Şimdi Arkadaşlar Ben Call Of Duty 2 'Yi İndirdim Sırf MultiPlayer Oynamak İçin. Malum Orjinal Değil İnternetten İndirdim. Rahat 7-8 Saat Uğraştım Uykusuz Kaldım ama Nafile Açamıyorum. Resimli Olarak Anlatayım...
1.3 Patch'i Kurdum. Punkbuster'i Kurup COD2 Yi Güncelledim. Profilimdeki PB Ayarını Yaptım. X-Fire Ye Kayıt Olup Server Bakıyorum Ve Servere Tıklayıp Join'e Tıkladığım Zaman Sayı Sayıp Şöyle Diyor;
Kendi Elimle Call Of Duty 2 MP Ye Tıklayıp Girdiğim Zaman, Ve Serverler Gözüktüğü Zaman Çift Tıklayıp Girmeye Çalışıncada Böyle Oluyor;
The All Seeing Eye Programını Bulup Yükledim Öneriler Vardı. Programı Kurduktan Sonra 2.6'yı Zaten Call Of Duty 2 Gözükmüyor Sadece Call Of Duty Yazıyor. Ben Call Of Duty 2'yi Gösterdim Programa. Hiç Bir Server Çıkmadı Tek Bir Tane Bile. Yani Anlıycağınız Hiç Bir Şekilde Oyuna Giremiyorum... Gözlerim Kan Çanağı Olana Kadar Durdum Becermeye Çalıştım Ama Bir Türlü Olmadı... 1. Resimdeki Problemi Halledebilirsek Gerisinin Geleceğine İnanıyorum. Şimdiden Teşekkürler Yardım için Bekliyorum...
bende multiplayer oynamak istiyorum fakat vpatch 1.3 yülenmiyo bi error weriyo senin sorunun basit multilayere girip çoklu oyuncu ayarlarına giri key kodu giriş war oraya XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC yaz onayla de sora oyuna girebilirsin
bendede vpact 1.3 ü yükledikten sora bu hatayı veriyo bide benim pc de call of duty 2 war ama oyunu arkadaşın pc den komple oyun dosyasını flash diske atarak aldım yani setuptan kurmadım bundan dolayı olabilirmi? olmassa neden olmaz?yardımcı olursanız sewinirim
Biraz konulara bakın.Oyunu 6 cd (veya 1 dvd ) lik versiyondan düzgün bir şekilde kurmadıkça yama yapamazsınız. ;Bad key code u çözmek için farklı key girmem lazım,tabi bunlar sadece c*racked serverlarda işe yarar,orj serverlara giremezsin.İwd dosyası kayıpmış,oyunu çzilmemiş bir cd/dvd den tekrar yüklemeyi dene
baştan kur oyunu
BEYLER YANLIŞ SÖLEMEYİN BEYLERE İLK ÖNCE PATCH SORUNU KOLAY HALLEDİLİR SEN OYUNU CRACK LEMİŞSİN OYUNUN CRACK İNİ SİL NO CD SİNİ AT OYUNUN İÇİNE SONRA PATCH İ DE OYUNU KURĞUN YERE AT PATCH İ YÜKLE BU KADAR BASİT 2. SİDE SENİN OYUN KORSAN MAİN DEKİ İW_00.İWD DOSYASI BİLİNMİYOR ONU DÜZELTSENBİLE BAŞKA Bİ TANESİ BOZULACAĞI İÇİN GİT Bİ NETCAFE YE MAİN İN İÇİNDEKİ DOSYAARIN HEPSİNİ CD YE ATTIR SONRA GEL OYUNU YÜKLEDİĞİN YERDEKİ MAİN DOSYASININ İÇİNE CD DEKİLERİ AT BUKADAR VEDE CDKEY E GELİNCE O CDKEY COD UN RESMİ SİTESİ TARAFINDAN SİLİNMİŞ YANİ KAYITLARDA YOK OYÜZDEN ÖLE DİYO ORAYA BASKA Bİ CD KEY BUL VEYA COD UN SİTESİNDEN SATINAL