İlk Önce 1.2 patchini sonra 1.3 1.4 ve en son 1.5 i yüklemen lazım
Önce 1.4 ü yükledim sonra 1.5 i yükledim. Oyuna girdim ama hoşuma gitmedi. Çünkü herkes çok sanal oynuyor. Düzgün oynamıyorlar. Gerçeği yansıtmıyor. Balıklama atlıyorlar buda oyunun zevkini kaçırıyor. Single player çok daha zevkli.
Bu işlemden sonra singler player CD istiyor ne yapacağım ? CD yok ki !!! Gitti güzelim oyunum. Nasıl düzeltebilirim ?
Ayrıca multi playerda millette mp5 den çok daha kaliteli silahlar var bendeki silahlar yüzünden sürekli ölüyorum. Neden bende kaliteli silahlar yok ?
Sana sölediğim işlem Multi için versiyonu yükletmessen online oynayamazsın .... Single için belki crackini yapmamışsındır crackini yap... Adam öldürdükçe lvl atlicaksin puan gelicek yeni silahlar açılcak kamufulaj felan yapabilceksin bunları Creat a Class ' da yapabilirsin biraz kurcala ;)
Alıntıları Göster
arkadaşlar oyunu aldım yükledim sırayla 1.2 - 1.3 patchlerini yükledim ama sıra 1.4 patch ine gelince setup a tıkladığım zaman bana "Error Reading Setup İnitialization File" uyarısı veriyo.oyunu tekrar yükledim ve crack yapmadan önce gene yüklemeye calıştım ama aynısı oluyo.Ben şimdi nasıl multi oynıcam bana bi akıl verin lütfen cıldırmak üzereyim.
quote:
Orijinalden alıntı: udenizli
arkadaşlar oyunu aldım yükledim sırayla 1.2 - 1.3 patchlerini yükledim ama sıra 1.4 patch ine gelince setup a tıkladığım zaman bana "Error Reading Setup İnitialization File" uyarısı veriyo.oyunu tekrar yükledim ve crack yapmadan önce gene yüklemeye calıştım ama aynısı oluyo.Ben şimdi nasıl multi oynıcam bana bi akıl verin lütfen cıldırmak üzereyim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: udenizli
1.2 ve 1.3 yuklemene gerek yok. direk 1.4 yukle sonrada 1.5 yuklemen gerek. (1.5 1.4 yuklenmeden yuklenmiyor olması gerek)
quote:
Orijinalden alıntı: amentes33
quote:
1.2 ve 1.3 yuklemene gerek yok. direk 1.4 yukle sonrada 1.5 yuklemen gerek. (1.5 1.4 yuklenmeden yuklenmiyor olması gerek)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: amentes33
quote:
Sanırım bu 2 patchi tek exe de de bulabiirsin tek tek sorun çıkarıyosa
quote:
Orijinalden alıntı: AntiPremiuM
quote:
Orjinalden alıntı: amentes33
quote:
Sanırım bu 2 patchi tek exe de de bulabiirsin tek tek sorun çıkarıyosa
Alıntıları Göster
1.5 yüklemek için önce 1.4 yeterlidir
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
1.5 yüklemek için önce 1.4 yeterlidir
Alıntıları Göster
orjinal cd key de PB sorunu oluyormu acaba, birde şu an level im 35 bu profili bir yere kopyalayıp yeni orj cd key le kurduğumda o eski profilimi koyarsam işliyormu acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: GhostEagle
orjinal cd key de PB sorunu oluyormu acaba, birde şu an level im 35 bu profili bir yere kopyalayıp yeni orj cd key le kurduğumda o eski profilimi koyarsam işliyormu acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Alıntıları Göster
ya arkadaslar oyunu yukledim 5 ay sonra yine hangi server a girmek istesem pb ban hatası veriyo yok mu pb siz server?
quote:
Orijinalden alıntı: XaVieR.bb
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007
quote:
Orjinalden alıntı: leanback
quote:
Orjinalden alıntı: XaVieR.bb
Gerekli İlaç Uygulanmıştır.Tekrardan ÇAKMA oyunlarla girilebilir :)
88.255.78.42:28960 Gamerslocation.com Cod4 Server
XaVier sen çok yaşa
Ya ben buna bağlanmak istediğimde Punkbuster kapalı diyor,ayarlardan açın diyor girmiyor...
Ayarladan açıyorum,oyundan çıkıp Xfire'dan tekrar girmek istiyorum yine aynı hata,ayarlara bakıyorum tekrar kapanmış punkbuster...
Ne yapmam lazım ?
punkbusterı oyundan aç. sonra oyundan cıkma consolu ac connect 88.255.78.42 yazıp baglanmayı dene bırde
Alıntıları Göster
Bir Türlü punkbuster Hatasını çözemedim - lvl 55 key değiştirmek istemiyorum az emek vermedim başka yolda yok sanırım ..
quote:
Orijinalden alıntı: GGGA
Bir Türlü punkbuster Hatasını çözemedim - lvl 55 key değiştirmek istemiyorum az emek vermedim başka yolda yok sanırım ..
Alıntıları Göster
Fps artırma için neler yaparız arkadaşlar.Aratıyorum ama çok farklı şeyler çıkıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: QhellThosh
Fps artırma için neler yaparız arkadaşlar.Aratıyorum ama çok farklı şeyler çıkıyor...
Alıntıları Göster
kasayı yan yatır kardeş iyi oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ralliy
kasayı yan yatır kardeş iyi oluyor
Alıntıları Göster
Bir sorum var. Server acmak icin oyunu gamecopyworld.com daki exelerele ilacladim fakat baska bir servera girdigimde bu asagidaki uyarıyı alıyorum. Oyuna girebilmek icin anca tekrar eski cracki kullanmam lazim ozman da kendi serverima giremiyorum. Ne yapmalıyım.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MadWolf
????????????????
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MadWolf
????????????????
Alıntıları Göster
com mapfps 260
quote:
Orijinalden alıntı: XaVieR.bb
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007
quote:
Orjinalden alıntı: leanback
quote:
Orjinalden alıntı: XaVieR.bb
Gerekli İlaç Uygulanmıştır.Tekrardan ÇAKMA oyunlarla girilebilir :)
88.255.78.42:28960 Gamerslocation.com Cod4 Server
XaVier sen çok yaşa
Ya ben buna bağlanmak istediğimde Punkbuster kapalı diyor,ayarlardan açın diyor girmiyor...
Ayarladan açıyorum,oyundan çıkıp Xfire'dan tekrar girmek istiyorum yine aynı hata,ayarlara bakıyorum tekrar kapanmış punkbuster...
Ne yapmam lazım ?
punkbusterı oyundan aç. sonra oyundan cıkma consolu ac connect 88.255.78.42 yazıp baglanmayı dene bırde
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben oyuna girerken server is timed out die bi uyarı verio yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Impavide
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bir kaç tane sorum olacak, server kurma ile ilgili.
1-Xfire a serverımı nasıl tanıtırım? 2-Xfire da ki server ülkelerinde benim serverım amerikan serverı olarak gozüküyor onu nasıl Türkiyeye çevirebilirim. 3-Admin komutlarını nerden öğrenebilirim. (Mod değişme, kick leme vs...) 4-Bilgisayarımı her acisimda konsolun otomatik olarak acilmasini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. 5-Goruyorum bazi serverların isimleri renkli bunu nasil yapabirim.
Sorularım bu kadar, biraz cok olmus ama. Cevaplarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: scrabble__
arkadaşlar ben oyuna girerken server is timed out die bi uyarı verio yardımcı olursanız sevinirim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: scrabble__
xfire yokken bendede oyle hata veriyordu suan xfireyi indiridim 1.5 patch istiyor onu yukluyorum İşşallah oyuna sorunsuz baglanıcam
quote:
Orijinalden alıntı: Impavide
quote:
Orjinalden alıntı: scrabble__
xfire yokken bendede oyle hata veriyordu suan xfireyi indiridim 1.5 patch istiyor onu yukluyorum İşşallah oyuna sorunsuz baglanıcam
Yahu bu Uçak ve Helikopter ile bir adam öldüremiyorum? Kaç kere uçağı çağırdım hiç kimse ölmedi. Benden önce biri çağırmıştı, 10 - 15 adam öldü nerdeyse.
Tecrübeli kişiler illa ki vardır. Cevap yazarsanız memnun olurum.