Şimdi Ara

Call of duty(4) Modern Warfare 2 Çıkacakmış?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaştan duydum varmı acaba böyle birşey?

Cod waw ı yapan infinity değil başka firmaydı diyor, oyunun ismini alıp başka firma yapmış yani treyarch

şimdi ise codun gerçek yapımcısı infinity modern warfare 2 yi çıkartacakmış..

infinity activision..

bu olay doğrumu acaba?

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • 2009 sonbaharda çıkacak infinity ward 1 yıldır yapıyor oyunu cod5i treyarch yaptı

Orjinalden alıntı: kingpin54

sen düşünmeye devam et , oyun en çok satılanların arasında...

Tutulma bakımında derken multiplayer oynanma bakımından söylüyorum. Ben 5 senedir bu oyunların içindeyim. Single player da hiç kasmadım yani Bu oyunların alındığı için tutulduğunu sanıyorsan yanılıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wadex -- 14 Aralık 2008; 10:20:33 >

http://www.xbox360fanboy.com/2008/12/03/call-of-duty-modern-warfare-2-announced/
    http://news.bigdownload.com/2008/12/03/call-of-duty-modern-warfare-2-officially-announced/
    ......AKINCILAR......

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.4 İşletim Sistemi

XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W | ViewSonic 21.5 VA2248-LED | AMD Phenom II X6 1055T Thuban Up to 3.5 GHZ | ASUS M5A97 AMD 970/SB950 Motherboard | NVIDIA GeForce GTX 770 WINDFORCE 3X 450W 4GB GDDR5 256-bit BASE:1137MHz / BOOST:1189 MHz|GSKILL 12GB (3*4) RIPJAWS 1600MHZ DDR3 CL9 1.5V RAM | Mach Xtreme 120 GB 2.5'' 550/495 MB/Sn SSD | Samsung 1 TB 32 Mb cache Sata3 7200RPM Hard Disk | ZALMAN CNPS 10X Performa CPU Cooler | Microsoft Windows 8.1 64bit | G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse | Razer Goliathus Control Edition – Soft Large Gaming Mouse Mat | Creative CREATIVE INSPIRE 4400 4+1 SES SiSTEMi (SiYAH) | LG

• inşallah
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.