Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
588.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AntiPremiuM

quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

İlk Önce 1.2 patchini sonra 1.3 1.4 ve en son 1.5 i yüklemen lazım

Önce 1.4 ü yükledim sonra 1.5 i yükledim. Oyuna girdim ama hoşuma gitmedi. Çünkü herkes çok sanal oynuyor. Düzgün oynamıyorlar. Gerçeği yansıtmıyor. Balıklama atlıyorlar buda oyunun zevkini kaçırıyor. Single player çok daha zevkli.

Bu işlemden sonra singler player CD istiyor ne yapacağım ? CD yok ki !!! Gitti güzelim oyunum. Nasıl düzeltebilirim ?

Ayrıca multi playerda millette mp5 den çok daha kaliteli silahlar var bendeki silahlar yüzünden sürekli ölüyorum. Neden bende kaliteli silahlar yok ?

Sana sölediğim işlem Multi için versiyonu yükletmessen online oynayamazsın .... Single için belki crackini yapmamışsındır crackini yap... Adam öldürdükçe lvl atlicaksin puan gelicek yeni silahlar açılcak kamufulaj felan yapabilceksin bunları Creat a Class ' da yapabilirsin biraz kurcala ;)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunu aldım yükledim sırayla 1.2 - 1.3 patchlerini yükledim ama sıra 1.4 patch ine gelince setup a tıkladığım zaman bana "Error Reading Setup İnitialization File" uyarısı veriyo.oyunu tekrar yükledim ve crack yapmadan önce gene yüklemeye calıştım ama aynısı oluyo.Ben şimdi nasıl multi oynıcam bana bi akıl verin lütfen cıldırmak üzereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: udenizli

arkadaşlar oyunu aldım yükledim sırayla 1.2 - 1.3 patchlerini yükledim ama sıra 1.4 patch ine gelince setup a tıkladığım zaman bana "Error Reading Setup İnitialization File" uyarısı veriyo.oyunu tekrar yükledim ve crack yapmadan önce gene yüklemeye calıştım ama aynısı oluyo.Ben şimdi nasıl multi oynıcam bana bi akıl verin lütfen cıldırmak üzereyim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: udenizli

1.2 ve 1.3 yuklemene gerek yok.
    direk 1.4 yukle sonrada 1.5 yuklemen gerek. (1.5 1.4 yuklenmeden yuklenmiyor olması gerek)

• quote:

Orijinalden alıntı: amentes33

quote:

direk 1.4 yukle sonrada 1.5 yuklemen gerek. (1.5 1.4 yuklenmeden yuklenmiyor olması gerek)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amentes33

quote:

Sanırım bu 2 patchi tek exe de de bulabiirsin tek tek sorun çıkarıyosa

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiPremiuM

quote:

Orjinalden alıntı: amentes33

quote:

Sanırım bu 2 patchi tek exe de de bulabiirsin tek tek sorun çıkarıyosa

Alıntıları Göster
    1.5 yüklemek için önce 1.4 yeterlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

1.5 yüklemek için önce 1.4 yeterlidir

Alıntıları Göster
    orjinal cd key de PB sorunu oluyormu acaba, birde şu an level im 35 bu profili bir yere kopyalayıp yeni orj cd key le kurduğumda o eski profilimi koyarsam işliyormu acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

orjinal cd key de PB sorunu oluyormu acaba, birde şu an level im 35 bu profili bir yere kopyalayıp yeni orj cd key le kurduğumda o eski profilimi koyarsam işliyormu acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar oyunu yukledim 5 ay sonra yine hangi server a girmek istesem pb ban hatası veriyo yok mu pb siz server?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaVieR.bb

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

Gerekli İlaç Uygulanmıştır.Tekrardan ÇAKMA oyunlarla girilebilir :)

88.255.78.42:28960 Gamerslocation.com Cod4 Server

XaVier sen çok yaşa

Ya ben buna bağlanmak istediğimde Punkbuster kapalı diyor,ayarlardan açın diyor girmiyor...

Ayarladan açıyorum,oyundan çıkıp Xfire'dan tekrar girmek istiyorum yine aynı hata,ayarlara bakıyorum tekrar kapanmış punkbuster...

Ne yapmam lazım ?

punkbusterı oyundan aç. sonra oyundan cıkma consolu ac connect 88.255.78.42 yazıp baglanmayı dene bırde

Alıntıları Göster
    Bir Türlü punkbuster Hatasını çözemedim - lvl 55 key değiştirmek istemiyorum az emek vermedim başka yolda yok sanırım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: GGGA

Bir Türlü punkbuster Hatasını çözemedim - lvl 55 key değiştirmek istemiyorum az emek vermedim başka yolda yok sanırım ..

Alıntıları Göster
    Fps artırma için neler yaparız arkadaşlar.Aratıyorum ama çok farklı şeyler çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

Fps artırma için neler yaparız arkadaşlar.Aratıyorum ama çok farklı şeyler çıkıyor...

Alıntıları Göster
    kasayı yan yatır kardeş iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralliy

kasayı yan yatır kardeş iyi oluyor

Alıntıları Göster
    Bir sorum var. Server acmak icin oyunu gamecopyworld.com daki exelerele ilacladim fakat baska bir servera girdigimde bu asagidaki uyarıyı alıyorum. Oyuna girebilmek icin anca tekrar eski cracki kullanmam lazim ozman da kendi serverima giremiyorum. Ne yapmalıyım.

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MadWolf

????????????????
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MadWolf

????????????????

Alıntıları Göster
    com mapfps 260
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaVieR.bb

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

Gerekli İlaç Uygulanmıştır.Tekrardan ÇAKMA oyunlarla girilebilir :)

88.255.78.42:28960 Gamerslocation.com Cod4 Server

XaVier sen çok yaşa

Ya ben buna bağlanmak istediğimde Punkbuster kapalı diyor,ayarlardan açın diyor girmiyor...

Ayarladan açıyorum,oyundan çıkıp Xfire'dan tekrar girmek istiyorum yine aynı hata,ayarlara bakıyorum tekrar kapanmış punkbuster...

Ne yapmam lazım ?

punkbusterı oyundan aç. sonra oyundan cıkma consolu ac connect 88.255.78.42 yazıp baglanmayı dene bırde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben oyuna girerken server is timed out die bi uyarı verio yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir kaç tane sorum olacak, server kurma ile ilgili.

1-Xfire a serverımı nasıl tanıtırım?
    2-Xfire da ki server ülkelerinde benim serverım amerikan serverı olarak gozüküyor onu nasıl Türkiyeye çevirebilirim.
    3-Admin komutlarını nerden öğrenebilirim. (Mod değişme, kick leme vs...)
    4-Bilgisayarımı her acisimda konsolun otomatik olarak acilmasini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.
    5-Goruyorum bazi serverların isimleri renkli bunu nasil yapabirim.

Sorularım bu kadar, biraz cok olmus ama. Cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: scrabble__

arkadaşlar ben oyuna girerken server is timed out die bi uyarı verio yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: scrabble__

xfire yokken bendede oyle hata veriyordu
    suan xfireyi indiridim 1.5 patch istiyor onu yukluyorum İşşallah oyuna sorunsuz baglanıcam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scrabble__

xfire yokken bendede oyle hata veriyordu
    suan xfireyi indiridim 1.5 patch istiyor onu yukluyorum İşşallah oyuna sorunsuz baglanıcam

Alıntıları Göster
    patchları kurdum fakat sureklı discornect yiyorum nasi gircem oyuna napmam lazım?
  • quote:

patchları kurdum fakat sureklı discornect yiyorum nasi gircem oyuna napmam lazım?

Alıntıları Göster
    2 gb ram 256mb ekran kartı oyun online kasarmı .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

İşlemcin ve ekran kartının modeli nedir ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Soruma bi cevap arıyorum acil lutfen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Soruma bi cevap arıyorum acil lutfen

Alıntıları Göster
     CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

Yahu bu Uçak ve Helikopter ile bir adam öldüremiyorum?
    Kaç kere uçağı çağırdım hiç kimse ölmedi. Benden önce biri çağırmıştı, 10 - 15 adam öldü nerdeyse.

Tecrübeli kişiler illa ki vardır. Cevap yazarsanız memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.