Şimdi Ara

call of duty 2 yardım???????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • call of duty 2 stalingrand turu var bi tank var oyuna başlıyon ilk önce bir apartmanı ele geçiriyon sonra bomba alıyon tamam ama iş tankı patlatmaya geliyo patlatıyom ama kabul etmiyo sanki bide şüphelendiğim tankın yanına gidince kaçıyo

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • tankın yanından gitmeye çalış önüne veya arkasına gelirsen seni eziyor. bombayı yapıştırır yapıştırmaz kaç ve bir duvar arkasına falan saklan.tank kaçıyor ama durduğu zamanı kollamaya çalışacaksın peşinden gidersen durduğu zaman bombayı yapıştırabilirsin
    İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • german da dağda savaşıyon etrafın tellerle çevrili sis bombaları falan atıyon orayı nasıl geçicez 3 tane görev var haritada geçemedik
  • tank senden kaçıcak sende kovalıcan bi iki kere falan dene olmassa bolume yeniden başla yada başka gorev falanda olabilir gormediin.....

sakall_54 biraz daha acıklarsan ii olur....gorevler ne once bi solesen ama ordan galiba makınalıların onune sis atıondun ole gecıodun
    So tell me when you're gonna let me in , I'm getting tired and I need somewhere to begin

[TurK].:m@t:.[ForcE]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    20 yıl önce açıldı
    Call Of Duty 1 NASIL KURULUR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakall_54

german da dağda savaşıyon etrafın tellerle çevrili sis bombaları falan atıyon orayı nasıl geçicez 3 tane görev var haritada geçemedik

arkadaşlar tüm bölümlerin kilidini açın.. kendinizi fazla kasmayın.....

http://forum.donanimhaber.com/m_4713063/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.