Şimdi Ara

Call of duty 4 pls yardım bı bakın!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu kurdum tam oyuna gırecegım zaman bu hatayı verdı
    e.k: geforce fx5500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wafwaf -- 26 Kasım 2007; 22:44:46 >

• Driverin desteklemiyor oyunu,en son driveri kurup dene birde
  • 5500 açmıyor. Bende de 5200 vardı. Mecburen yeni ekran kartı aldım...
  • hangısını aldın kardeş benımkıde bus yapısı agp hangısı önerırsın bu arada bunu yazarken derıverınıde ındırıyorum..
  • ATI X1550 aldım 512Mb DDR2. Amacım x1950Pro almaktı ama yaşadığım şehirde(Antalya) bulamadım.
    Biraz overclock ile 35 FPS civarı 19" wide screen LCD de 1440X900 çözünürlüğün bir kademe altında oynuyorum.

Ama eğer bulabiliyorsan x1950Pro al derim. Ben pek te memnun değilim. Çalıştırıyormu çalıştırıyor ama ehhh işte :)
    Bu arada x1550 Bimeksten aldım. 130 YTL civarında idi.
  • PEKİ SENCE ATININ AGP BUS YAPILISI VARMIDIR KI ...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wafwaf -- 26 Kasım 2007; 23:15:27 >
  • tabiki var benimkide agp zaten.

x1550 açar oynatır
    x1950 pro vaybe dedirttirir... :)

Bu arada sanırım fx5500 açıyormuş ama x1550 bile zar zor kaldırıyor.. Fx5500 için driver update yapman gerekiyormuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki driverini nasıl bulcam en son surumun kardeş yardı edermısınn bana wafwaf_18@hot.... ekle benı yardım et pls:)
  • google.com..... :)

Arayan mevlasını bulur demişler...
  • :D:D:D:D:D çok tşklr kardeş x1650 almaya karar verdım yardımın için çok çok tşklr...
    ve ram 1gb ekran kartım 256 yeterlımııdr sence.:)
  • Ekran kartının ram boyutu bence o kadar önemli değil. Önemli olan ekran kartının işlemci hızı ve ram hızı....
    Mesela x1550 agp ninn default hızları 550 Mhz - 400 Mhz. Bunun üzerinde değerlere sahip kartlar daha iyi performans vericektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.