Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
587.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tlq

Arkadaşlar Call Of Duty 4 Modern Warfare Full Soundtrack Albümünü Parçalara Böldüm Ve Youtube'a Ekledim Dinliyebilirsiniz :)
    http://www.youtube.com/watch?v=V6vfrOp5noA
    iyi dinlemeLer :)

eyvallah
  • helikopterin gözünden zavallı kafasını çıkartmış helikopteri vurmaya çalısıyo kim acaba

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

• beyler bişi sorcam ya 3 strike yapınca heli cağır dio 6 ya basıom bişi gelmio anca 5li strike yapınca ucak cağırabiliom 3lü yapınca nie olmuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

helikopterin gözünden zavallı kafasını çıkartmış helikopteri vurmaya çalısıyo kim acaba

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

bu helikoptere uyuz oluyom ya yararı yok zararı çok uçak en iyisi verecen bambayı yukardan:)
    napster 3 kişi öldürmeklen sadece haritadaki düşmanların yerini gösteriyor 5 uçak 6 heli.uçak en iyisi bence 18strike yapabildim daha

• Bu helikopter ve uçakları nasıl kullanıyoruz arkadaşlar
  • 6 tane adam öldür peş peşe 6 ya basınca helikopter geliyor ama sen kullanmıyosun o kafsına göre öldürüyor zaten sen keyfine bakıyosun sen burdan öldürürken o da yukarıdan öldürüyor puanları sana geliyor
  • Uçakları haritadan yer seçip bombalıyorsun helikopteri kendimiz kullanıyoruz zannediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 16 Kasım 2007; 14:27:28 >
  • abi hersey super ama su helikopter olaylarınada girebilseydik keske.
    battlefield 2 deki gibi bisi bekliyordum ama olsun bölede güzel
  • Oyunu yükledim ama hala oynayamadım off , fx5200 ün miladı doldu, hala yenı bi kart alamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

abi hersey super ama su helikopter olaylarınada girebilseydik keske.
    battlefield 2 deki gibi bisi bekliyordum ama olsun bölede güzel

yok ya böle süperrrrrr bf bunun yanından bile geçemez
  • arkadaslar ben dun sansa bi tane turk servere girdim onu kaydetmeyide unuttum bugun ilk sayfadaki bi kac ipi ekledim ama hepsine girdiğimde user ping bilmem ne bir şeyler yazıyo yani oyuna sokmuyor sebebi ne olabilir ? ve daima oynanabilecek server var mı...msn veren olursa konusur oyuna beraber girebiliriz..iyi günler..
  • Arkadaşlar bf nin formatı farklı o tam bir multiplayer oyunu herşeye binip eğlenebiliyorsun onda görev yapma falan filan yok oyüzden adamlara mantıkta yok şimdi biz normal askerken gidip uçak falan süremeyiz heralde oyüzden koymuyorlar bence.
  • arkadaşlar cod4 ü yükledim ve bitirdim multiplayer oynucam xfireim da var ama servers yerinde cod4 ü göstermiyo deli olcambirde cd key sorunum var multiplayerdeki cdkey yerinde hiçbişey yazmıyo elimdede cd key yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 16 Kasım 2007; 20:03:17 >
  • en baştaki serverleri xfireye eklemyeyi denedinmi
  • ya cod2 Multiplayer yazan yerde cod4 yok yani xfire cod4 ü görmüyo kısacası görmesini nasıl sağlayabilirim???birde elimde cd key yok multiplayer options ta cd key yerinde bişey yazmıyo o olmadanda girilmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 16 Kasım 2007; 21:17:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

quote:

Orjinalden alıntı: cemguls

84.244.170.187:28960 bu server şu anda bomboş arkadaşlar, bir tek ben varım:)

fransız serverı orası

1 turk sunucu daha acıldı

88.255.78.142:28960 real.shooters cLan COD4 Server by GamersLocation.com

• quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

ya cod2 Multiplayer yazan yerde cod4 yok yani xfire cod4 ü görmüyo kısacası görmesini nasıl sağlayabilirim???birde elimde cd key yok multiplayer options ta cd key yerinde bişey yazmıyo o olmadanda girilmiyo

xfire cod 4 ü görüyor çoğu kişide ama serverin içinde kaç kişi var onu görmüyor bu problem herkezde var xfire güncellenicek o zaman düzelir
  • arkadaşlar direk 55 level olmanın yolu warmı silahları süper takır takır öldürüyorlar ,bu kadar insan ne kadar çabuk olmuşlar level 55
  • 84.2.39.240:28962 bu serverde oynadım bu aksam müthiş zevkliydi 3.5 saat aralıksız oynadım
  • beni görmüşünüzdür belki düz yiğit :D genellikle team death maçlarda karşı takımın korkulu rüyasıyımdır
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.