:)
  • quote:

problem solved by a friend who sent to me his own game files :
    http://ifile.it/gmt3uo6

copy iw3mp.exe to the COD4 main folder & the Rest of files to : COD4\PB folder

yabancı bir sitede buldum benim sorunumu çözdü
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagribey

quote:

problem solved by a friend who sent to me his own game files :
    http://ifile.it/gmt3uo6

copy iw3mp.exe to the COD4 main folder & the Rest of files to : COD4\PB folder

yabancı bir sitede buldum benim sorunumu çözdü

tamam işte iw3mp.exe yani oyunun multiplayer exe dosyası bizimde yaptığımız bu, verdiğim rapid linkindeki dosya iw3mp.exe dosyası

• senin verdiğin linki indiremeyince (2dk sonra tekrar deneyin diyip duruyordu) nette aradım bunu buldum bunun içinde update edilmiş pb klasörü de var
    alternatif olarak bulunsun diye ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagribey

senin verdiğin linki indiremeyince (2dk sonra tekrar deneyin diyip duruyordu) nette aradım bunu buldum bunun içinde update edilmiş pb klasörü de var
    alternatif olarak bulunsun diye ekledim

2 dakika beklemen benim hatam değil, sen rapid-share'den daha önce download yapmışsın; rapid-share premium'un olmadığı için ard arda dosya indiremiyorsun...
    ayrıca updae edilmiş pb klasörü dediğin kimbilir hangi tarihte update edilmiş?
    pb'yi update etmek zor birşey değil, zaten pb olmadan multiplayer'a adım atamazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaseenstyle -- 2 Temmuz 2008; 13:55:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.