Şimdi Ara

Call Of Duty 4 Multi Zombi Nasil Oynanir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Call Of Duty 4 zombi oynuyacagiz . 2 pc var multi nasil oynayabiliriz bir yerden patch mi ne indiriyorduk. biz evde duruyorduk zombiler disardan geliyordu eve giriyorlardi felan nasil o patch i indirebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Arkadaslar Call Of Duty 4 zombi oynuyacagiz . 2 pc var multi nasil oynayabiliriz bir yerden patch mi ne indiriyorduk. biz evde duruyorduk zombiler disardan geliyordu eve giriyorlardi felan nasil o patch i indirebiliriz

Xfire de serverleri var.Önce 1.6 ve .1.7 patch indir sırası ile kur.Sonrasında xfire indirip yükle üye ol üye ismin ve şifren ile gir xfire ye orada oyunlarda cod 4 olacak sağ tıklayıp refresh de bir 5 dk de oraya bütün serverler gelir.Türk bayrağı olup yanında rotu 2 zombie vs. yazana tıkla gir ve oyundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Arkadaslar Call Of Duty 4 zombi oynuyacagiz . 2 pc var multi nasil oynayabiliriz bir yerden patch mi ne indiriyorduk. biz evde duruyorduk zombiler disardan geliyordu eve giriyorlardi felan nasil o patch i indirebiliriz

Xfire de serverleri var.Önce 1.6 ve .1.7 patch indir sırası ile kur.Sonrasında xfire indirip yükle üye ol üye ismin ve şifren ile gir xfire ye orada oyunlarda cod 4 olacak sağ tıklayıp refresh de bir 5 dk de oraya bütün serverler gelir.Türk bayrağı olup yanında rotu 2 zombie vs. yazana tıkla gir ve oyundasın.

Cod 5 indiriyorum suan onun kendinde varmiş zombie bölümü heralde cod 4 ü sildim sinirden.

• Multi zombi derken
  • Ciift makina :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty en iyi multiplayer
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.