Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Arkadaşlar bende .dm1 uzantılı cod2 dosyaları var bunlar ne işe yarar nasıl kullanabilirim?

Bunlar oyunun kaydedilmiş demo dosyalarıdır,izlemek için cod2 dizinindeki demos klasörüne atacaksın,consolu açıp /demo demoadı.dm_1yazıp enterlayacaksın
  • beyler 1.2 yi yükledim single a girilmiyor multiye giriyorum 5 dakika oynuyorum reset atıyor bilgisayar hiçbir oyun yapmadı bunu bi tek bunda yapıyor. yeniden yükleyeyim dedim cd lerde bozulmuş internetten indiriyorum tekrar.

bu sorun neden oldu ya acaba 1.2 yi yükledikten sonra o malum .exe sinide mi kopyalamak lazım klasörüne? hiç böyle sorun yaşayan oldumu.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

ya o kadar oyun türü var, ben ctf'yi çok severim unreal'dan.. ama burdada s&d çok popüler sanırım :)
    s&d de tam olarak isminimi yapıyoruz?? bide Türk'ler nerde oluyo genelde

düzeltme; ya ben 1.2 patch indirdim, kurdum.. ancak yinede cracked server'lara giremiyorum .. hala Invalid Cd Cod diyo yav! Napıcaz şimdi?? Siz 1.2 oynayabildiğiniz server'lardan yazarmısınız??

bizim soru kaynamasında :)
  • OYUNU NERDEN BULABİLİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

OYUNU NERDEN BULABİLİRİM

en yakın oyun satan bir yerde orjinal al
  • quote:

quote:

ya o kadar oyun türü var, ben ctf'yi çok severim unreal'dan.. ama burdada s&d çok popüler sanırım :)

düzeltme; ya ben 1.2 patch indirdim, kurdum.. ancak yinede cracked server'lara giremiyorum .. hala Invalid Cd Cod diyo yav! Napıcaz şimdi?? Siz 1.2 oynayabildiğiniz server'lardan yazarmısınız??

başka cd key kullan

• ya ben 1.2 de single oynayamıyom acaba crac.k mı lazım galiba öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

ya ben 1.2 de single oynayamıyom acaba crac.k mı lazım galiba öle

krakerleyince de multi oynamak uğraştırıyor adamı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pullsarr -- 21 Haziran 2006; 14:15:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkishDelight

quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Arkadaşlar bende .dm1 uzantılı cod2 dosyaları var bunlar ne işe yarar nasıl kullanabilirim?

Bunlar oyunun kaydedilmiş demo dosyalarıdır,izlemek için cod2 dizinindeki demos klasörüne atacaksın,consolu açıp /demo demoadı.dm_1yazıp enterlayacaksın

Çok sağolsın

• Abi bu demos klasörü tam oalrak nerde bende niye yok yaw?

http://img227.imageshack.us/img227/6268/cod23iq.jpg
  • Main klasörü içinde olması lazım,orda da yoksa main içinde Demos adlı bir klasör oluştur,dm_1 uzantılı dosyaları bu klasöre at
  • Dediklerini tamı tamına yaptım ama yinede "exe.error.cant.read" yazıyor
  • demo hatalı galiba okunamadı diyo
  • Demonun versiyonu değişik olabilir. \Activision\Call of Duty 2\main\demos klasörüne atılıp /demo demoadı komutuyla çalıştırılacak bir yanlışlık olmasın yine de kontrol edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

quote:

quote:

başka cd key kullan

sana özelden sordum ama cvp gelmedi :)
    şimdi başka cdkey kullan demek iyi hoşta, başka cdkey kullanmak için silip yüklemem ve yükleme esnasınsa cdkey'i başka bi tane girmem gerekmezmi??
    bende şöyle, oyunu zaten kurulu olarak indirdim ;) yani silim kurim olayı yok..
    bi öneriniz varmı??

• oyunu bastan yuklemene gerek yok ki cd key degısmek ıcın baslat>calıstır>regedit yaz karsına gelen yerde h kye local machine>software>activision>call of duty 2 yi isaretle cd key yazan yerın ustune 2 kere tıkla yazan cd key ı sıl yerıne yenı cd keyı yaz arada - (tıre) ısaretı olmasın olay bu yada oyuna gır multıplayer options dan cd key degıstır....
  • caln aranıyor
  • En baba türk serverlar güncel:

Call of Duty 2 Turk Server 15 Sunucu, 250 oyuncu online oluyor. Pingler 40-50 arası maksimum. Sunucu versiyonları 1.2. Web sitesinden bağlanıyorsunuz ama sadece öyle bir olayı var. Punkbuster sorunu da çıkarmıyor, kendi anti hile sistemleri var. Hileci barınamıyor donanımdan banlıyorlar.
  • The All Seeing Programı ile görünen tüm Türk serveleri(Oynasana.com harici)

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

Umarım işinizi görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanka26

caln aranıyor

bulaman burda diğer bölüme bak
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.